botex_plissegardiner
keyboard_arrow_down

Gør lyden blød i din bolig

Akustik

Få styr på akustikken

Dårlig akustik er over den seneste årrække blevet et større problem i de nordiske hjem. Problemerne opstår typisk i nybyggerier og særligt i de populære, store køkkenalrum kan akustikken være en udfordring.  De store, hårde flader forstærker lydene i det åbne rum, og skaber støj. Med gardiner kan du nemt få styr på akustikken, og ovenikøbet få mere personlighed i dit hjem.

Gardiner som støjdæmper

Er du generet af dårlig akustik i dit hjem, kan gardiner være den rigitge løsning. Ved at bryde de hårde overflader med bløde gardiner, kan du dæmpe støjen i rummet. Særligt lange stofgardiner har en støjdæmpende effekt pga. det tykke tekstil, som absorberer lyden. Du kan også vælge et Duette®-gardin, der med sit hulrum vil sluge lyden. 

Dekorér dit hjem mod dårlig akustik

Ønsker du en god akustik i dit hjem, kan alle former for tekstiler bruges. Fordelen ved at inddrage tekstiler i din indretning, er altså ikke kun at skabe hygge og varme. Du kan f.eks. dekorere din stue med puder og plaider, og badeværelset med foldede håndklæder på en hylde. Alle bløde tekstiler bidrager til en behagelig akustik, og du kan derfor nemt dekorere dig ud af dårlig akustik.

Få besøg af vores gardinbus – helt gratis

Har du brug for råd og vejledning, kan du booke gardinbus gratis hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up