Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

botex_plissegardiner
keyboard_arrow_down

Gør lyden blød i din bolig

Forbedr akustikken med gardiner

God akustik i alle rum

Dårlig akustik er i de seneste år blevet et større problem i de danske hjem. Problemerne opstår typisk i nybyggerier, og det er særligt i de populære, store køkkenalrum, at akustikken kan være en udfordring. De store, hårde flader forstærker lydene i det åbne rum og skaber støj. Med gardiner og boligtekstiler kan du forbedre akustikken og ovenikøbet få mere personlighed i dit hjem.

Vælg lyddæmpende gardiner

Er du generet af dårlig akustik i dit hjem, kan gardiner nemlig være den rigtige løsning. Måske lyder det mærkeligt, men den er faktisk god nok. Ved at bryde de hårde overflader med bløde gardiner kan du dæmpe støjen i rummet, og med særligt lydisolerende gardiner vil du helt sikkert opleve en markant forskel. Især lange stofgardiner har en støjdæmpende effekt pga. tekstilets tykkelse, som absorberer lyden. Du kan også vælge et Duette®-gardin, der med sit hulrum har en lyddæmpende effekt. 

Bløde tekstiler giver god akustik

Ønsker du en god akustik i dit hjem, kan stort set alle former for tekstiler bruges og gerne på forskellige måder. Fordelen ved at inddrage tekstiler i din indretning er altså ikke kun at skabe hygge og varme. Du kan f.eks. dekorere din stue med puder og plaider og badeværelset med foldede håndklæder på en hylde. Ligeledes er det altid en god idé i store rum at lægge nogle løse tæpper på gulvet. Alle bløde tekstiler bidrager generelt til en mere behagelig akustik, så hold dig ikke tilbage med tekstiler, når du indretter boligen.

Book en gratis gardinbus

Vil du vide mere om, hvordan du kan forbedre akustikken dit hjem, eller mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning? Så book vores gardinbus gratis og uforpligtende. Vi kommer hjem til dig med kompetent rådgivning og inspiration. 

Book gardinbussen

Design din egen væg

Med Stylepads fra Dock Four kan du designe din egen personlige væg på ingen tid og samtidig forbedre akustikken. De smarte Stylepads findes nemlig i en akustik-udgave med lydabsorberende bagbeklædning, som er designet til at modvirke dårlig akustik. Det kan være en unik måde at sætte dit personlige præg i boligen på, så tjek det ud i dag. Læs mere om de mange muligheder med Dock Four Stylepads lige her. 

Akustikproblemer på arbejdspladsen?

Er akustikproblemer et kendt fænomen på din arbejdsplads? Hvad enten vi taler om akustikløsninger til kontoret, hotellet, restauranten eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe med at løse de udfordringer, I står overfor. Kontakt botex Erhverv i dag, og lad os tage en dialog om, hvordan vi kan afhjælpe jeres akustikproblemer.

Kontakt botex Erhverv

Akustik_gardiner_pagunette_hør_stofgardiner

Akustik_gardiner_pagunette_hør_stofgardiner

Få styr på akustikken

Dårlig akustik er over den seneste årrække blevet et større problem i de nordiske hjem. Problemerne opstår typisk i nybyggerier og særligt i de populære, store køkkenalrum kan akustikken være en udfordring. De store, hårde flader samt højden til loftet forstærker lydene i det åbne rum og skaber støj. God akustik kan være afgørende for et godt indeklima. Du kender det sikkert selv – der er ikke noget værre end at opholde sig i et offentligt rum med dårlig akustik. Det kan gøre det mere eller mindre umuligt at føre en samtale med personen på den anden side af bordet, og det vil du derfor sikkert for alt i verden gerne undgå hjemme i privaten. Der kan imidlertid findes flere forskellige løsninger på den dårlige akustik, og en af dem er gardiner. Med gardiner kan du nemt få styr på akustikken, og ovenikøbet også få mere personlighed i dit hjem. Så dyk ned i udvalget af lyddæmpende gardiner her på siden og find den rette løsning for dig.

Hvorfor opstår der dårlig akustik?

Akustik er en svær størrelse, for det er ikke noget man kan se eller tage fat i, men noget der kan mærkes og høres i et givent rum. Dårlig akustik opstår som regel der, hvor store overflader i hårde materialer bliver kombineret med åbne rum eller parallelle vægge. Kort sagt, jo større og hårdere visse overflader er, desto mere vil lyden blive kastet rundt og reflekteret i rummet. I dag, hvor vi ofte bygger højt til loftet og store køkkenalrum kan der derfor opstå problemer med akustikken. Men heldigvis er der råd for dette. Alle tekstiler og alt, hvad der er blødt (en blød sofa og lænestol), bidrager til bedre akustik. Derudover kan også bestemte typer af reoler samt visse loftelementer og gulve afhjælpe problemet – og ikke mindst gardinerne.

Har du ikke nødvendigvis problemer med akustikken, så kan vi naturligvis også hjælpe med mange andre ting. Hos botex har vi nemlig også alt i markiser, tæpper, puder, plaider, sengetøj og meget andet. Vi tilbyder en lang række af populære brands, der helt sikkert vil opfylde dine behov for lækker kvalitet og smukke designs. Heldigvis finder du botex-butikker fordelt rundt omkring i hele landet, og der burde derfor helt sikkert være en butik i nærheden af dig.

 

keyboard_arrow_up