Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

Sæt rammen for et hyggeligt rum

Foldegardiner

Hvad er foldegardiner også kaldet liftgardiner?

Vores udvalg af liftgardiner er stort, og vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine vinduer. Hvis du har brug for vejledning og inspiration til dit valg af liftgardiner/foldegardiner, så tilbyder vi gratis og uforpligtende besøg af vores Gardinbus. Vores erfarne gardineksperter guider dig og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din boligindretning. Vi er dedikerede til at skabe den stemning og stil, der passer til dig og dit hjem.

Foldegardiner sætter stemningen

Hvis du er til gardiner, som indrammer dine vinduer på en dekorativ måde, der kan ses – selvom de ikke er trukket for, er foldegardiner det perfekte valg. Foldegardiner er en populær løsning, idet de sætter rammen for hyggelige omgivelser og giver dig mulighed for at skabe den stemning, som passer til dig og dit hjem.

Foldegardiner: Design og stil

Du bestemmer selv stilen og sætter dermed dit eget præg på boligen. Liftgardinerne skræddersyes efter dine vinduers mål. Foldegardiner kan både skabe spændende kontraster eller understrege de rene linjer i dit hjem. Designet i sig selv betyder en hel del for udtrykket samt selve materialet. Hos botex kan du vælge imellem transparent og semi-transparent stof samt tæt eller mørklæggende stof. Derudover findes der et hav af forskellige mønstre og print.

Du kan også vælge at kombinere liftgardinerne med lange stofgardiner for et fuldendt look. Dertil er det populært både at vælge tone i tone eller to forskellige nuancer og tætheder i gardinstoffet.

 

Foldegardiner/liftgardiner på mål

Hos Botex kan du købe foldergardiner – liftgardiner – på mål. Det resulterer i et perfekt resultat, da gardinerne bliver skræddersyet og tilpasser vinduerne i dit hjem. Book en gratis opmåling i dag, og få besøg af en gardineksperter, der måler op og monterer dine foldegardiner på mål.

Book en gratis opmåling

Elektriske foldegardiner

Foldegardiner kan betjenes med snoretræk eller med endeløs kuglekæde/snor, som er den mere eksklusive løsning. Men ønsker du, at din nye gardinløsning skal inkorporeres dit Smart Home, kan du også vælge automatiske foldegardiner. F.eks. tilbyder både botex Highline® og Luxaflex® en PowerView®-løsning, hvor du kan styre gardinerne enten via en fjernbetjening eller din smartphone. 

Kontakt vores butikker direkte, hvis du ønsker foldegardiner med motor, eller læs mere om elektriske gardiner via knappen nedenfor. Bemærk, at smart-gardiner er tilkøb til selve gardinløsningen, og at det muligvis kræver særlige installationer. Dette kan vores specialister hjælpe dig med.

Mere om elektriske gardiner

 

Foldegardiner_botex_gardinbus_gardinløsninger_stofgardiner_liftgardiner_pagunette

Foldegardiner med mørklægning

At vælge et foldegardin som mørklægningsgardin er en populær løsning – særligt på grund af gardinets bløde udtryk. Sammenlignet med f.eks. persienner, egner foldegardinet sig godt til soveværelset, fordi det giver rummet stemning og hygge. 

Foldegardiner_botex_gardinbus_gardinløsninger_stofgardiner_liftgardiner_Luxaflex

Vedligeholdelse af foldegardiner

For at forlænge holdbarheden på dine foldegardiner er det en god ide at rengøre dem. Du kan f.eks. jævnligt støve dem af med en støvkost eller afmontere dem og lufte dem i den friske luft. Trænger dine liftgardiner til den helt store rengøring, kan du kan også vælge at lade os vaske dem for dig.

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette foldegardiner til dit hjem, men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book Gardinbussen

Foldegardiner_botex_gardinbus_gardinløsninger_stofgardiner_liftgardiner_pagunette

Foldegardiner_botex_gardinbus_gardinløsninger_stofgardiner_liftgardiner_pagunette

Liftgardiner på mål

Ønsker du et hyggeligt og let udtryk til dit hjem? Så er vores fine foldegardiner, også kendt som liftgardiner, måske lige noget for dig. De populære designs dekorerer nemlig dine vinduer på smukkeste vis. De lette gardiner i stof lukker sollyset ude uden, at der bliver helt mørkt i rummet, medmindre du vælger et decideret mørklægningsgardin. 

