keyboard_arrow_down

Elegant og dekorativ solafskærmning

Lamelgardiner

Lamelgardiner

Hos botex finder du elegante og dekorative lamelgardiner af bedste kvalitet. Lamelgardiner er ideelle til store vinduespartier. De smyger sig snildt rundt i buer og omkring skæve vinkler, så i huse med specielle vinduespartier vil det være oplagt med en smart og funktionel lamelgardinløsning.

Et dekorativt gardin

Lameller passer til de fleste hjem og indretningsformer. De fås i flere lamelbredder og i mange farver, og kan leveres med skrå afslutning eller på buet lamelskinne. 

Farverne kan kombineres i det samme lamelgardin, så du får et unikt og personligt udtryk. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med din stil, når du vælger lamelgardiner til din bolig.

Lamelgardiner - en elegant løsning

Lamelgardiner er særdeles velegnet til store vinduespartier, som ofte ses i moderne hjem. Det er en elegant løsning, som er nem at håndtere.

Med lamelgardiner har du mulighed for at skærme for omverdenen uden at lukke helt af, da den smarte rotationsfunktion gør det muligt at justere lysindfaldet i løbet af dagen.


Motoriserede løsninger

El-styring kan vælges til alle lamelgardiner, men fungerer især godt, hvis lamelgardinet sidder utilgængeligt i høje eller skrå vinduer eller ved loftsløsninger.

Lamelgardiner_motoriserede_botex

Tilpasning

Lamelgardiner har et enkelt design, som både er dekorativt og passer til næsten enhver vindueskonstruktion - såsom trekantede eller buede vinduer, og vinduer med skrå topkarm.

Lamelgardiner_tilpasning_botex

Gardiner tilpasset dit hjem

Du kan få lamelgardiner i et hav af farver, mønstre og materialer, som passer ind i din bolig og personlige indretning. 

Lamelgardiner med transparent eller semi-transparent stof giver et elegant og eksklusivt look, og skaber et behageligt og filtreret lysindfald i rummet.

Lamelgardiner med mørklægning

For at sove godt om natten er det vigtigt, at rummet man sover i, er mørkt og trygt. Solstråler, månelys eller gadebelysning som forstyrrer nattesøvnen, bør skærmes af med gardiner. 

Lamelgardiner med mørklægning er en god løsning til både sove- og børneværelset. Den specielle coding på bagsiden af nogle lamelgardiner og overlapningen mellem stofbanerne er med til at lukke af for lyset.

Kvalitet og vedligeholdelse

Når du handler lamelgardiner hos os, er du sikker på, at du får produkter af høj kvalitet. Produkternes sublime materialer betyder at dine nye gardiner har en lang holdbarhed.

Hvis du gerne vil  sørge for at dine gardiner skal holde sig pæne længe, kan det være en god idé at vedligeholde dem jævnligt. Du kan f.eks. nemt tørre dine lameller af med en fugtig klud. Ønsker du den helt store rengøring, kan du også vælge at lade os vaske dine gardiner for dig.

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Som udgangspunkt vil montering af lamelgardiner i et helt hus ligge på cirka 1500 kr. Prisen afhænger dog meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, og også hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Den præcise pris på montering får du ved vores indledende gratis opmålingsmøde.

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette lamelgardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book Gardinbussen

keyboard_arrow_up