Byttefrist for julegaver: d. 15. januar 2022

keyboard_arrow_down

 

Udvid din bolig 

Markiser

Skab værdi med en markise

En markise giver ikke kun dit hus større værdi, den er værdiskabende for alle husets beboere. Du kan nemlig bruge den til at skabe ekstra uderum eller bedre udnyttelse af dét, du allerede har. En markise er med til at danne skygge på et større område på én gang – eksempelvis på din terrasse. Det gør det muligt for hele familien at sidde samlet i skyggen på en varm sommerdag. 

Forlæng sommeren

Med en markise kan du forlænge sommeren ved at få udnyttet dit uderum bedst muligt. Fordelen ved terrassemarkiser er netop muligheden for at danne konstant skygge og dermed undgå at skulle flytte og dreje på eksempelvis parasoller. Du kan også sidde i ly under markisen, når sommeraftenernes fugt og dug falder og på den måde få meget mere ud af de lune sommeraftener.
Er din markise placeret over et vindue, hjælper den med at skærme for direkte vind. Det betyder blandt andet, at du kan spare på energiregningen. 

folæng_sommeren_markise_botex

Ens for alle vores markiser er: 

 • check at du altid får professionel montering, som tager hensyn til dit hus både teknisk og æstetisk
 • check at de alle er med kassette opbevaring, som både er flot æstetisk og sikre en lang holdbarhed
 • check at din nye markise altid bliver skræddersyet nøjagtigt efter de mål, der passer til dit hjem
 • check at alle vores duge er garnfarvet før vævning, som sikrer en højere lysægthed
 • check at vores markiser er behandlet med en UV-coating, som beskytter mod sollys

Forlæng_sommeren_markiser_botex

Kvalitet og design 

Vores markiser fås i mange forskellige former, farver og prislejer, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten og designet. Markiserne bliver altid kontrolleret og testet grundigt for at sikre, at du bliver fuldt ud tilfreds med din nye markise.

Vores leverandører lægger stor vægt på, at du får det bedste ud af din markise, og hjælper derfor med at skabe de bedste forhold for et godt udeliv.

Markiser_garanti_botex

Markiser_skattefradrag_botex

Eksempler på populære markisemodeller

 

botex-markisen: Danmarks markise

Med en botex-markise får du en kvalitetsmarkise med topspecifikationer til en skarp pris. Markisen er en knækarmsmarkise, der har en hellukket kassette, som beskytter godt mod de danske vejrforhold. På den måde er du sikret en lang holdbarhed på din markise, samtidig med at den har et enkelt og stilrent udtryk. 

Du kan læse meget mere om vores botex-markise her

B-25-markisen 

Brustor B-25-markisen er en fuldstændig lukket kassettemarkise, der med sit slanke design er lavet til at passe overalt på enhver facade. Markisen har endedæksler i aluminium, der øger markisens holdbarhed samtidig med, at det giver et elegant finish. B-25-markisen er idéel, hvis der er behov for et stort udfald. Udfaldet er op til 3 meter og tillader samtidig en bredde på op til 7 meter. Markisens store udfald er muligt takket være de stærke 66 mm høje foldearme, der giver en perfekt stofspænding.

B-25-markisen kan desuden udstyres med varmelegemer, så du kan holde varmen selv på de kølige aftener. Ligeledes er det også muligt at få fjernbetjent LED-belysning på markisearmenes albuer.

B-38-markisen

Brustor B-38 er en markise med et indstilleligt rullegardin i forbommen. Markisens rullegardin giver ekstra privatliv samt maksimal beskyttelse og afskærmning mod den lavtstående sol.
Det særlige ved denne markise er, at den med sin patenterede forbom fuldstændigt skjuler rullegardinet i kassetten, når det er trukket op. På den måde har du et ligeså pænt og elegant udseende på markisen, når rullegardinet er rullet op, som når det er rullet ned.

Både markisen og rullegardinet kan styres med en enkelt fjernbetjening for nem og hurtig betjening. Som tilvalg kan denne fjernbetjening også styre indbygget varmelegeme samt indbygget LED-belysning. 

Brug for hjælp?

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige terrassemarkise hjem til dig, så kig ind forbi din lokale botex, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til dine behov. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende. Så kommer vi hjem til dig med inspiration og vejledning. Vi måler op ganske gratis, så du er sikker på, at din nye markise passer perfekt.

 

Book bussen her

Hvad koster opmåling?

At få målt op til en ny marksie, er altid gratis og uforpligtende hos os. Det eneste du skal gøre er at booke en af vores gardinbusser - så kommer vi ud og sørger for for opmålingen. På den måde er du sikker på, at din nye markise passer perfekt til dit hjem.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på din markise kan dog variere alt efter produktype, samt om der er tale om specialløsninger. Vi skræddersyer altid markisen efter dine mål, og produktionen bliver derfor sat igang efter, at opmålingen har fundet sted hjemme ved dig.

Hvad koster montering?

Prisen for montering af din nye markise, beregnes ud fra produkttypen, antal samt hvor markisen skal monteres ved din bolig. Der kan være meget at tage hensyn til, da det er vigtigt at markisen er sikkert forankret i muren mv. Derfor er vores første møde altid gratis, så du får en reél og uforpligtende pris. Vi sørger for en professionel opsætning, og du modtager en samlet pris på markisen samt montering.

