keyboard_arrow_down

 

Terrasseoverdækning og solafskærmning med 

Markiser

Kvalitetsmarkiser til terrasseoverdækning

En markise med motor, en pergola eller en sidemarkise giver ikke kun dit hus eller din lejlighed større værdi, den er værdiskabende for hjemmets beboere. Du kan nemlig bruge den til at skabe ekstra uderum eller bedre udnyttelse af dét, du allerede har. En markise er med til at danne skygge på et større område på én gang – eksempelvis på din terrasse eller altan. Terrasseoverdækningen gør det dermed muligt for hele familien at sidde samlet i skyggen på en varm sommerdag. Markiser fås også med motor per efterspørgsel og kan desuden også anvendes til altan til din lejlighed.

Fordelene med en markise

Fordelen ved terrassemarkiser er netop muligheden for at danne en konstant skygge og dermed undgå at skulle flytte og dreje på eksempelvis parasoller. Du kan også sidde i ly under markisen, når duggen falder på sommeraftenerne, og er markisen placeret over et vindue, hjælper den med at skærme for direkte vind. Det betyder blandt andet, at du kan spare på energiregningen. 

Markise_botex_motor_terrassemarkise_skygge

En kvalitetsmarkise fra Botex sikrer: 

 • check at du altid får professionel montering, som tager hensyn til dit hjem både teknisk og æstetisk
   
 • check at de alle er med kassetteopbevaring, som både er flot æstetisk og sikrer en lang holdbarhed
   
 • check at din nye markise altid bliver skræddersyet nøjagtigt efter de mål, der passer til dit hjem
   
 • check at alle vores duge er garnfarvet før vævning, som sikrer en højere lysægthed
   
 • check at vores markiser er behandlet med en UV-coating, som beskytter mod sollys

Book en gratis opmåling til en elektrisk markise

Er du interesseret i en markise med motor enten hjem til dig eller til arbejdspladsen, og ønsker du at få en pris på en markise efter mål? Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at booke en gratis gardinbus.  Du kan også booke et gratis møde med vores erhvervskonsulent. Vi rådgiver dig i forhold til de tekniske aspekter baseret på dine ønsker og behov.

Book gardinbussen

Markiser: Kvalitet og design 

Vores markiser fås i mange forskellige former, farver og prislejer, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten og designet. Markiserne bliver altid kontrolleret og testet grundigt for at sikre, at du bliver fuldt ud tilfreds med din nye kvalitetsmarkise. Vores leverandører lægger stor vægt på, at du får det bedste ud af din markise, og hjælper derfor med at skabe de bedste forhold for et godt udeliv.

Hvad koster en markise?

Der findes mange forskellige modeller, når det kommer til markiser, og ligeså mange leverandører, og hos botex fører vi et bredt sortiment af kvalitetsmarkiser fra forskellige leverandører. Prisen på en ny markise til dit hus – eksempelvis terrassen – eller din altan varierer og afhænger i høj grad af størrelsen og diverse tilvalg. Du kan vælge ekstratilbehør til din markise som f.eks. sol- og vindsensorer, app-styring og LED-belysning. 

Derfor kan det være svært at give en pris på en markise. En kvalitetsmarkise kan dog blive omkostelig, men til gengæld har vores markiser også en god holdbarhed.

Markise med motor

Uanset om du ønsker en elektrisk markise til din terrasse eller altan, har du i langt de fleste tilfælde mulighed for at købe en markise med motor. En markise med motor kommer oftest med en RTS- eller OI-motor, som betjenes med fjernbetjening som standard. Du kan derudover tilkøbe en løsning, der gør det muligt at anvende din smartphone og styre din elektriske markise via en app fra eksempelvis Somfy.

En kvalitetsmarkise med motor gør det nemt at tilpasse markisen efter behov og vejrforholdene. Læs mere om diverse tilkøb af tilbehør til markiser du kan foretage til din markise med motor her.

