Byttefrist for julegaver: 14. januar 2023

keyboard_arrow_down

En smart og personlig løsning

Rullegardiner

 

Hvad er rullegardiner?

Rullegardinet kendetegnes ved sit smarte og enkle udtryk. Rullegardiner fås i masser af farver og mønstre, så du finder helt sikkert et gardin, der passer til din personlighed. Rullegardinet passer især godt til den enkle, skandinaviske stil med sit lettere stramme og moderne udtryk.

Pasform

Rullegardiner er meget fleksible i deres facon og pasform og passer til næsten enhver vindueskonstruktion. Et rullegardin er derfor en oplagt mulighed for mange, da det både passer godt til smalle og brede vinduer og vinduer med skrå topkarm. 

Design

Rullegardiner fås i klassiske farver, som passer til enhver boligindretning. De fås også i smarte moderigtige nuancer og med mønstre, som pifter ethvert rum op uden behovet for den helt store renoverering. 

 

Rullegardiner_stila

Betjening af rullegardiner

Der findes forskellige måder at betjene dit rullegardin på. Udover de traditionelle snore- og kædetræk tilbyder vi også en såkaldt LiteRise®-løsning. Med et LiteRise®-system hæver og sænker du rullegardinet med et lille greb på listen.
Dermed styrer du selv, hvor meget lys og indkig der skal være blot ved at tage fat i gardinet og trække op eller ned. Du undgår altså helt snore og kæder, som gør rullegardinet mere børnevenligt. 

 

Gardinstænger_inspiration_botex

Recycling & refashion

Vi tilbyder en ny serie af rullegardiner fra Stila®, der ikke kun ser smukke ud, men også sætter en stopper for unødigt spild af materialer. Den nye serie kaldes Refashion™ Rullegardiner og er produceret af kasserede stoffer fra modebranchen, som i sidste ende ville være blive smidt ud. Det, mener vi, er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

 

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette rullegardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book gardinbussen

Kvalitet

Hos botex bruger vi udelukkende brands, som leverer rullegardiner af høj kvalitet. Det kommer til syne i sammenspillet mellem de stærke materialer og det gode håndværk, som sammen giver rullegardinerne en solid holdbarhed. Dette er desuden er med til at gøre, at rullegardinet ikke falmer.

 

Mørklægning

Rullegardiner fås også med mørklægning, så du slipper for solen i de tidlige morgentimer, eller hvis du får behov for at skærme af for solen, mens du ser TV. Rullegardiner med mørklægning fås også i mange farver og mønstre, så du ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk i din bolig.

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer og ikke hverken er for korte eller for lange. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Ofte vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig, dog kan dette variere. Derfor vil vi anbefale, at du taler med din lokale botex-butik om leveringstiden på dine rullegardiner..

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner, der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved et indledende møde med en botex-konsulent. Du kan altid booke et møde – det er gratis og uforpligtende. 

Find stort udvalg af rullegardiner med botex

Vi kender alle til det at skulle indrette et hjem. Når man indretter et hjem, er der flere ting, som skal gå op i en højere enhed. Man skal indrette efter sin personlige stil, så man kan føle sig godt tilpas i sit eget hjem, men samtidig er det også vigtigt, at man indretter funktionelt, så man skaber nogle gode rammer i sit hjem. Når man handler gardiner til sit hjem, er det især vigtigt, at man i første omgang tænker funktionelt. Gardiner har nemlig en helt essentiel praktisk funktion, nemlig at skærme af for lyset, og derfor er det vigtigt, at man tager sig god tid til at finde de rigtige gardinløsninger til de enkelte rum i boligen. Derfor kan det også virke som en uoverskuelig opgave for mange at handle gardiner.

Hos botex vil vi generelt gerne gøre det nemt for dig at handle de rigtige boligtekstiler til dit hjem. Gardiner er ingen undtagelse for dette, og derfor tilbyder vi også flere forskellige udvalg af gardiner. Her på siden har vi samlet et udvalg af rullegardiner. Et rullegardin er et utroligt praktisk gardin og er derfor også blevet meget populært i mange hjem. Kig dig omkring her på siden, og lad dig friste af det store udvalg af rullegardiner.

Professionel rådgivning med botex

Her på siden finder du vores udvalg af rullegardiner. Et rullegardin er en oplagt mulighed for mange, da det både passer godt til smalle og brede vinduer. Samtidig kan et rullegardin fungere godt til især soveværelset, så du kan få skærmet godt af for lyset, inden du lægger dig til at sove. Fremtidens rullegardin er samtidig uden snor og kæde, så du får derfor et smart og moderne gardin, som vil passe perfekt til den moderne indretning. Ydermere kan et rullegardin stoppes alle steder i vinduet på grund af trinløs betjening. Du får heraf et utroligt alsidigt gardin, som kan skærme af for lyset lige, hvor du har brug for det. Her på siden kan du ydermere hente inspiration til rullegardiner i forskellige farver og mønstre. Det bliver heraf aldrig kedeligt at shoppe gardiner her på siden. Er du på udkig efter et rullegardin til soveværelset, så kan du også få et gardin med indbygget mørklægning, så du kan skærme ekstra godt af for sollyset. Er du i tvivl omkring, hvilket rullegardin du skal vælge og i hvilke mål, så book en gardinbus hos botex til at komme hjem til dig. Det er gratis og uforpligtende. Her vil en kompetent konsulent stå klar med gode råd og vejledning, og du har samtidig mulighed for i ro og mag og finde det helt rigtige rullegardin. Du kan læse meget mere om vores gardinbus, og hvordan du booker her.

 

keyboard_arrow_up