Markise

Vil du gerne nyde solen og varmen så længe som muligt? Eller være i læ når en let regnbye trækker over landet? Med en smart markise kan du nyde godt af dine udendørsarealer. Markisen gør det nemlig muligt for hele familien at sidde samlet i skyggen på en varm sommerdag. Desuden kan den skærme af for duggen, når det er ved at blive aften. For dig betyder det en forlænget sommer, hvor du kan sidde i ly.

Vil du gerne have mest muligt ud af din terrasse, giver det altså god mening at investere i en solid markise. Du kan naturligvis købe den lige her hos os. Her finder du forskellige typer markiser til forskellige behov og prislejer, så du har rig mulighed for at blive tilfreds. Uden at du går på kompromis med kvalitet eller design. Kig i vores sortiment og find netop den markise, som passer til dit hjem.

Skræddersyede markiser i topkvalitet

Vi skræddersyr alle vores markiser. Det betyder, at du får en markise, der passer helt perfekt til din bolig, og som dækker dine behov. Vi kan levere markiser med motor og markiser, du skal rulle ud med håndkraft. Hvad end du foretrækker en elektrisk markise eller en manuel en af slagsen, kan du købe fleksible markiser her hos botex. 

Alle vores markiser bliver desuden altid fremstillet af materialer i høj kvalitet. Det betyder ikke, at du bliver ruineret, når du køber din markise hos os. Du kan nemlig finde vores modeller til nogle yderst konkurrencedygtige priser. Vil du også have en løsning, der både er gennemført og smart, er du kommet det helt rette sted hen.

Med en udvendig markise fra botex kan du:

 • Skærme af for solen på terrassen
 • Skabe en kølig hyggekrog
 • Være i ly for dug og stille regn
 • Nyde måltiderne udendørs
 • Undgå generende parasoller

5 tips: Sådan vælger du den rette markise

En markise skal typisk virke i en længere årrække, se pæn ud og dække dine behov. Inden du vælger, er det derfor vigtigt, at du gør dig nogle vigtige overvejelser, før du køber din nye markise. For hvem gider sidde på terrassen med en markise, der hverken passer eller virker? Overvej følgende:

 1. Hvordan skal din markise se ud?
  Levetiden på din markise afhænger til dels af materialet. Er dugen i bomuld, bliver den lettere jordslået. Er materialet i akryl og kunstmaterialer, vil den være mere modstandsdygtig og mere vandtæt. Alle vores markiser er med fem års garanti og med kassette opbevaring. Det sikrer dig en æstetisk og holdbar markise.
   
 2. Hvor stor må din markise være?
  Du bør naturligvis ikke købe en for stor markise, der ikke er plads til. Ligeledes vil det se æstetisk forkert ud med en for lille model. Vores maskiner kan du finde i flere længder og få fremstillet efter specialmål. Vi sender en fagperson ud for at foretage en opmåling, så du er helt sikker på den rette størrelse – helt gratis.
   
 3. Skal markisen være med motor?
  Hos botex kan du vælge markiser med motor og markiser med håndkraft. Med en motor indbygget i markisen kan du rulle den frem og tilbage med en nem fjernbetjening. Det er en super god idé at vælge, hvis du har svært ved at nå markisen eller vil gøre arbejdet nemt for dig selv. Gå efter en lydløs model.
   
 4. Skal det være en lukket kassettemarkise?
  Som tidligere nævnt er alle vores markiser med kassette opbevaring. Det øger nemlig holdbarheden på din markise, fordi den ligger beskyttet i en kassette, når den er rullet sammen. Vores kassetter er diskrete og har et rent design, så dine øjne ikke bliver distraheret af designet.
   
 5. Kan du selv stå for montering af din markise?
  De fleste vil højst sandsynligt svare nej på dette spørgsmål. Og det er helt i orden. Ved at købe en markise et sted, hvor der også er montering, får du arbejdet gjort af professionelle fagfolk – og du mindsker risikoen for fejlmontering. 

Vil du slippe for gør-det-selv i forhold til montering?

En markise har primært til formål at skærme af for solen på varme dage. Den kan imidlertid mere end det, for bliver den placeret ovenover et vindue, kan den faktisk også hjælpe dig med at spare på udgiften til varme. Det skyldes, at den kan tage en del af den vind, der rammer vinduet og er med til at køle din bolig ned. På den måde kan du både spare på varmeregningen og undgå ubehagelige temperaturer.

Har du hverken tid eller lyst til at sætte din markise op? Det behøver du heldigvis heller ikke. Når du køber din markise hos os, kan vi hjælpe dig med at montere den. Det er vigtigt, at din markise bliver monteret korrekt, så at den sidder, hvor den skal. Netop derfor står vi for monteringen. På den måde kan du være sikker på, at dit hus ikke får skader på murværket, eller at markisen falder ned.

Er du interesseret i at få skræddersyet en markise til din bolig, så du kan nyde godt af dine udearealer? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det er ganske gratis at få os til at komme hjem til dig og måle op til en ny markise. Når vi har gjort det, har du også mulighed for at få et uforpligtende tilbud på din nye markise – inklusive montering.

Få gratis rådgivning og vejledning hos botex

Hos botex er vi glade, når vores kunder er glade. Således kan du regne med professionel hjælp og vejledning fra os, hvis du behøver det – gratis, naturligvis. Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige markise til din terrasse? Kig forbi en af vores skønne butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at benytte dig af vores gratis og uforpligtende booking.

keyboard_arrow_up