Læs mere om motorstyring

Video om markise med motor

af Somfy

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Book gardinbussen for markisetilbud

Ønsker du et tilbud på en markiseløsning hjem til dig, så skal du blot booke en gratis gardinbus. Vores markisespecialister ringer da dig op, og I kan tage en dialog om dine ønsker og behov. Dernæst kigger markisespecialisten forbi til en gratis opmåling og vurdering af facade og markisemodel med mere. Der er nemlig nogle regler og tekniske aspekter, som skal være på plads, inden processen sættes i gang. Book gardinbussen i dag, og få mere ud af dit uderum.

Book gardinbussen

botex-markiserne

Vi kan tilbyde to botex-markiser nemlig Markise 6720 og 6730. Fælles for begge markiser er, at der medfølger kassette til opbevaring og samtidig har de en gennemfarvet markisedug og er behandlet med en UV-coating, der sikrer en højere lystægted og beskyttelse mod solens stråler. Nedenfor kan du læse mere om de to botex-markiser.

Markise_acrimo_6720_botexmarkise_terrasseoverdækning

botex-markise 6720

Med markise-6720 får du:

 • check Endemonteret kassettemarkise
 • check Opbygning med selvbærende kassetteprofil
 • check Skræddersyes efter mål
 • check 120 Teflon dugvalg, vand- og smudsafvisende samt nanobehandlede

Markise_acrimo_6730_botexmarkise_terrasseoverdækning

botex-markise 6730

Med markise-6730 får du:

 • check Semi-kassettemarkise (synlige arme, men dug er indkapsle i en skål)
 • check Fleksibel, let at montere og bygget op omkring et bærerør
 • check Skræddersyes efter mål
 • check 120 Teflon dugvalg, vand- og smudsafvisende samt nanobehandlede

 

Motor

Både markise 6720 og 6730 leveres med enten en RTS- eller OI-motor som standard

Fjernstyring

Begge markiser leveres som standard med 1-kanal Somfy-fjernbetjening til styring af motor.

Garanti

Du får 5 års garanti på botex-markiserne 6720 og 6730.

6720: Markisen med det diskrete look

botex-markisen 6720 leveres med kassette med et afrundet design, hvilket giver et diskret udtryk, når markisen monteres på væggen, som passer særdeles godt til den simple skandinaviske stil. Derudover er markisen fremstillet i materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Denne markise er ideel til parcelhuse og andre hustyper, hvor du ønsker terrasseoverdækning, så du kan forlænge de dejlige stunder på terrassen om sommeren. Markise-6720 skal nemlig monteret frit på en væg eller et udhæng. 

 

 

6730: Den klassiske, alsidige markise

botex-markisen 6730 leveres i en såkaldt semi-kassette, og dermed er selve dugen beskyttet i skål. Denne markise er især velegnet til både terrasser og altan, idet markisen kan monteres på langt de fleste facader. Derudover så er markisen også produceret i materialer, som kræver mindst muligt vedligeholdelse.

Det betyder, at uanset om du bor i parcelhus eller i lejlighed med altan, så er der mulighed for at montere en overdække, så du kan nyde din plads i solen eller skyggen efter behag.

Eksempler på andre markisemodeller

Nedenfor kan du læse mere om andre markisemodeller samt klikke videre til andre former for udendørs solafskærmning eller overdække.

B-25-markisen 

Brustor B-25-markisen er en fuldstændig lukket kassettemarkise, der med sit slanke design er lavet til at passe overalt på enhver facade. Markisen har endedæksler i aluminium, der øger markisens holdbarhed samtidig med, at det giver et elegant finish. B-25-markisen er idéel, hvis der er behov for et stort udfald. Udfaldet er op til 3 meter og tillader samtidig en bredde på op til 7 meter. Markisens store udfald er muligt takket være de stærke 66 mm høje foldearme, der giver en perfekt stofspænding.

B-25-markisen kan desuden udstyres med varmelegemer, så du kan holde varmen selv på de kølige aftener. Ligeledes er det også muligt at tilkøbe fjernbetjent LED-belysning på markisearmenes albuer.

B-38-markisen

Brustor B-38 er en markise med et indstilleligt rullegardin i forbommen. Markisens rullegardin giver ekstra privatliv samt maksimal beskyttelse og afskærmning mod den lavtstående sol.
Det særlige ved denne markise er, at den med sin patenterede forbom fuldstændigt skjuler rullegardinet i kassetten, når det er trukket op. På den måde har du et ligeså pænt og elegant udseende på markisen, når rullegardinet er rullet op, som når det er rullet ned.

