Anders Hemmingsen får gardiner

September 2022 • Gardiner leveret af Pagunette • Gardinstænger fra Stilling/Aluproff • Monteret af botex Frederiksberg

Anders Hemmingsen får gardiner til sin nybygger-lejlighed

September 2022 • Gardiner leveret af Pagunette • Gardinstænger fra Stilling/Aluproff • Monteret af botex Frederiksberg

Om Anders Hemmingsen

botex har været et smut forbi Amager for at besøge Anders Hemmingsen i hans nybyggede lejlighed. Anders er kendt for sin Instagram-profil "andershemmingsendk", hvor han dagligt sætter et smil på danskerne læber. Vi fik da også selv et kæmpe smil på læberne ved at sætte gardiner op i en så lækkert indrettet lejlighed.

Valg af stofgardiner

Anders Hemmingsen bor på Bryggen i en nybygget, sydvendt lejlighed, hvor solen står lige ind blandt andet i stuen. Ligesom med nybyggede huse består nybyggerier ofte af store vinduespartier, beton og hvide vægge. For Anders var det derfor vigtigt at give lejligheden lidt personlighed og lidt spræl.

"Når man bor i et nybyggeri, som jeg gør, så må der gerne ske lidt. Det er meget glas og beton, så der skal ske noget, for at der kommer personlighed ind i lejligheden. Derfor valgte jeg blandt andet denne farve i stuen, som også matcher klinkerne i køkkenet. Og så er det jo fedt, at man kan matche sine gardiner ud fra de farver, man i forvejen har i sit hjem. Så kan man spice en forholdsvis intetsigende lejlighed op og sætte sit personlige præg.", fortæller Hemmingsen.

Valg af stofgardiner fortsat

Da Anders flyttede ind i sin nye lejlighed, var der i forvejen monteret plisségardiner i hele lejligheden. Én af fordelene ved at vælge en kombineret gardinløsning med lette, semi-transparente stofgardiner er blandt andet, at du kan trække for uden at lukke helt af. Dermed Anders endte med vælge disse stofgardiner fra Pagunette, som er blevet monteret på gardinstænger fra Stilling tidigere Aluproff – begge danske mærker. 

"Jeg kan godt lide at se TV fra min sofa, men man får lyset og solen direkte ind i øjnene. Det praktiske ved stofgardinerne er, at jeg nu kan trække for og stadigvæk ane, at der sker noget ude på den anden side".

anders_hemmingsen_gardiner_stofgardiner_botex_blogindlæg_gardinbussen_nybyg_lejlighed

anders_hemmingsen_gardiner_stofgardiner_botex_blogindlæg_gardinbussen_nybyg_lejlighed

anders_hemmingsen_gardiner_stofgardiner_botex_blogindlæg_gardinbussen_nybyg_lejlighed

Stofgardiner og akustik

Stofgardinerne har også en anden praktisk funktion – udover at skærme af for sollyset. Stofgardiner kan nemlig afhjælpe mod dårlig akustik i rummet, og især i nybyggerier med mange store, glatte overflader er det en god idé at montere stofgardiner, som kan absorbere noget af lyden. Dette er især noget Anders Hemmingsen har bemærket efter botex' besøg:

"Mine forventninger blev fuldt ud indfriet. Jeg tror, at den dag, gardinerne blev sat op, der var jeg nærmest helt blown away over, hvor vild en forandring det gav både indretningsmæssigt, men også fordi at rummet ændrede sig fuldstændigt i forhold til en bedre lyd og klang.", fortæller han.

 

 

 

Mørklægningsgardiner i soveværelset

I soveværelset har Anders fået monteret mørklægningsgardiner i form af tykke stofgardiner – også fa Pagunette. Mørklægningsgardiner er med til at sørge for, at du opnår en god nattesøvn. Så hvad enten det er lyset fra månen, gadelamper eller de lyse nætter om sommeren, der spøger om natten, så er det altid den mest optimale gardinløsning til et soveværelse. Hos Hemmingsen var der i forvejen implementeret plisségardiner i soveværelset, som da er blevet kombineret med tykke, tætte stofgardiner.

 

Forventningerne til gardinløsningen

For Hemmingsen var det perfekt at få besøg af botex-konsulenten, som netop kunne rådgive og vejlede i forskellige løsninger: 

"Rasmine fra botex Frederiksberg var jo genial at have med, især for folk der måske ikke ved så meget om gardiner. Man har jo nok nogle idéer, men hun var god til at finde ud af, hvad der matchede også i forhold til teksturen i de forskellige rum. Jeg var overrasket over, hvor vild forandringen var. Så kæmpestore indløsninger af gode forventninger – jeg er super glad for det hele."

Hvad betyder gardiner for Anders?

Anders Hemmingsen vidste ikke meget om gardiner og gardinbranchen generelt, inden han fik besøg af botex. For ham var gardiner noget der tilhørte sommerhusstilen og hans bedsteforældres generation. Men Hemmingsen har fået øjnene op for en helt ny verden, som både omhandler indretning, funktion samt akustikforbedring. 

"Gardiner kan bruges til mange ting og skaber den her personlighed, og der er kommet så mange nye farver og varianter. Ordet 'gardiner' er måske i sig selv lidt gammelt, men det har en helt ny og anden betydning i dag.", afslutter han.

Du kan også få besøg af gardinbussen

Er du blevet inspireret til din egen boligindretning med gardiner? Du kan også få besøg af vores gardinbus og få gode råd og vejledning. Alt, du skal gøre, er at booke via linket nedenfor. Så kigger botex' gardinbus fordi med vareprøver og giver dit et uforpligtende tilbud.

Book gardinbussen her 

keyboard_arrow_up