Byttefrist for julegaver: 15.01.2022

botex Rungsted

Rungstedvej 74
2960 Rungsted Kyst

Find vej

Åbningstider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Butikken åbner januar | Gardinbussen kan bookes nu
botex_rungsted_kyst_butik_gardiner_solafskærmning_book_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Rungsted

botex åbner snart en ny butik ved Rungsted Kyst. Vores fine, nye showroom med gardiner og solafskærmning slår dørene op i januar, men du kan allerede nu booke en gratis gardinbus hjem til dig. Det nyindrettede gardinstudie vil befinde sig på Rungstedvej 74, og her vil du finde et stort gardinprogram, som vi fører i botex. Vi er dog allerede på farten med gardinbussen ved blandt andet Rungsted Kyst, Hørsholm, Vedbæk og sågar ude ved Strandhusene. Du kan derfor trygt booke et uforpligtende møde, hvor vi kommer og mål op til din nye gardinløsning. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores fomular, som du finder ved at klikke på nedenstående link. Så ringer vi dig op og sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer forbi med gardinbussen fyldt med vareprøver. Og det hele er gratis. Du kan også vlge at ringe direkte til os.

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg ved hele processen og bliver glad og tilfreds med dine nye gardiner. Vi ved, det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige løsninger og typer af gardiner, som der findes i dag. Derfor tag vi varerprøver med hjem til dig. På den måde kan du se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Vi vejleder dig gerne og kommer med forslag til den bedste løsning, som passer til dine ønsker og behov, men det er i sidste ende dig, der er specialist på dine behov og din beslutning. Du får et tilbud på den løsning, du ønsker, som er ganske uforpligtende. botex Rungsted monterer gardiner og solafskærmning professionelt. Så behøver du ikke selv tænke på det praktiske.

På gensyn hos botex Rungsted.

Få besøg af vores gardinbus

Vi forstår, at det gardinverdenen kan være lidt af en jungle at finde rundt i med alle de farver, varianter og muligheder, der er i dag. Vores gardinbus er gratis at booke og tilbuddet er uforpligtende. Dermed kan du give dig god tid til at vælge det helt rigtige for dig og dit hjem. Køber du gardiner eller solafskærmning hos os, er du sikker på at få en skræddersyet kvalitetsløsning. 

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up