Når du handler foldegardiner hos Botex, er du altid sikret produkter af høj kvalitet. De stærke materialer og det professionelle håndværk giver en solid holdbarhed, som udover sin lange levetid, også betyder, at dine gardiner ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet. 

Vores skræddersyede foldegardiner af stof er dermed din løsning til en hyggelig og varm stemning, som du let kan justere på. Med dem kan du opleve et blødt og elegant look i dit hjem. På alle tider af dagen og lige efter dine ønsker. Bliv inspireret af vores udvalg, og find dine nye foldegardiner hos botex.

Hvordan virker et foldegardin?

Helt konkret fungerer et foldegardin ved, at du får et gardin i stof, der er oprullet. Hertil kan du ofte vælge gardinet med klassisk kæde- eller snoretræk. Begge muligheder er virkelig nemme at bruge og funktionelle. Derudover skaber disse gardiner en luftig og blød afskærmning af solen, hvorimod gardiner som plissegardiner, rullegardiner eller persienner oftere bliver brugt til fuld solafskærmning.

Et foldegardin egner sig altså særligt godt til dig, der gerne vil have det visuelle med, men ikke ønsker de lange stofgardiner der flyder på gulvet. Undgå for eksempel genskin i fjernsynet, mens du stadig får nok lys ind af dine vinduer og derved fornemmer dagslyset. Oplev alle vores dekorative gardiner i din lokale botex, og lad os sammen finde en løsning, der opfylder dine ønsker.

Foldegardiner med motor

Du kan selvfølgelig også vælge elektriske foldegardiner. Dette er et tilkøb til dig, der ikke ønsker at betjene dine liftgardiner via snore-/kædetræk. El-foldegardiner er blevet mere og mere populært i de danske hjem sammen med andre Smart-løsninger. 

Bliv inspireret til at finde dit gardin

Hos Botex bestemmer du selv design og materialevalg af dine gardiner. Derudover kan du få skræddersyede foldegardiner efter mål, som passer til almindelige vinduesflader. 

For at vælge det rette foldegardin er det vigtigt, at du vælger det rette materiale og udtryk. Stoffets design betyder nemlig en hel del for udtrykket, men også selve materialet, fordi det regulerer, hvor meget lys der bliver lukket ind. 

Vælg for eksempel mellem:

  • Transparent stof
  • Semi-transparent
  • Tæt eller mørklæggende

Med disse muligheder kan gardinerne dække dine behov for solafskærmning. På den måde kan du både skabe spændende kontraster med farverige, stribede og mønstrede stoffer eller understrege de rene enkle linjer i indretningen.

Træd ind i en verden af smukke tekstiler til foldegardiner og liftgardiner

Vores foldegardiner er et godt valg til såvel stue som entré eller børneværelse. Med de stærke materialer og det professionelle håndværk er du nemlig sikker på, at gardinerne fungerer, som de skal. Hver gang. Er der et særligt rum, du ønsker inspiration til? Så kan du gå på opdagelse i vores univers. Måske ønsker du gode råd til indretning af soveværelset for at få en helt særlig stil? Eller er der behov for leg og tryghed på børnenes værelser? Vi vejleder dig i alt fra gode dyner til tekstiler i smukke farver.

Indret for eksempel stuen med farverige foldegardiner i et moderne udtryk for at skabe kontrast. Eller vælg de bløde og lette folder i spisestuen for at understrege skønheden i dine møbler. De mange muligheder gør forskellen og giver dig chancen for at få et unikt gardin til din bolig. Ønsker du foldegardiner til børneværelset, kan du finde et gardinstof med sjove figurer og print på.

Bestil gardiner med gratis møde og opmåling

Hvis du ønsker en moderne og tidløs løsning, så book et gratis og uforpligtende møde hos os. Vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer en høj faglighed og kvalitet. Vi ønsker nemlig at skabe den stemning og stil, som er tilpasset dig. En personlig løsning, der sætter stemningen i dit hjem. 

Med vores erfarne personale får du altså den nødvendige rådgivning om foldegardiner. Og hvis det viser sig, at vores udvalg ikke passer bedst til dig, så kan vi naturligvis vise dig vores mange andre typer modeller. Hvad enten det er stofgardiner eller lamelgardiner. Du bestemmer helt selv. 

keyboard_arrow_up