keyboard_arrow_down

Gardiner og solafskærmning til et nyt hus

Gardiner til nybyg

Gardinløsninger til nybyggerier

Er du ved at gå i gang med dit nybyggeri, eller har du netop bygget nyt hus og er klar til boligindretning med gardiner og solafskærmning? Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på i forhold til gardiner til et nyt hus og få svar på de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med din kommende gardinløsning.

Stofgardiner_gardiner_solafskærmning_gardinbus_nybyg_nybyggeri_pris

Hvad koster gardiner til et nybygget hus?

Vores gardinløsninger bliver skræddersyet dit nye hus, og derfor kan det være svært at sige helt nøjagtigt, hvad det vil koste. Prisen på nye gardiner afhænger nemlig af mange faktorer som eksempelvis, hvor mange vinduer dit nye hus består af, og størrelsen på dine vinduer. Derudover har gardinvalget – dvs. stof og materiale m.m. – også en afgørende betydning for prisen. 

Dette er blot nogle af de faktorer, der spiller en rolle, når det kommer til at sætte en pris på gardinløsninger til et nyt hus. Her kan du se et par priseksempler på gardiner til et hus. Bemærk, disse eksempler er cirkapriser på den billigst-mulige løsning og inkluderer ikke montage.

Dét skal du være opmærksom på, når du køber gardiner til dit nybyg

Det kan tage lidt tid at vælge nye gardiner eller solafskærmning til dit nybyg. Faktisk er det oftest den del, nybyggere gemmer til sidst, når det kommer til boligindretningen. Vi anbefaler dog, at man tænker gardiner og solafskærmning tidligt ind i sit nybyggeri. Dette er fordi, der kan være nogle helt lavpraktiske aspekter, som skal til, for at den ønskede gardinløsning kan realiseres.

Elektriske gardiner til nybyg

Ønsker du eksempelvis elektriske gardiner, så kan der være nogle el-krav, som skal være på plads. Og når man så alligevel er ved at bygge nyt hus, så giver det kun mening tænke dette ind i dit nybyggeri fra starten. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at trække strøm til el-gardiner, når først huset er bygget færdigt. Rettidig omhu belønnes, når drømmen er motoriserede, el-styrede gardiner. 

Kontakt os gerne for at høre mere om elektriske gardiner til nybyggerier.

Book gardinbussen

 

Akustik i nybyggerier

En anden ting, du skal være opmærksom på, er, at mange nybyggerier i dag bliver bygget med en minimalistisk stil – dvs. med glatte, hårde overflader og byggematerialer i hårdt træ samt klinkegulve kombineret med store rum og vinduespartier. Herved kan der opstå problemer med akustik i hjemmet. Gardiner og solafskærmning være med til at afhjælpe akustikproblemer.

Læs mere om akustikproblemer, og hvordan de kan løses med gardiner og solafskærmning.

Gardiner_plissegardiner_solafskærmning_gardinbussen_botex_nybyg_nybyggeri

Gardiner_plissegardiner_smartcord_betjening_solafskærmning_gardinbussen_botex_nybyg_nybyggeri

Hvilke gardintyper skal jeg vælge til mit nye hus?

Der findes at hav af valgmuligheder, når det kommer til gardintyper til et hus. Hos botex leverer og monterer vi gardinløsninger, som er velegnede til både små og store vinduespartier såvel som skrå og skæve samt dørvinduer. Nogle af de mest populære løsninger er blandt andet plisségardiner og Duette®/Duo Plissé, rullegardiner samt stofgardiner.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så kan du være sikker på, at du hos os får den nødvendige vejledning og rådgivning, når du skal vælge gardiner til dit nye hus. Vi oplyser dig om fordelene ved gardintyperne, giver dig inspiration og kommer med inputs.

Derudover vejleder vi dig i forhold til de mere tekniske aspekter ved gardiner og solafskærmning til nybyggerier.

Book gardinbussen gratis

Hvilke farver skal jeg vælge til mine nye gardiner?

Nybyggerier bygges i dag ofte med fokus på den simple, nordiske stil i neutrale nuancer. Ofte kan det være fristende at vælge hvide gardiner. Men faktisk kan den hvide farve ende med at se steril ud og ikke skabe personlighed i dit nye hjem. Faktisk har gardiner og solafskærmning den egenskab, at de rammer rummet ind og giver kant. Derfor skal ikke du ikke være bange for at vælge gardiner og solafskærmning i farver – selvfølgelig i tråd med resten af din boligindretning.

Skræddersyede gardiner til nybyg

I gardinbranchen kan du vælge gør-det-selv-metoden, eller du kan få skræddersyet din solafskærmning og nye gardiner på mål. Hos botex leverer vi specialløsninger, som passer til dit nye hus og din personlighed og indretning.

Med botex får du dén komplette pakke, som inkluderer råd og vejledning, syning af gardiner samt montering. Du kan booke en gardinbus gratis til at komme hjem til dig og få foretaget en opmåling. Derefter får du et tilbud på den ønskede gardinløsning. Dermed får du en professionel gardinløsning af høj kvalitet, der kan holde i mange år frem.

Book en gardinbus

De 6 rum i nybyggerier

 

Soveværelse_mørklægningsgardiner_solafskærmning_gardinbussen_nybyg_nybyggeri

Soveværelse

I soveværelset er det oplagt at vælge gardiner og solafskærmning med mørklægningsgardiner for en bedre søvn. Du kan samtidig vælge at indrette soveværelset i ægte hotelstil med stofgardiner. 

Stue_gardiner_stofgardiner_solafskærmning_gardinbussen_nybyg_nybyggeri

Stue

I stuen er det igen oplagt med Up and down-funktion og samtidig er stofgardiner et populært valg. Stofgardiner skaber en lounge-effekt, som i særdeleshed passer godt til stuer. Stofgardiner giver samtidig et elegant udtryk i rummet og udtrykker personlighed.

Badeværelse_badeforhæng_gardiner_solafskærmning_botex_gardinbussen_nybyg_nybyggeri

Badeværelse

På badeværelset har man nogle gange velux-vinduer/ovenlysvinduer, små vinduer og vinduer i runde og skæve former. Vi kan sagtens lave solafskærmning, som passer til alle vinduesformer. Derudover skræddersyer vi også badeforhæng til dit nybyg.

 

børneværelset_gardiner_solafskærmning_mærkelægningsgardiner_nybyg_nybyggeri_gardinbussen

Børneværelse

Ligesom i soveværelset kan du med fordel vælge mørklægningsgardiner til børneværelset med sjove motiver på, som skaber en tryg atmosfære for de små samtidig med at de sætter fantasien i gang.

Køkken_gardiner_solafskærmning_botex_Gardinbussen_nybyg_nybyggeri

Køkken

I køkkenet er det ofte populært at vælge løsninger med Top Down/Bottom Up-effekt. Dette kan skyldes at køkkenvinduerne ligger ud til en vej, hvor man kan kigge ind. Er dette tilfældet kan du netop vælge denne gardinløsning, således du kan skærme af lige dér, hvor det passer dig.

botex_gardiner_markiser_terrasse_pergola_parasoller_nybyg_nybyggeri_hus

Uderum

Du kan få større glæde af terrassen til dit nye hus om foreåret og sommeren med en fin markise, pergola eller skræddersyet parasol. En overdækket terrasse er værdiskabende for alle husets beboere. Hos botex er vi eksperter i markiser og andre udendørsløsninger til nybyg.

Få inspiration til gardiner til nybyg

Med mere end 40 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en Botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste Botex-butik her

keyboard_arrow_up