parasoller_botex
keyboard_arrow_down

skab ly for solen

Parasoller

Den flytbare skygge

Med en god parasol har du den perfekte flytbare skygge, hvor du kan skabe ly for solens skarpe stråler. Uanset om du har behov for skygge til din balkon, altan, terrasse eller et hjørne i haven - så har vi den rigtige parasol til dig.

Nyd din sommer

Få mere ud af din sommer med den rette flytbare skygge til dit uderum. Hos botex forhandler vi et stort udvalg af forskellige parasoller i mange forskellige farver. Du kan f.eks. finde terrasseparasollen, der monteres på muren, som har fleksibelt udtræk, og kan vippes i alle retninger. Du kan også finde den klassiske haveparasol med den stabile fod, som du nemt kan flytte rundt i hele haven og på terrassen. 

boliginspiration_botex

Erhvervsløsninger

Er du på udkig efter parasoller til erhvervsbrug, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos botex tilbyder vi flere forskellige løsninger, som bliver tilpasset netop din virksomhed.

Vi tilbyder f.eks. en restaurationsløsning hvor flere parasoller bygges sammen, for at opnå en større dækkeflade. På den måde kan dine gæster sidde tørt og i skygge uanset vejr. Ønsker du at kunne bruge parasollerne selv i regnvejr, så tilbyder vi desuden tagrender som nemt kan lynes på og af.

Parasoller_erhverv_botex

Har du brug for hjælp? Vi rådgiver og vejleder dig gratis

Kig ind forbi din lokale botex-butik, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning hjem til dig. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med vejledning og spændende prøver. 

 

Book bussen her

keyboard_arrow_up