keyboard_arrow_down

Elegant og dekorativ solafskærmning

Lamelgardiner

Lamelgardiner på mål

Hos Botex finder du kvalitetsrige og dekorative lamelgardiner. Lamelgardiner er ideelle til store vinduespartier. De smyger sig snildt rundt i buer og omkring skæve vinkler, så i huse med specielle vinduespartier vil det være oplagt med en smart og funktionel lamelgardinløsning. Vil tilbyder lamelgardiner på mål, så de passer perfekt til vinduerne i dit hjem. Book en gratis opmåling i dag, og få skræddersyede lamelgardiner hjem til dig.

Book et besøg her

Lamelgardiners pasform

Lameller passer til de fleste hjem og indretningsformer. De fås i flere lamelbredder og i mange farver og kan leveres med skrå afslutning eller på buet lamelskinne. 

Farverne kan kombineres i det samme lamelgardin, så du får et unikt og personligt udtryk. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med stilen, når du vælger lamelgardiner til din bolig.

Lamelgardiner er særdeles velegnet til store vinduespartier, som ofte ses i moderne hjem. Det er en elegant løsning, som er nem at håndtere. Derudover er gardinet meget fleksibel, når det kommer til eksempelvis trekantede vinduer og andre "skæve" vinduer.

Med lamelgardiner har du mulighed for at skærme for omverdenen uden at lukke helt af, da den smarte rotationsfunktion gør, at du kan justere lysindfaldet i løbet af dagen, som det passer dig.

Lamelgardiner_botex_highline_gardinbussen_gardiner_elektriske

Elektriske lamelgardiner

Lamelgardiner med motor fungerer især godt, hvis lamelgardinet sidder utilgængeligt i høje eller skrå vinduer eller ved loftsløsninger. Du har mulighed for at styre dine elektriske lamelgardiner enten via en fjernbetjening eller din smartphone. Bemærk, at en automatisk løsning er til tilvalg til din gardinløsning. Du kan læse mere om elektriske gardiner via linket nedenfor og blive klogere på, hvordan en automatiske lamelgardiner kan være en fordel for dig.

Om elektriske gardiner

 

Lamelgardiner_botex_highline_gardinbussen_gardiner_vedligeholdelse

Vedligeholdelse af lamelgardiner

Når du handler lamelgardiner hos os, er du sikker på, at du får lamelgardiner af høj kvalitet. Produkternes sublime materialer betyder, at dine nye gardiner har en lang holdbarhed. Hvis du gerne vil sørge for, at dine lamelgardiner skal holde sig pæne længe, kan det være en god idé at vedligeholde dem jævnligt. Du kan f.eks. med fordel nemt tørre dine lameller af med en fugtig klud eller lade vores gardineksperter hjælpe dig ved at booke en gratis gardinbus.
 

Book en gratis gardinbus

 

Lamelgardiner i RAL-farver

Botex Highline®-sortimentet giver dig mulighed for at tilpasse dine lamelgardiner efter RAL-farver, så du nemt kan matche gardiner med andre farver i dit hjem f.eks. farven på dine møbler. På den måde kan du skabe et flot farvespil.

RAL-farverne

RAL-farver er et system, der i øjeblikket består af 210 farver, hvor vi i Botex Highline®-sortimentet tilbyder lidt mere end de 200 af farverne. Hver farve har en farvekode, og dermed er det altid muligt at få nøjagtig den samme farve igen en anden gang. Bemærk, at farverne som de fremstår på billederne er vejledende.

Når lamelgardiner bliver farvet, bør du være opmærksom på, hvor transparente lamellerne er. Trænger der lys igennem, vil dette have indflydelse på RAL-farvens densitet, og dermed kan det virke som om, farven er lysere. Book et gratis besøg af din nærmeste Botex-forhandler, hvis du har en specifik farve i tankerne.

Book et gratis besøg

Lamelgardiner_botex_highline_gardinbussen_gardiner_print_motiver

 

Lamelgardiner med print

Botex Highline®-sortiment tilbyder et udvalg af præ-definerede print til lamelgardiner til dig, der ønsker nogle gardiner med motiver på. Du har også mulighed for at vælge dit eget billede, som kan trykkes på stoffet.

Vær' dog opmærksom på, er der kan stilles krav til billedkvaliteten, og leveringstiden er længere sammenlignet med de præ-definerede print. 

De forskellige printmotiver

Du kan vælge print fra tre kategorier og få dem printet på dine nye lamelgardiner fra Botex Highline®. Kategorierne hedder 'Inspireret af grafik, 'Passion for farver' samt 'Skabt af naturen'. De forskellige motiver findes desuden i flere farvenuancer. 

Lamelgardiner til erhverv

Book et gratis møde med vores erhvervskonsulent

Søger du lamelgardiner eller anden solafskærmning til erhverv, kan du booke et møde med vores erhvervskonsulent. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og de krav, der muligvis stilles i din branche, når det gælder gardiner. 

