keyboard_arrow_down

Det smarte og enkle

Rullegardiner

 

Rullegardiner med og uden kædetræk

Uanset om du ønsker rullegardiner med eller uden snoretræk, er rullegardiner en god gardinløsning. Rullegardiner med snoretræk har et mere traditionelt udseende og kræver manuel betjening ved at trække i snoren. Omvendt giver rullegardiner uden synlige snore eller kæder et moderne, strømlinet look. Hertil findes en række muligheder blandt andet en elstyret løsning. Mange vælger også rullegardiner uden snoretræk til særligt børneværelser som ekstra børnesikring, selvom langt de fleste gardiner i dag leveres inkl. børnesikring. Rullegardinet kendetegnes ved sit smarte og enkle udtryk og fås i masser af farver og mønstre, så du finder helt sikkert et gardin, der passer hjem til dig. 

Rullegardinets pasform

Rullegardiner er meget fleksible i deres facon og pasform og passer til næsten enhver vindueskonstruktion. Et rullegardin er derfor en oplagt mulighed for mange, da det både passer godt til smalle og brede vinduer og vinduer med skrå topkarm. 

Rullegardiner: Design

Rullegardiner fås i klassiske farver, som passer til enhver boligindretning. De fås også i smarte moderigtige nuancer og med mønstre, som pifter ethvert rum op uden behovet for den helt store renovering. F.eks. kan motiver som dyr og geometriske former være med til at sætte gange i fantasien hos børn.

 

Rullegardiner_botex_gardinbussen_gardiner_solafskærmning

Betjening af rullegardiner

Der findes forskellige måder at betjene dit rullegardin på. Udover de traditionelle snore- og kædetræk tilbyder vi også en såkaldt LiteRise®-løsning. Med et LiteRise®-system hæver og sænker du rullegardinet med et lille greb på listen.

Dermed styrer du selv, hvor meget lys og indkig der skal være blot ved at tage fat i gardinet og trække op eller ned. Du undgår altså helt snore og kæder, som også gør rullegardinet mere børnevenligt. 

Book gardinbussen gratis

 

Rullegardiner på mål

Hos Botex monterer vi rullegardiner på mål til dit hjem. Du kan vælge imellem en lang række væv og farver, og derefter får du skræddersyet dine nye rullegaridner, så de passer perfekt til dine vinduer mål. Book et besøg til en gratis opmåling i dag.

Book gardinbussen

Elektriske rullegardiner

El-rullegardiner er en populær efterspørgsel i de danske hjem og med god grund. Du kan nemlig nemt betjene dine automatiske rullegardiner via eksempelvis en fjernbetjening eller din smartphone. Der findes forskellige løsninger, når det kommer til rullegardiner med motor. Vi tilbyder både Somfy®-løsninger samt PowerView® gennem både botex Highline® og Luxaflex®

Mere om elektriske gardiner

Rullegardiner med motor

en smart Home-løsning

Har du flere Smart Home-løsninger i dit hjem, passer smart-rullegardiner perfekt ind. Med en Somfy® TaHoma®-boks kan du nemlig sammenkoble mange Smart Home-løsninger i én – også dine elektriske rullegardiner. Det betyder, at du nemt og bekvemt kan styre det hele fra én enhed. Bemærk dog, at Smart-løsninger kræver en særlig opsætning og er tilkøb.

Rullegardiner til erhverv

Book et gratis møde med vores erhvervskonsulent

Søger du gardiner eller solafskærmning til erhverv, kan du booke et møde med vores erhvervskonsulent. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og de krav, der muligvis stilles i din branche, når det gælder gardiner. 

Book et gratis møde

Rullegardiner_print_botex_highline_gardinbus

Rullegardiner med print

Botex Highline®-sortiment tilbyder et udvalg af præ-definerede print til rullegardiner. Du har også mulighed for at vælge dit eget billede, som kan trykkes på stoffet. Du skal dog være opmærksom på, er der kan stilles krav til billedkvaliteten, og leveringstiden er længere. 

 

Rullegardiner_ral_Farver_botex_highline_gardiner_gardinbus

Rullegardiner i RAL-farver

I Botex Highline®-sortimentet har du mulighed for at tilpasse dine rullegardiner efter RAL-farver. Vi kan levere et stort udvalg af RAL-farver, så du nemt kan matche dine rullegardiner med andre farver i dit hjem f.eks. væggene eller farven på dine møbler.

RAL-farverne

I øjeblikket består RAL-systemet af 210 farver. Hver farve har en farvekode, og dermed er det altid muligt at få nøjagtig den farve, du ønsker (igen). I Botex Highline®-sortimentet tilbyder lidt mere end de 200 af farverne. Bemærk dog, at farverne, som de fremstår på billedet, er vejledende.

