Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

Sommer uden summen...

Opdateret april 2022

Sommer uden summen...

Opdateret april 2022

Undgå insekter, edderkopper og pollen

Foråret og sommere giver for mange et ekstra behov for at lufte ud på de varmere nætter. Lad ikke frygten for summende insekter, spindlende edderkopper eller allergianfald fra pollenstøv stå i vejen for at få frisk luft indendøre.

Du kender det garanteret godt...Du har endelig lagt dig i din seng og er klar til en velfortjent søvn ovenpå en lang dag. Men med ét begynder det at summe omkring dig, og du bliver opmærksom på, at en uvelkommen gæst er trængt ind. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du ønsker, at forstyrrende insekter aldrig mere skal forstyrre din nattesøvn. Ved hjælp af et smart insektnet kan dette hverdagsproblem nemlig blive fortid, og du kan få din velfortjente søvn – hver nat.

Bedre indeklima med insektnet

Frisk luft er helt essentielt for vores velbefindende. Med et tætsluttende insektnet kan du nyde den friske luft i fred, og hyppigere udluftning betyder et forbedret indeklima i dit hjem.

Manglende udluftning og tilhørende dårligt indeklima kan give ubehag med problemer såsom hovedpine, koncentrationsbesvær, øget træthed, astma samt irritation i øjne og hals. Dette opstår som følge af små kemikaliepartikler, der i et dårligt indeklima florerer i luften. Partiklerne består ofte af støv og de ting, vi er omgivet af – eksempelvis emballager, møbler, plejeprodukter og elektronik med mere. Selvom det ikke er alle, mistænkes visse partikler for at være hormonforstyrrende, allergi- og kræftfremkaldende, så det er vigtigt at være opmærksom på.

Du kan selv gøre flere ting for at forbedre dit indeklima i dagligdagen, som kan afhjælpe ovenstående gener. Sørg for at lufte ud 2-3 gange om dagen med gennemtræk, ugentlig rengøring, indret med grønne planter som renser luften, brug naturmaterialer i din indretning og mindsk fugtniveauet i dit hjem ved at benytte emhætten og tørre dit tøj udenfor.

Insektnettet hjælper ikke kun mod ubudne gæster. Nettet hjælper også med at reducere og forhindre pollen og andre partikler i at trænge i. og dét gør dit indeklima bedre. Du kan både på insektnet til døre og vinduer, og botex hjælper dig med opmåling samt montering af dit skræddersyede insektnet.

Insektnettet Supernova fra Luxaflex®

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Med en tætsluttende insektnetløsning som Supernova fra Luxaflex® kan du bekymringsløst nyde den friske luft og på en diskret måde hjælpe den friske luft på vej. Således slipper du for forstyrrende net, der skæmmer din indretning. Ligeledes slipper du for det besvær, der kan være i forbindelse med årstidsskifte i forhold til at montere og afmontere insektnettet. Det smarte net-rullegardin kan nemlig placeres bagved dine andre gardiner som ses nedenfor.

 

Farvel til pollenallergi indendøre

Oplever du problemer med pollenallergi? Mange mennesker oplever hvert forår eller sommer at få kløende øjne, løbende næse og længerevarende nyseture. Dette er typiske tegn på pollenallergi, som også giver andre generende følgevirkninger såsom træthed og uoplagthed samt koncentrationsbesvær. Det er altså værd at se på, om man kan afhjælpe nogle af disse gener, og undgå, at lukkede døre og vinduer bliver en nødvendighed for at holde allergien ud.

Med et insektnet holder du nemlig ikke kun insekter og andre kryb ude. Det kan også hjælpe med at forhindre og reducere pollen i at trænge ind i dit hus.

Poll-tex-nettet fra Luxaflex® stopper eksempelvis 97% birkepollen og 100% græspollen og kan vælges til både rullegardiner og faste rammer, så du kan blive fri for pollen indendøre. Der findes også andre typer, så forhør dig gerne hos din lokale botex. De kan hjælpe dig med at finde helt rigtige løsning.

botex_insektnet_pollennet_pollenallergi_gardinbus_myggenet_book_online

Insektnet: Til både vinduer og døre

De smarte insektnet-løsninger fås til både vinduer og døre, og der er forskellige muligheder at vælge imellem, såsom rullegardin, plissé eller fast ramme. Insektnettet kan monteres på både skyde- og svingdøre. Til eksemplevis terrassedøren kan insektnettet fås som en foldedør, der let køres frem og tilbage.

Hos botex står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig til at finde netop den løsning, der passer hjem til dig. Vi måler op og tilpasser selvfølgelig insektnettet til netop dine vinduer eller døre. Book en gratis gardinbus, og lad os hjælpe dig med at blive insekt- og pollenfri.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up