keyboard_arrow_down

Sæt rammen for et hyggeligt rum

Foldegardiner

En let og luftig løsning

Lad foldegardiner skabe rammen for den hyggelige stemning i rummet, og samtidig give dig en behagelig solafskærmning på grund af det bløde og luftige udtryk.

Lad din personlighed folde sig ud

Hvis du er til gardiner, som indrammer dine vinduer på en dekorativ måde, der kan ses – selvom de ikke er trukket for, er foldegardiner det perfekte valg.
Foldegardiner er en populær løsning, idet de sætter rammen for hyggelige omgivelser, og giver dig mulighed for at skabe den stemning, som passer til dig og dit hjem.

Stil og design

Du bestemmer selv stilen og sætter dermed dit eget præg på boligen. Foldegardinerne skræddersyes efter dine vinduers mål.
Foldegardiner kan både skabe spændende kontraster eller understrege de rene linjer i dit hjem. Designet i sig selv betyder en hel del for udtrykket samt selve materialet. Hos botex kan du vælge imellem transparent og semi-transparent stof samt tæt eller mørklæggende stof.

 

Foldegardiner_mørklægning_botex

Mørklægning

At vælge et foldegardin som mørklægningsgardin er en populær løsning, på grund af gardinets bløde udtryk. Sammenlignet med f.eks. persienner, egner foldegardinet sig godt til soveværelset fordi det giver rummet stemning. 

Foldegardiner_betjening_botex

Betjening

Foldegardiner kan betjenes med snoretræk eller med endeløs kuglekæde/snor, som er den mere eksklusive løsning. Du kan derfor vælge den betjeningsmulighed der passer til dine behov og ønsker.

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette foldegardiner til dit hjem, men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book Gardinbussen

Kvalitet

Når du handler foldegardiner hos botex, er du altid sikret produkter af høj kvalitet. De stærke materialer og det professionelle håndværk giver en solid holdbarhed, som udover sin lange levetid, også betyder at dine gardiner ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet.


Vedligeholdelse

For at forlænge holdbarheden på dine gardiner er det en god ide at vedligeholde dem. Ved hjælp af rengøring kan du holde dine foldegardiner fine. Du kan f.eks. jævnligt støve dem af med en støvkost, eller afmontere dem og lufte dem i den friske luft. Trænger dine gardiner til den helt store rengøring, kan du kan også vælge at lade os vaske dem for dig.

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

Foldegardiner skaber et elegant udtryk

Ønsker du et hyggeligt og let udtryk til dit hjem? Så er vores fine foldegardiner, også kendte som liftgardiner, måske lige noget for dig. De populære designs dekorerer nemlig dine vinduer på smukkeste vis.

De lette gardiner i stof lukker det direkte sollys ude, men uden at der bliver helt mørkt i rummet. På den måde kan du stadig få praktiske funktioner som mørklægning, men uden at miste det smukke udtryk som foldegardiner har. For dig betyder det gardiner med høj kvalitet. 

Vores skræddersyede foldegardiner af stof er dermed din løsning til en hyggelig og varm stemning, som du let kan justere på. Med dem kan du opleve et blødt og elegant look i dit hjem. På alle tider af dagen og lige efter dine ønsker. Bliv inspireret af vores udvalg, og find dine nye, billige foldegardiner hos botex.

Hvordan virker et foldegardin?

Helt konkret fungerer et foldegardin ved, at du får et gardin i stof, der er oprullet. Hertil kan du ofte vælge gardinet med klassisk kæde- eller snoretræk. Begge muligheder er virkelig nemme at bruge og funktionelle. Derudover skaber disse gardiner en luftig og blød afskærmning af solen, hvorimod gardiner som plissegardiner, rullegardiner eller persienner oftere bliver brugt til fuld solafskærmning.

Et foldegardin egner sig altså særligt godt til dig, der gerne vil have det visuelle med, men ikke ønsker de lange stofgardiner der flyder på gulvet. Undgå for eksempel genskin i fjernsynet, mens du stadig får nok lys ind af dine vinduer og derved fornemmer dagslyset.

Oplev alle vores dekorative gardiner i din lokale botex, og lad os sammen finde en løsning, der opfylder dine ønsker.

Bliv inspireret til at finde dit gardin

Hos botex bestemmer du selv design og materialevalg af dine gardiner. Derudover kan du få skræddersyede foldegardiner efter mål, som passer til almindelige vinduesflader. Vi tilbyder desuden gode løsninger til skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer. 

For at vælge det rette foldegardin er det vigtigt, at du vælger det rette materiale og udtryk. Stoffets design betyder nemlig en hel del for udtrykket, men også selve materialet, fordi det regulerer, hvor meget lys der bliver lukket ind. 

Vælg for eksempel mellem:

  • Transparent stof
  • Semi-transparent
  • Tæt eller mørklæggende

Med disse muligheder kan gardinerne dække dine behov for solafskærmning. På den måde kan du både skabe spændende kontraster med farverige, stribede og mønstrede stoffer eller understrege de rene enkle linjer i indretningen.

Samtidig kan du vælge mellem forskellige tykkelser, så du kan få nye foldegardiner til at udtrykke en særlig stemning eller til mørklægning. Det lette foldegardin er godt til at skærme for generende lys, mens det mørklæggende lukker lyset ude, så du bedre kan få en god nattesøvn.

Træd ind i en verden af smukke boligtekstiler med foldegardiner

Vores foldegardiner er et godt valg til såvel stue som entré eller børneværelse. Med de stærke materialer og det professionelle håndværk er du nemlig sikker på, at gardinerne fungerer, som de skal. Hver gang.

Er der et særligt rum, du ønsker inspiration til? Så kan du gå på opdagelse i vores univers. Måske ønsker du gode råd til indretning af soveværelset for at få en helt særlig stil? Eller er der behov for leg og tryghed på børnenes værelser? Vi vejleder dig i alt fra gode dyner til tekstiler i smukke farver.

Indret for eksempel stuen med farverige foldegardiner i et moderne udtryk for at skabe kontrast. Eller vælg de bløde og lette folder i spisestuen for at understrege skønheden i dine møbler. De mange muligheder gør forskellen og giver dig chancen for at få et unikt gardin til din bolig. 

Bestil billige gardiner med gratis møde og opmåling

Hvis du ønsker en moderne og tidløs løsning, så book et gratis og uforpligtende møde hos os. Vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere sikrer en høj faglighed og kvalitet. Vi ønsker nemlig at skabe den stemning og stil, som er tilpasset dig. En personlig løsning, der sætter stemningen i dit hjem. 

Med vores erfarne personale får du altså den nødvendige rådgivning om foldegardiner. Og hvis det viser sig, at vores udvalg ikke passer bedst til dig, så kan vi naturligvis vise dig vores mange andre typer modeller. Hvad enten det er stofgardiner eller lamelgardiner. Du bestemmer helt selv. 

Og du behøver ikke være nervøs for at bestille en forkert størrelse. Når du udpeger dine foldegardiner hos os, så kommer vores konsulent hjem til dig og sikrer, at dine gardiner passer perfekt til vinduerne. Derudover er opmåling af dine vinduer altid gratis og uforpligtende at få.

Find din lokale botex-butik, som er nærmest dig, og få hjælp til at udsmykke din bolig. Vi står altid til rådighed for at sikre dig det bedste af det bedste i forhold til indretning af høj kvalitet. Book en gratis gardinbus, og få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig.

keyboard_arrow_up