Sommer uden summen...

Publiceret den 10. august 2020

Sommer uden summen...

Publiceret den 10. august 2020

Undgå insekter, edderkopper og pollen

Sommeren er over os, og det giver for mange et ekstra behov for at lufte ud på de varmere nætter. Lad ikke frygten for summende insekter, spindlende edderkopper eller allergianfald fra pollenstøv stå i vejen for at få frisk luft indendøre.

Kender du det... Du har endelig lagt dig i din seng, klar til en velfortjent søvn ovenpå en lang dag. Men med ét begynder det at summe omkring dig, og du bliver opmærksom på, at en uvelkommen gæst er kommet indendøre... Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du ønsker, at forstyrrende insekter aldrig mere skal forstyrre din nattesøvn. Ved hjælp af et smart insektnet kan dette hverdagsproblem nemlig blive fortid, og du kan få din velfortjente søvn - hver nat.

Opnå et bedre indeklima

Frisk luft er helt essentielt for vores velbefindende. Med et tætsluttende insektnet kan du nyde den friske luft i fred, og hyppigere udluftning betyder et forbedret indeklima i dit hjem.

Manglende udluftning og tilhørende dårligt indeklima kan give ubehag med problemer såsom hovedpine, koncentrationsbesvær, øget træthed, astma samt irritation i øjne og hals. Dette opstår som følge af små kemikaliepartikler, der i et dårligt indeklima florerer i luften. Partiklerne består ofte af støv og de ting, vi er omgivet af, f.eks. emballager, møbler, plejeprodukter og elektronik. Selvom det ikke er alle, mistænkes visse partikler for at være hormonforstyrrende, allergi- og kræftfremkaldende, så det er vigtigt at være opmærksom på.

Du kan selv gøre flere ting for at forbedre dit indeklima i dagligdagen, som kan afhjælpe ovenstående gener. Sørg for at lufte ud 2-3 gange om dagen med gennemtræk, ugentlig rengøring, indret med grønne planter som renser luften, brug naturmaterialer i din indretning og mindsk fugtniveauet i dit hjem ved at benytte emhætten og tørre dit tøj udenfor.

Få flere tips til at forbedre dit indeklima her

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Luk luften ind med et insektnet

Med en tætsluttende insektnetløsning fra Luxaflex® kan du bekymringsløst nyde den friske luft, og på en diskret måde hjælpe den friske luft på vej. Således slipper du for forstyrrende net, der skæmmer din indretning. Ligeledes slipper du for det besvær, der kan være i forbindelse med årstidsskifte i forhold til at montere og afmontere insektnettet - det smarte net rullegardin kan nemlig placeres bagved dine andre gardiner som ses nedenfor.

Insektnetløsninger

Vink farvel til allergi

Oplever du problemer med pollenallergi? Mange mennesker oplever hvert forår eller sommer at få kløende øjne, løbende næse og længerevarende nyseture. Dette er typiske tegn på pollenallergi, som også giver andre generende følgevirkninger såsom træthed og uoplagthed samt koncentrationsbesvær. Det er altså værd at se på, om man kan afhjælpe nogle af disse gener, og undgå, at lukkede døre og vinduer bliver en nødvendighed for at holde allergien ud.

Her kan en Luxaflex® insektnetløsning være behjælpelig, eftersom insektnettet kan fås med et særligt finmasket Poll-tex net, der sørger for at selv mindre pollen partikler holdes ude. Læs mere om Luxaflex® her

Poll-tex nettet stopper nemlig 97% birkepollen og 100% græspollen, og kan vælges til både rullegardin og faste rammer, så du kan blive helt fri for at døje med pollenallergi indendøre - uden at gå på kompromis med den friske luft.

Løsninger, der passer hjem til dig

De smarte insektnet løsninger fås til både vinduer og døre, og der er forskellige muligheder at vælge imellem, såsom rullegardin, plissé eller fast ramme. Insektnettet kan monteres på både skyde- og svingdøre. Til eksemplevis terrassedøren kan insektnettet fås som en foldedør, der let køres frem og tilbage, som ses på billedet ovenfor. Læs mere om insektnet her

Hos botex står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig til at finde netop den løsning, der passer hjem til dig. Vi måler op, og tilpasser selvfølgelig insektnettet til netop dine vinduer eller døre. Få en gardinkonsulent fra botex hjem til dig, til en gratis og uforpligtende snak om hvilke løsninger, der passer til dit hjem og dine behov.

Book gardinbussen her  

  • check Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye insektnet afhænger af, hvor mange du har brug for, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden på insektnet dog typisk være cirka 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

  • check Hvad koster opmåling?

Hos os er det er altid uforpligtende og gratis at få målt dine vinduer og døre. Når du bestiller en af vores gardinbusser, kommer vores konsulent ud, og  sørger for opmålingen af dine vinduer og døre. På den måde er du sikret, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

  • check Hvad koster montering?

Prisen for montering af insketnet afhænger meget af produkttypen, hvor mange insektnet der er tale om, samt hvor de skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

keyboard_arrow_up