keyboard_arrow_down

Smart-gardiner og andre smart-løsninger

Smart Home

Smart Home: Et smart valg?

Smartphones, Smart-TV'er og smart-gardiner – er du hoppet med på Smart Home-vognen? Danskerne er et af de lande i Europa, der har taget Smart Home-løsninger bedst til sig ifølge Danmarks Statistik. Og vi danskere er skam også glade for vores elcykler og automatiske carporte. Men hvad med smart-gardiner? Vi kigger nærmere på smart-løsninger i gardinverdenen.

Smart-gardiner

Elektriske gardiner vinder mere og mere frem i de danske hjem og med god grund. Smart-gardiner gør det nemmere for dig at betjene dine gardiner fra f.eks. en fjernbetjening eller din smartphone. Du kan også koble dine elektriske gardiner op til resten af dit Smart Home via f.eks. Google Home. Bemærk, at smart-løsninger kræver specielle installationer og er et tilkøb til dine skræddersyede gardiner.

Mere om elektriske skræddersyede gardiner

Google Home og smart-gardiner

Med Google Home-appen kan du styre både højtalere, skærme og Chromecast. Men faktisk kan du integrere endnu flere Smart Home-løsninger: Lamper, carport og faktisk også dine elektriske gardiner. Med en TaHoma®-boks fra Somfy® er kompatibel med Google Home-appen, så du ikke kun kan betjene dine gardiner automatisk – du kan også styre dem via stemmegenkendelse. Og selvfølgelig gælder dette også din smart-LED-lys til dine gardiner. Smart ikke?

Smart-gardiner

gør-det-selv-metoden

Du har mulighed for også at købe elektriske gardiner på mål efter gør-det-selv-metoden. På vores søsterside står du selv for opmåling samt montering af dine nye smart-gardiner. Du vil blive viderestillet til en anden hjemmeside.

Gå til Elektriskegardiner.dk

3 fordele ved Smart Home

Gardiner og markiser

Tyverisikring

Du kan betjene dine gardiner og faktisk også din markise, selvom du ikke er hjemme. På den måde ser dit hjem beboeligt ud.

Alt samlet på ét sted

Du har mulighed for at samle alle dine smart-løsninger på ét sted. dvs. du kan styre det hele fra din Smartphone eller tablet.

Velux- og tagvinduer

Har du Velux- eller tagvinduer, er det en fordel at kunne betjene disse gardiner elektronisk, da disse kan være svære at nå.

Smart_home_gardiner_botex_gardinbussen_smartløsninger_nybyg

Smart Home og nybyg

Mange nybyggerier anvender i højere grad Smart Home-applikationer. Her kan der være penge at spare, hvis man tænker sine smart-løsninger ind tidligt i processen. Især montering af elektriske gardiner – da dette kan have indflydelse på kablerne og stikkontakterne i huset. 

Læs mere om nybyg

Smart_home_gardiner_botex_gardinbussen_smartløsninger_velux_tagvinduer

Smart-gardiner: Tagvinduer

Særligt Velux- og tagvinduer kan være konstrueret højt oppe. Dermed kan være svært at betjene gardinerne manuelt. Med Smart-gardiner til dine Velux- og tagvinduer gør det det nemt for dig, at trække dine ovenlysvinduer for og fra efter behov eller automatisk via en sensor.

Læs mere om ovenlysvinduer

Internet of things

Smart Home-løsninger til gardiner

Bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med at få installeret elektriske gardiner i dit Smart Home. Vi tilbyder smart-løsninger fra Somfy® og Med PowerView® fra både botex Highline® og Luxaflex®.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Gardiner med smart-LED

Du kan også vælge at installere LED-lys i gardinskinnen til dine stofgardiner. Har du tilmed valgt elektriske gardiner kan du også her styre lyset via én og samme enhed. Én væsentlig fordel ved Smart-belysning – udover hyggen – er, at du kan få dit hjem til at se beboeligt ud, selv når du ikke er hjemme. På den måde kan du i højere grad undgå at få besøg af ubudne gæster. Automatiske gardiner med LED-lys kan også indstilles til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt.

Mere om gardinløsninger med LED-lys

Book gardinbussen gratis

Dine Smart Home-løsninger
 

En bookning af gardinbussen hos os er ikke kun en gardinbestilling. Vi giver dig den nødvendige rådgivning i forhold til smart-gardiner og gardiner med LED-lys, og hvordan disse kan integreres i dit Smart Home. Vi kommer med kvalificerede bud på gardinløsninger med dig som eksperten på dine behov og os som specialister i at opfylde dem.

Book en gardinbus

Hvad koster Smart Home-gardiner?

Hos botex laver vi skræddersyede gardinløsninger. Hertil kan du tilkøbe elstyring, og det betyder, at prisen kan variere. Selve prisen på gardinløsningen er én ting, men at tilkøbe elstyring kan være en omkostningstung løsning. Det er dog vigtigt at få en professionel vurdering af dit hjem. Dermed får du en pris på en samlet smart-løsning. Du kan altid booke en gratis gardinbus for at få dette uforpligtende tilbud. 

Book en gratis gardinbus

Book et møde

Book gardinbussen i dag, og få råd og vejledning til en gardinløsning, der passer ind i dit Smart Home. Det er gratis, og tilbuddet er uforpligtende.

Book en gardinbus

keyboard_arrow_up