botex Rungsted

Rungstedvej 74
2960 Rungsted Kyst

Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: Åbent efter aftale
Lørdag: Åbent efter aftale
Søndag: Åbent efter aftale
botex_rungsted_kyst_butik_gardiner_solafskærmning_book_gardinbus

Botex_frederiksberg_trustpilot

Book en gratis gardinbus hos Botex Rungsted

Botex har åbnet en fin butik ved Rungsted Kyst. Det fine gardinstudie vil befinde sig på Rungstedvej 74 fører det store gardinprogram, så der er nok at vælge imellem.

Vores showroom er åbent efter aftale. Når vi ikke er i showroomet, er vi nemlig på farten med vores gardinbus ved blandt andet Rungsted Kyst, Hørsholm, Vedbæk og sågar ude ved Strandhusene. Du er til hver en tid velkommen til at ringe til os og booke et besøg i vorss showroom, hvis du ønsker at se stofprøver og tage en snak om din fremtidige gardinløsning.

​Du kan trygt booke et uforpligtende møde, hvor vi kommer og mål op til din nye gardinløsning. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores formular. Så ringer vi dig op, og sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer forbi med vores gardinbus fyldt med vareprøver helt gratis. Du kan også vælge at ringe direkte til os – du får samme rådgivning og service.

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg ved hele processen og bliver glad og tilfreds med dine nye gardiner. Vi ved, det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige løsninger og typer af gardiner, der findes i dag. Derfor tager vi vareprøver med hjem til dig. På den måde kan du se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Vi vejleder dig gerne og kommer med forslag til den bedste løsning, som passer til dine ønsker og behov, men det er i sidste ende dig, der er specialist på dine behov og din beslutning. Du får et tilbud på den løsning, du ønsker, som er ganske uforpligtende. Botex Rungsted monterer gardiner og solafskærmning professionelt. Så behøver du ikke selv tænke på det praktiske.

På gensyn hos Botex Rungsted.

Få besøg af vores gardinbus

Vi forstår, at det gardinverdenen kan være lidt af en jungle at finde rundt i med alle de farver, varianter og muligheder, der er i dag. Vores gardinbus er gratis at booke og tilbuddet er uforpligtende. Dermed kan du give dig god tid til at vælge det helt rigtige for dig og dit hjem. Køber du gardiner eller solafskærmning hos os, er du sikker på at få en skræddersyet gardinløsning af høj kvalitet. 

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up