Ovenlys_inspiration_botex
keyboard_arrow_down

Kontrollér dit lysindfald

Ovenlys

ovenlys_inspiration_botex

ovenlys_inspiration_botex

inspiration_botex

ovenlys_inspiration_botex

Skab det rette lysindfald

Mange vælger ovenlysvinduer for at sikre et optimalt lysindfald i boligen. Hvis du gerne vil kunne styre lysindfaldet og på den måde tilpasse det til dine ønsker, er gardiner den rette løsning.
Der findes mange forskellige muligheder, når du skal vælge gardiner til dine ovenlysvinduer, og hos botex skræddersyer vi dem, så de passer til netop dine vinduer. De forskellige gardintyper giver dig mulighed for forskellige former for regulering af lysindfaldet, så du kan vælge den helt rigtige løsning hjem til dig. 
 
 

Funtionalitet

Udover at de rette gardiner kan være med til at sætte et præg på indretningen, er der også nogle funtionelle fordele. Ved at vælge en god solafskærmning til dine ovenlysvinduer har du mulighed for at holde solen – og dermed også varmen – ude om dagen samt inde om natten. Har du ovenlysvinduer i dit soveværelse, kan du med fordel vælge møklægningsgardiner for at holde lyset og varmen ude og dermed sikre dig en god nattesøvn. 

Motorstyring af dine gardiner 

Selvom om dine ovenlysvinduer umiddelbart kan nås og betjenes, kan du med fordel montere motorstyring på dine gardiner. Motorstyring kan styres ved hjælp af en fjernbetjening, via tablet og smartphone, en kontakt på væggen eller ved automatisk styring via en temperaturføler ved dit vindue. 

Læs mere om EL-styring her 

Motorstyring_gardiner_botex

Motorstyring_gardiner_botex

Motorstyring_gardiner_botex

Brug for hjælp? Book gardinbussen gratis her

Mangler du hjælp til råd og vejledning, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi pakker bussen med spændende vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Læs mere her

  • check Hvad koster opmåling?

At få opmålt sine vinduer, er altid gratis og uforpligtende hos os. Når du bestiller en af vores gardinbusser, kommer en af vores konsulenter ud, og sørger for opmålingen, af dine vinduer. På den måde er du sikret, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

  • check Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange gardiner, du skal have, samt om der er tale om spcecialløsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være omkring 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

  • check Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde.

Køb gardiner til skråvinduer hos botex

Har du skråvinduer i dit hjem? Mange vælger ovenlysvinduer eller skråvinduer til deres bolig, for at sikre et optimalt og naturligt lysindfald i deres hjem. Det kan dog være rart at have muligheden for at styre, hvor meget lys der kommer ind i dit hjem, og derfor kan du hos botex finde et godt udvalg af gardiner til skråvinduer.  

Hos botex får du skræddersyet dine gardiner, så de passer perfekt til dine vinduer. Du kan vælge mellem mange forskellige materialer, så du kan få lige præcis den mængde lys ind i din bolig, som du ønsker. 

Du kan få ovenlysgardiner i flere forskellige farver, så du kan finde de gardiner, der matcher dit hjem bedst. Hos botex får du mange muligheder, så du kan kontrollere dit lysindfald på bedste vis og skabe et sundt indeklima i dit hjem. 

Gardiner til dine ovenlysvinduer har den vigtige funktionelle fordel, at du har muligheden for at holde solen ude om dagen. Dermed kan du også undgå, at der bliver for varmt i din bolig. Gardiner til skråvinduer er især smarte om sommeren, når du måske går i seng inden solen er gået ned. Med mørklægningsgardiner til skråvinduer kan du holde sommerens aftensol ude og sikre dig en god nattesøvn. 

Hvis du ønsker motorstyring af dine gardiner til skråvinduer

På trods af at dine ovenlysvinduer fint kan nås og styres med manuel betjening, så kan du opgradere dine gardiner ved at montere motorstyring. Motorstyringen kan betjenes på op til flere måder. Du kan enten styre dine gardiner ved hjælp af en fjernbetjening, via din tablet eller smartphone, en kontakt på væggen eller via en temperaturføler på dit vindue. 

Med motorstyring af dine gardiner eller markiser, kan du få mest muligt ud af din solafskærmning. Med elstyring kan du blandt andet indstille dine gardiner til at rulle fra eller for på et bestemt tidspunkt, eller du kan få gardinerne til at rulle for, hvis temperaturen i rummet ændrer sig. Det kan for eksempel være smart til soveværelset, så du kan sove i det indeklima, som passer dig bedst. 

Elstyring kan tilpasses næsten alle typer af gardiner fra botex – også dine markiser eller screens. Du kan få installeret motorstyring uanset dine gardiners facon eller form. Du kan få hjælp i vores butikker til at vælge netop den motoriserede løsning, som passer til dine gardiner. Her vil vores dygtige personale hjælpe dig med at finde den rette elstyring til dit hjem samt hjælpe dig med at få systemet op at køre hjemme hos dig. 

Find gardiner til hele hjemmet 

Hos botex finder du mange forskellige gardintyper. Vi har både foldegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner, persienner, mørklægningsgardiner m.m. Alt efter hvor meget lys du ønsker i din bolig og hvilket rum, du ønsker gardiner til, så kan du vælge tungere eller lettere gardiner. Med gardiner fra botex kan du nemt og elegant styre lysindfaldet i dit hjem. 

Besøg os i dag, så du kan finde den rette solafskærmning til dit hjem.

keyboard_arrow_up