Når rullegardiner bliver farvet, bør du være opmærksom på, hvor transparent stoffet er. Trænger der lys igennem, vil dette have indflydelse på RAL-farvens densitet. Det betyder, at det virke som om, farven er lysere. 

 

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette rullegardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book gardinbussen

Rullegardiner med mørklægning

Rullegardiner fås også med mørklægning, så du slipper for solen i de tidlige morgentimer, eller hvis du får behov for at skærme af for solen, mens du ser TV. Rullegardiner med mørklægning fås også i mange farver og mønstre, så du ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk i din bolig.

Mere om mørklægningsgardiner

Vedligeholdelse af rullegardiner

Du kan være med til at påvirke dit rullegardins levetid ved hjælp af regelmæssig vedligeholdelse og rengøring med en fugtig, hårdt-opvredet klud. Brug kun vand og ingen skrappe rengøringsmidler, da dette kan ødelægge gardinet. Du har også mulighed for at søge råd hos din lokale botex-forhandler – de kan også hjælpe med, hvordan dine gardiner skal vedligeholdes.

 

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette rullegardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book gardinbussen

Find stort udvalg af rullegardiner med Botex

Vi kender alle til det at skulle indrette et hjem. Når man indretter et hjem, er der flere ting, som skal gå op i en højere enhed. Man skal indrette efter sin personlige stil, så man kan føle sig godt tilpas i sit eget hjem, men samtidig er det også vigtigt, at man indretter funktionelt, så man skaber nogle gode rammer for dagligdagen. Når man køber gardiner til sit hjem, er det især vigtigt, at man i første omgang tænker funktionelt. Gardiner har nemlig en helt essentiel praktisk funktion, nemlig at skærme af for lyset, og derfor er det vigtigt, at man tager sig god tid til at finde de rigtige gardinløsninger til de enkelte rum i boligen. Derfor kan det også virke som en uoverskuelig opgave for mange at handle gardiner.

Hos Botex vil vi generelt gerne gøre det nemt for dig at handle de rigtige rullegardiner til dit hjem. Derfor tilbyder vi også flere forskellige udvalg af rullegardiner. Her på siden har vi samlet et udvalg af rullegardiner. Et rullegardin er et utroligt praktisk gardin og er derfor også blevet meget populært i mange hjem. Især elektriske rullegardiner er et stort hit.

Vi finder de rette størrelser på dit rullegardin

Vi stræber altid efter at sikre, at dit rullegardin passer perfekt til dine vinduer. Uanset om du har brug for et rullegardin i 170 cm bredde, 150 cm bredde, 130 cm bredde, 70 cm bredde eller 50 cm bredde, tilpasser vi altid gardinet efter dine vinduers mål. Vores mål er at sikre, at du får den ideelle gardinløsning, der passer til dine præcise behov og vinduernes dimensioner. Hvis du leder efter gardiner til store vinduer, kan du finde mere information om gardiner store vinduer her.

Professionel rådgivning med Botex

Her på siden finder du vores udvalg af rullegardiner. Et rullegardin er en oplagt mulighed for mange, da det både passer godt til smalle og brede vinduer. Samtidig kan et rullegardin fungere godt til især soveværelset, så du kan få skærmet godt af for lyset, inden du lægger dig til at sove. Fremtidens rullegardin er samtidig uden snor og kæde, så du får derfor et smart og moderne gardin, som vil passe perfekt til den moderne indretning. Ydermere kan et rullegardin stoppes alle steder i vinduet på grund af trinløs betjening. Du får heraf et utroligt alsidigt gardin, som kan skærme af for lyset lige, hvor du har brug for det. Her på siden kan du ydermere hente inspiration til rullegardiner i forskellige farver og mønstre. Det bliver heraf aldrig kedeligt at shoppe gardiner her på siden. Er du på udkig efter et rullegardin til soveværelset, så kan du også få et gardin med indbygget mørklægning, så du kan skærme ekstra godt af for sollyset. Er du i tvivl omkring, hvilket rullegardin du skal vælge og i hvilke mål, så book en gardinbus hos Botex til at komme hjem til dig. Det er gratis og uforpligtende. Her vil en kompetent konsulent stå klar med gode råd og vejledning, og du har samtidig mulighed for i ro og mag og finde det helt rigtige rullegardin. 

Rullegardiner til erhverv

Søger du rullegardiner til erhverv, så kan du booke et gratis møde med vores erhvervsafdeling. Især screen rullegardiner giver en yderst effektiv afskærmning for solen. Dugen kan stoppe en stor del af varmen fra at trænge ind samtidig med, at man stadig får glæde af udsigten.

keyboard_arrow_up