keyboard_arrow_down

 

Udvid din bolig 

Markiser

Skab værdi for dig med en markise

En markise giver ikke kun dit hus større værdi, den er værdiskabende for alle husets beboere. Du kan nemlig bruge den til at skabe ekstra uderum eller bedre udnyttelse af det, du allerede har. En markise er med til at danne skygge på et større område på én gang - eksempelvis på din terrasse. Det gør det muligt for hele familien at sidde samlet i skyggen på en varm sommerdag. 

Forlæng sommeren

Med en markise kan du forlænge sommeren ved at få udnyttet dit uderum bedst muligt. Fordelen ved terrassemarkiser er netop muligheden for at danne konstant skygge og dermed undgå at skulle flytte og dreje på eksempelvis parasoller. Du kan også sidde i ly under markisen, når sommeraftenernes fugt og dug falder og på den måde få meget mere ud af de lune sommeraftener.
Er din markise placeret over et vindue, hjælper den med at skærme for direkte vind. Det betyder blandt andet, at du kan spare på energiregningen. 

folæng_sommeren_markise_botex

Ens for alle vores markiser er: 

  • check at du altid får 5 års garanti når du køber en ny markise hos os
  • check at de alle er med kassette opbevaring, som både er flot æstetisk og sikre en lang holdbarhed
  • check at din nye markise altid bliver skræddersyet nøjagtigt efter de mål, der passer til dit hjem
  • check at alle vores duge er garnfarvet før vævning, som sikrer en højere lysægthed
  • check at vores markiser er behandlet med en UV-coating, som beskytter mod sollys

Forlæng_sommeren_markiser_botex

Kvalitet og design 

Vores markiser fås i mange forskellige former, farver og prislejer - uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten og designet. Markiserne bliver altid kontrolleret og testet grundigt for at sikre, at du bliver fuldt ud tilfreds med din nye markise.

Vores leverandører lægger stor vægt på, at du får det bedste ud af din markise, og hjælper derfor med at skabe de bedste forhold for et godt udeliv.

Markiser_garanti_botex

Markiser_skattefradrag_botex

Eksempler på populære markisemodeller

 

botex markisen - Danmarks markise

Med en botex markise får du en kvalitetsmarkise med topspecifikationer til en skarp pris. Markisen er en knækarmsmarkise, der har en hellukket kassette, som beskytter godt mod de danske vejrforhold. På den måde er du sikret en lang holdbarhed på din markise, samtidig med at den har et enkelt og stilrent udtryk. 

Du kan læse meget mere om vores botex markise her

B-25 markisen 

Brustor B-25 markisen er en fuldstændig lukket kassettemarkise, der med sit slanke design er lavet til at passe overalt, på enhver facade. Markisen har endedæksler i aluminium, der øger markisens holdbarhed samtidig med at det giver et elegant finish. B-25 markisen er ideel hvis der er behov for et stort udfald. Det ideelle udfald er op til 3 meter, og tillader samtidig en bredde på op til 7 meter. Markisens store udfald er muligt takket være de stærke 66 mm høje foldearme, der giver en perfekt stofspænding.

B-25 markisen kan desuden udstyres med varmelegemer, så du kan holde varmen selv på de kølige aftener. Ligeledes er det også muligt at få fjernbetjent LED-belysning på markise-armenes albuer.

B-38 markisen

Brustor B-38 er en markise med et indstilleligt rullegardin i forbommen. Markisens rullegardin giver ekstra privatliv samt maksimal beskyttelse og afskærmning mod den lavtstående sol.
Det særlige ved denne markise er, at den med sin patenterede forbom, fuldstændigt skjuler rullegardinet i kassetten, når det er trukket op. På den måde har du et ligeså pænt og elegant udseende på markisen, når rullegardinet er rullet op, som når den er rullet ned.

Både markisen og rullegardinet kan styres med en enkelt fjernbetjening, for nem og hurtig betjening. Som tilvalg kan denne fjernbetjening også styre indbygget varmelegeme samt indbygget LED-belysning. 

Brug for hjælp? Vi rådgiver og vejleder dig gratis

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige terrassemarkise hjem til dig? Så kig ind forbi din lokale botex og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til dine behov. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med inspiration og vejledning. Vi måler op ganske gratis, så du er sikker på at din nye markise passer perfekt.

 

Book bussen her

Hvad koster opmåling?

At få målt op til en ny marksie, er altid gratis og uforpligtende hos os. Det eneste du skal gøre er at booke en af vores gardinbusser - så kommer vi ud og sørger for for opmålingen. På den måde er du sikker på, at din nye markise passer perfekt til dit hjem.

Hvor lang er leveringstiden?

Når du bestiller en ny markise hos os, kan du forvente en kort leveringtid. Vi skræddersyer altid markisen efter dine mål, og produktionen bliver derfor sat igang efter opmålingen har fundet sted hjemme ved dig. Leveringstiden på din markise kan dog variere alt efter produktype, samt om der er tale om specialløsninger.

Hvad koster montering?

Prisen for montering af din nye markise, beregnes ud fra produkttypen, antal samt hvor markisen skal monteres ved din bolig. Der kan være meget at tage hensyn til, da det er vigtigt at markisen er sikkert forankret i muren mv. Derfor er vores første møde altid gratis, så du får en reél og uforpligtende pris. Vi sørger for en professionel opsætning, og du modtager en samlet pris på markisen samt montering.

keyboard_arrow_up