parasoller_botex
keyboard_arrow_down

skab ly for solen

Parasoller

Den flytbare skygge

Med en god parasol har du den perfekte flytbare skygge, hvor du kan skabe ly for solens skarpe stråler. Uanset om du har behov for skygge til din balkon, altan, terrasse eller et hjørne i haven - så har vi den rigtige parasol til dig.

Nyd din sommer

Få mere ud af din sommer med den rette flytbare skygge til dit uderum. Hos botex forhandler vi et stort udvalg af forskellige parasoller i mange forskellige farver. Du kan f.eks. finde terrasseparasollen, der monteres på muren, som har fleksibelt udtræk, og kan vippes i alle retninger. Du kan også finde den klassiske haveparasol med den stabile fod, som du nemt kan flytte rundt i hele haven og på terrassen. 

boliginspiration_botex

Erhvervsløsninger

Er du på udkig efter parasoller til erhvervsbrug, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos botex tilbyder vi flere forskellige løsninger, som bliver tilpasset netop din virksomhed.

Vi tilbyder f.eks. en restaurationsløsning hvor flere parasoller bygges sammen, for at opnå en større dækkeflade. På den måde kan dine gæster sidde tørt og i skygge uanset vejr. Ønsker du at kunne bruge parasollerne selv i regnvejr, så tilbyder vi desuden tagrender som nemt kan lynes på og af.

Parasoller_erhverv_botex

Har du brug for hjælp? Vi rådgiver og vejleder dig gratis

Kig ind forbi din lokale botex-butik, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning hjem til dig. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med vejledning og spændende prøver. 

 

Book bussen her

Parasoller i alle afskygninger

En parasol er ikke bare din ven mod solens skarpe stråler om sommeren. Med en parasol kan du skabe behagelige og hyggelige rum udendørs. Hos botex ved vi, hvor vigtigt det er at gøre din have og dit udendørsareal til en naturlig del af dit hjem. Gå på jagt i vores store univers af skræddersyede parasoller, og find den parasol, der passer ind til lige netop dit behov.  

Hos botex mener vi, at boligindretning ikke er noget, der blot foregår inden for hjemmets fire vægge. En funktionel parasol gør din have behagelig selv på årets varmeste måneder samtidig med, at den skaber en hyggelig krog under (næsten) åben himmel. 

Vi tilbyder fleksible, funktionelle og stilfulde parasoller, der sikrer, at du kan få skygge, hvor og hvornår det præcis passer dig. Her hos botex går vi ikke på kompromis med vores kunders tilfredshed, og derfor prioriterer vi håndværket og materialerne i vores parasoller højt. De er gennemtænkte, holdbare og ikke mindst unikke.

Køb altanparasoller, terrasseparasoller eller haveparasoller 

Haver, udendørs hyggekroge, altaner, balkoner eller andre udendørsområder kommer i mange afskygninger. Og derfor gør vores parasoller det samme. Om du søger en mindre parasol til at skærme for morgensolen på balkonen, eller du søger en stor parasol, der kan bruges til grillfesten på terrassen, så er botex det rette sted. Inden for parasoller tilbyder vi løsninger som:

  • Altanparasol
  • Terrasseparasol
  • Haveparasol

Det er kendetegnende for vores parasoller, at de er funktionelle og nemme at flytte og vippe alt efter, hvor solen står på himlen. Solens stråler rammer forskelligt alt efter årstid og tidspunkt på dagen. Derfor er vores parasoller naturligvis justerbare, og dermed kan du regulere din parasol efter strålerne. 

Vi kender dem alle sammen: Parasoller, der er besværlige og tunge at flytte. Men ikke hos botex. Vælger du vores haveparassol, kan du nemt flytte den rundt i haven. Nogle dage skal den måske give behagelig skygge til frokostbordet på terrassen, mens den andre dage skal sikre nødvendig solafskærmning ved liggestolen.

Vores produkter er kendetegnende ved at kombinere stabilitet, holdbarhed og design. Hos botex finder du parasoller i forskellige størrelser, der alle er lavet i slidstærkt materiale med æstetikken som omdrejningspunkt. 

Hvilken parasol drømmer du om?

Om du vil skabe en romantisk stil i haven med en parasol i lyse farver, eller du vil give huset og haven lidt kant med en parasol i mørkere farver, så imødekommer vi det hele. Vores parasoller kommer i mange forskellige farver, og du kan helt sikkert finde noget, der skaber den helt rigtige atmosfære til lige netop din have eller altan. 

Hvis en parasol ikke matcher dit hjems æstetiske look, tilbyder vi også markiser, der udvider din bolig og gør det nemt at have konstant skygge på terrassen. Søger du i højere grad et uderum, der stadig er en integreret del af din bolig, så tag et kig på vores brede sortiment inden for pergolaer. Vores løsninger bliver skræddersyet til lige netop dig og dit behov.

Selvom du ikke har en have eller en stor terrasse at boltre dig på, ved vi hos botex, at en parasol er mindst lige så uundværlig på en lækker altan eller balkon. Allerede fra forårssolen spiller os det første puds, kan det være nødvendigt at skærme for solens skarpe stråler. Både for at sikre sig nogle behagelige timer udendørs men også for at beskytte krop og hud mod UV-stråler fra solen.  

Alle har ret til god service 

Det kan være svært at regne ud, hvilken løsning der er den mest optimale til at dække lige netop dit behov. Derfor tilbyder vi også uforpligtende og gratis vejledning i både butikken eller hjemme ved dig selv. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige løsning, der matcher dit skyggebehov. Læs mere om gardinbussen, og glæd dig til en snak med en af vores kyndige konsulenter. Vi er først tilfredse, når du også er det.

Søger du derimod løsninger til erhvervsbrug, så imødekommer vi også dette. Hos botex står eksperter klar til at finde de perfekte parasoller; hvad enten det er til en lille hyggelig hjørnecafé eller til en stor restaurant. Læs mere om vores løsninger til erhvervsbrug.  

Skygge og parasoller er en uundværlig del af et hjem

Selvom solen for det meste er noget vi længes efter, så er det ofte nødvendigt at tilpasse vores soleksponering en anelse - og dette gælder både ude og inde. Med vores brede udvalg af gardiner, kan du opnå den helt perfekte solafskærmning indendøre, der samtidig giver et stilrent look.  

Kig ind til botex i dag, og udforsk vores store univers af funktionelle skyggeløsninger. Du finder helt sikkert din nye luksus parasol her hos os. Jo bedre skygge dig og din familie har, jo mere får I ud af den danske sommer.

 

keyboard_arrow_up