Book et gratis møde

Lamelgardiner med mørklægning

For at sove godt om natten er det vigtigt, at rummet, man sover i, er mørkt og trygt. Solstråler, månelys eller gadebelysning, som forstyrrer nattesøvnen, bør skærmes af med gardiner. Lamelgardiner med mørklægning er en god løsning til både sove- og børneværelset. Den specielle coding på bagsiden af nogle lamelgardiner og overlapningen mellem stofbanerne er med til at lukke af for lyset. 

Alle vores brands og leverandører tilbyder et udvalg af lamelgardiner mørklægning. Så uanset om du er til Luxaflex®, Faber® eller vores eget Botex Highline®, kan du finde lameller med mørklægning til soveværelset.

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette lamelgardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book gardinbussen

Lamelgardiner – et elegant og dekorativt gardin

Lamelgardiner er en særdeles velegnet løsning til store vinduespartier, som ofte ses i moderne hjem. Lamelgardiner giver dig muligheden for selv at bestemme lysindfaldet og indkig ved at dreje på lamellerne. Det er en enkel og elegant løsning, som er nem at håndtere. Lamelgardiner er ideelle til at skærme for omverdenen uden at lukke helt af, da den smarte rotationsfunktion gør det muligt at justere lysindfaldet i løbet af dagen. På den måde får du mest muligt ud af din bolig.

Lameller passer til de fleste hjem og indretningsformer, fordi de fås i flere lamelbredder og i mange farver. De kan leveres med skrå afslutning eller på buet lamelskinne. Farverne kan kombineres i det samme lamelgardin, så du får et unikt og personligt udtryk. Derfor behøver du ikke gå på kompromis med din stil, når du vælger et lamelgardin til din bolig. De har et enkelt design, som både er dekorativt og passer til næsten enhver vindueskonstruktion såsom trekantede, buede eller vinduer med skrå topkarm. Hos Botex får du lamelgardiner i den bedste kvalitet.

Lamelgardiner med mørklægning

For at sove godt om natten er det vigtigt, at rummet, man sover i, er mørkt og trygt. Solstråler, månelys eller lygtepæle, som forstyrrer nattesøvnen, skal skærmes af med de rette gardiner. Lamelgardiner med mørklægning er derfor en god løsning til soveværelset og børneværelset, hvor de fleste af os ønsker at lukke helt af for alt lys. Lamelgardiner fås med et mørklæggende væv, hvor der ikke trænger sollys igennem, og på den måde får du bedre mulighed for at sove eller slappe af.  Om dagen kan du justere på lamellerne, så rummet bliver oplyst og behageligt at være i. Lamelgardiner tilføjer elegante linjer til din indretning, som bringer ro og balance ind i rummet.

Lamelgardiner med motor

Det kan være en fordel at vælge lamelgardiner med motor – især hvis dit hjem er præget af andre Smart Home-løsninger. Du kan nemlig tilkøbe en Somfy TaHoma-boks, som kan samle mange – hvis ikke alle – dine smart-løsninger i én. Tag en dialog med en af vores gardinkonsulenter om muligheden for at få lamelgardiner med motor hjem til dig.

Lamelgardiner på mål

Du kan få lamelgardiner på mål i et hav af farver, mønstre og materialer, som passer ind i din bolig og personlige indretning. Lamelgardiner med transparent eller semi-transparent stof giver et elegant og eksklusivt look og skaber et behageligt og filteret lysindfald i rummet. Du kan vælge en farve til lamellerne, som komplimenterer den øvrige indretning og går i spænd med det udtryk, du ønsker at skabe.

Du kan få lamelgardiner med forskellige betjeningsmuligheder, som er tilpasset dine behov. Du kan vælge den klassiske kuglekæde eller drejestang, som er nem at håndtere. Ellers er lameller særdeles velegnede til brug med fjernbetjening, som gør hverdagen sjovere og lettere for både store og små i hjemmet. En motoriseret løsning kan vælges til alle lamelgardiner, men fungerer især godt, hvis lamelgardinet sidder utilgængeligt i høje eller skrå vinduer, ved loftsløsninger eller lignende. Elektriske lamelgardiner er nemme at betjene, og hos Botex står vi altid til rådighed med yderligere råd og vejledning.

Hos Botex kan du ud over de færdige løsninger købe løse lameller til lamelgardiner, hvis du allerede har skinnen. Det kan være en god idé, hvis nogle af lamellerne i gardinet er blevet slidte og trænger til at blive skiftet ud. Du kan spare mange penge og kræfter ved at nøjes med kun at skifte de slidte lameller. Det føles som at få et helt nyt gardin.

Gratis opmåling og rådgivning

Lamelgardiner findes i mange forskellige typer, så der er noget for enhver smag. Du kan få råd og vejledning ved at besøge en af vores butikker, hvor vores fagfolk står klar til at besvare dine spørgsmål. Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan finde det gardin, som matcher dine behov og dit hjem. Du får den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet, og vores professionelle rådgiver kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme helt gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig!

keyboard_arrow_up