Både markisen og rullegardinet kan styres med en enkelt fjernbetjening for nem og hurtig betjening. Som tilvalg kan denne fjernbetjening også styre indbygget varmelegeme samt indbygget LED-belysning. 

Markiser til erhverv

Book et gratis møde med vores erhvervskonsulent

Søger du markiser til f.eks. en café eller restaurant, kan du booke et møde med vores erhvervskonsulent. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og de krav, der muligvis stilles i din branche, når det gælder markiser og parasoller. 

Book et gratis møde

Tilbehør til markiser

 Ved hver markiser følger nogle specifikationer på, hvad der kommer med din nye markise som standard. Men det betyder ikke, at legen behøver at stoppe her. Du kan tilkøbe flere elementer og tilbehør til din markise. Se nedenfor nogle af de mest populære tilvalg, du kan tilkøbe.

Vindsensor

Med en trådløs vindsesnsor kører din markise tautomatisk ind og ud afhængigt af vindforholdene.

Sol- og vindsensor

Med en sol- og vindsensor kører markisen automatisk ind og ud afhængigt af sol og vind.

RAL-farver

Vælg farve på markisedugen, som matcher farvekoden på dit vindue, tag eller din facade.

App-styring

Ved hjælp af en app kan du praktisk bruge din smarthpone til at betjene markisen.

LED-belysning

Du kan få tilkoblet LED-lys i kassetten eller på væggen for optimal hygge på terrassen.

Terrassevarmer

Få monteret en elektrisk terrassevarmer til din markise, og forlæng de gode stunder på terrassen.

Ny markisedug eller nyt markisestof?

Er stoffet eller dugen, som det kaldes, på din markise gået i stykker pga. vejrforhold eller af andre grunde, kan vi også tage et kig på dette. Ofte kan man blot skifte markisedugen ud, men det kræver alligevel et tjek at hele markisen for at sikre, at selve stellet er intakt og kan bære den nye markisedug. Derfor er det bedst, at vores markisespecialister kigger forbi og vurderer den enkelte sag.

Alt du skal gøre, er at booke en gratis gardinbus. Så kontakter butikken dig, og sammen kan I tage en dialog om din markise, der måske er gået i stykker, og som muligvis skal have skiftet markisedugen eller andet.

Book gardinbussen her

Brug for rådgivning om markiser?

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige terrassemarkise hjem til dig, så lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til dine behov. Du kan med fordel booke vores gardinbus gratis og uforpligtende. Så kommer vi hjem til dig og måler op ganske gratis, så du er sikker på, at din nye elektriske markise passer perfekt.

Book gardinbussen

Markise

Vil du gerne nyde solen og varmen så længe som muligt? Eller være i læ når en let regnbye trækker over landet? Med en smart markise kan du nyde godt af dine udendørsarealer. Markisen gør det nemlig muligt for hele familien at sidde samlet i skyggen på en varm sommerdag. Desuden kan den skærme af for duggen, når det er ved at blive aften. For dig betyder det en forlænget sommer, hvor du kan sidde i ly.

Vil du gerne have mest muligt ud af din terrasse, giver det altså god mening at investere i en solid markise. Du kan naturligvis købe den lige her hos os. Her finder du forskellige typer markiser til forskellige behov og prislejer, så du har rig mulighed for at blive tilfreds. Uden at du går på kompromis med kvalitet eller design. Kig i vores sortiment og find netop den markise, som passer til dit hjem.

Skræddersyede markiser i topkvalitet

Vi skræddersyr alle vores markiser. Det betyder, at du får en markise, der passer helt perfekt til din bolig, og som dækker dine behov. Vi kan levere markiser med motor og markiser, du skal rulle ud med håndkraft. Hvad end du foretrækker en elektrisk markise eller en manuel en af slagsen, kan du købe fleksible markiser her hos botex. 

