keyboard_arrow_down

En smart og personlig løsning

Rullegardiner

 

Hvad er rullegardiner?

Rullegardinet kendetegnes ved sit smarte og enkle udtryk. Rullegardiner fås i masser af farver og mønstre, så du finder helt sikkert et gardin, der passer til din personlighed. Rullegardinet passer især godt til den enkle, skandinaviske stil med sit lettere stramme og moderne udtryk.

Pasform

Rullegardiner er meget fleksible i deres facon og pasform og passer til næsten enhver vindueskonstruktion. Et rullegardin er derfor en oplagt mulighed for mange, da det både passer godt til smalle og brede vinduer og vinduer med skrå topkarm. 

Design

Rullegardiner fås i klassiske farver, som passer til enhver boligindretning. De fås også i smarte moderigtige nuancer eller med mønster, som pifter ethvert rum op uden behovet for den helt store renoverering. 

 

Rullegardiner_stila

Betjening af rullegardiner

Der findes forskellige måder at betjene dit rullegardin på. Udover de traditionelle snore- og kædetræk, tilbyder vi også en såkaldt LiteRise®-løsning. Med et LiteRise®-system hæver og sænker du rullegardinet med et lille greb på listen.
Dermed styrer du selv hvor meget lys og indkig, der skal være, blot ved at tage fat i gardinet og trække op eller ned. Du undgår altså helt snore og kæder, som gør rullegardinet mere børnevenligt. 

 

Gardinstænger_inspiration_botex

Gratis vejledning

Har du brug for kompetente råd og vejledning i dit valg af gardiner, kan du altid booke et gratis møde med os. Udover at det er uforpligtende, kommer vores konsulent hjem til dig med gardinbussen fuld af vareprøver.

Book Gardinbussen

Kvalitet

Hos botex bruger vi udelukkende brands, som leverer rullegardiner af høj kvalitet. Det kommer til syne i sammenspillet mellem de stærke materialer, som desuden er med til at gøre at rullegardinet ikke falmer, og det gode håndværk. Sammen giver det rullegardinerne en solid holdbarhed.

 

Mørklægning

Rullegardiner fås også med mørklægning, så du slipper for solen i de tidlige morgentimer, eller hvis du får behov for at skærme af for solen, mens du ser TV. Rullegardiner med mørklægning fås også i mange farver og mønstre, så du ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk i din bolig.

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Som udgangspunkt vil montering af rullegardiner i et helt hus ligge på omkring 1500 kr. Prisen afhænger dog meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Den mere præcise pris kan vi give dig, ved vores gratis indledende møde og opmåling.

keyboard_arrow_up