Ovenlys_inspiration_botex
keyboard_arrow_down

Kontrollér dit lysindfald

Ovenlys

ovenlys_inspiration_botex

ovenlys_inspiration_botex

inspiration_botex

ovenlys_inspiration_botex

Skab det rette lysindfald

Mange vælger ovenlysvinduer for at sikre et optimalt lysindfald i boligen. Hvis du gerne vil kunne styre lysindfaldet og på den måde tilpasse det til dine ønsker, er gardiner den rette løsning.
Der findes mange forskellige muligheder, når du skal vælge gardiner til dine ovenlysvinduer, og hos botex skræddersyer vi dem, så de passer til netop dine vinduer. De forskellige gardintyper giver dig mulighed for forskellige former for regulering af lysindfaldet, så du kan vælge den helt rigtige løsning hjem til dig. 
 
 

Funtionalitet

Udover at de rette gardiner kan være med til at sætte et præg på indretningen, er der også nogle funtionelle fordele. Ved at vælge en god solafskærmning til dine ovenlysvinduer har du mulighed for at holde solen – og dermed også varmen – ude om dagen samt inde om natten. Har du ovenlysvinduer i dit soveværelse, kan du med fordel vælge møklægningsgardiner for at holde lyset og varmen ude og dermed sikre dig en god nattesøvn. 

Motorstyring af dine gardiner 

Selvom om dine ovenlysvinduer umiddelbart kan nås og betjenes, kan du med fordel montere motorstyring på dine gardiner. Motorstyring kan styres ved hjælp af en fjernbetjening, via tablet og smartphone, en kontakt på væggen eller ved automatisk styring via en temperaturføler ved dit vindue. 

Læs mere om EL-styring her 

Motorstyring_gardiner_botex

Motorstyring_gardiner_botex

Motorstyring_gardiner_botex

Brug for hjælp? Book gardinbussen gratis her

Mangler du hjælp til råd og vejledning, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi pakker bussen med spændende vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Læs mere her

  • check Hvad koster opmåling?

At få opmålt sine vinduer, er altid gratis og uforpligtende hos os. Når du bestiller en af vores gardinbusser, kommer en af vores konsulenter ud, og sørger for opmålingen, af dine vinduer. På den måde er du sikret, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

  • check Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange gardiner, du skal have, samt om der er tale om spcecialløsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være omkring 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

  • check Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde.

keyboard_arrow_up