Alle vores markiser bliver desuden altid fremstillet af materialer i høj kvalitet. Det betyder ikke, at du bliver ruineret, når du køber din markise hos os. Du kan nemlig finde vores modeller til nogle yderst konkurrencedygtige priser. Vil du også have en løsning, der både er gennemført og smart, er du kommet det helt rette sted hen.

Med en udvendig markise fra botex kan du:

 • Skærme af for solen på terrassen
 • Skabe en kølig hyggekrog
 • Være i ly for dug og stille regn
 • Nyde måltiderne udendørs
 • Undgå generende parasoller

5 tips: Sådan vælger du den rette markise

En markise skal typisk virke i en længere årrække, se pæn ud og dække dine behov. Inden du vælger, er det derfor vigtigt, at du gør dig nogle vigtige overvejelser, før du køber din nye markise. For hvem gider sidde på terrassen med en markise, der hverken passer eller virker? Overvej følgende:

 1. Hvordan skal din markise se ud?
  Levetiden på din markise afhænger til dels af materialet. Er dugen i bomuld, bliver den lettere jordslået. Er materialet i akryl og kunstmaterialer, vil den være mere modstandsdygtig og mere vandtæt. Alle vores markiser er med fem års garanti og med kassette opbevaring. Det sikrer dig en æstetisk og holdbar markise.
   
 2. Hvor stor må din markise være?
  Du bør naturligvis ikke købe en for stor markise, der ikke er plads til. Ligeledes vil det se æstetisk forkert ud med en for lille model. Vores markiser kan du få i flere længder og få fremstillet efter specialmål. Vi sender en fagperson ud for at foretage en opmåling, så du er helt sikker på den rette størrelse – helt gratis.
   
 3. Skal markisen være med motor?
  Hos botex kan du vælge markiser med motor og markiser med håndkraft. Med en motor indbygget i markisen kan du rulle den frem og tilbage med en nem fjernbetjening. Det er en super god idé at vælge, hvis du har svært ved at nå markisen eller vil gøre arbejdet nemt for dig selv. Gå efter en lydløs model.
   
 4. Skal det være en lukket kassettemarkise?
  Som tidligere nævnt er alle vores markiser med kassette opbevaring. Det øger nemlig holdbarheden på din markise, fordi den ligger beskyttet i en kassette, når den er rullet sammen. Vores kassetter er diskrete og har et rent design, så dine øjne ikke bliver distraheret af designet.
   
 5. Kan du selv stå for montering af din markise?
  De fleste vil højst sandsynligt svare nej på dette spørgsmål. Og det er helt i orden. Ved at købe en markise et sted, hvor der også er montering, får du arbejdet gjort af professionelle fagfolk – og du mindsker risikoen for fejlmontering. 

Vil du slippe for gør-det-selv i forhold til montering?

En markise har primært til formål at skærme af for solen på varme dage. Den kan imidlertid mere end det, for bliver den placeret ovenover et vindue, kan den faktisk også hjælpe dig med at spare på udgiften til varme. Det skyldes, at den kan tage en del af den vind, der rammer vinduet og er med til at køle din bolig ned. På den måde kan du både spare på varmeregningen og undgå ubehagelige temperaturer.

Har du hverken tid eller lyst til at sætte din markise op? Det behøver du heldigvis heller ikke. Når du køber din markise hos os, kan vi hjælpe dig med at montere den. Det er vigtigt, at din markise bliver monteret korrekt, så at den sidder, hvor den skal. Netop derfor står vi for monteringen. På den måde kan du være sikker på, at dit hus ikke får skader på murværket, eller at markisen falder ned.

Er du interesseret i at få skræddersyet en markise til din bolig, så du kan nyde godt af dine udearealer? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det er ganske gratis at få os til at komme hjem til dig og måle op til en ny markise. Når vi har gjort det, har du også mulighed for at få et uforpligtende tilbud på din nye markise – inklusive montering.

Få gratis rådgivning og vejledning hos botex

Hos botex er vi glade, når vores kunder er glade. Således kan du regne med professionel hjælp og vejledning fra os, hvis du behøver det – gratis, naturligvis. Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige markise til din terrasse? Kig forbi en af vores skønne butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at benytte dig af vores gratis og uforpligtende booking.

keyboard_arrow_up