Gardiner_gardinløsninger_ovenlysvinduer_tagvinduer_skråvinduer_veluxvinduer_botex
keyboard_arrow_down

Ovenlys samt Velux-vinduer

Gardiner til skrå vinduer

Gardinløsninger til skrå vinduer og Velux-vinduer

Gardiner kan tilføje et dekorativt element og samtidig give mulighed for at regulere lysindfaldet – også når det kommer til skrå vinduer som eksempelvis Velux-vinduer, tagvinduer eller ovenlysvinduer. Bliv klogere på gardinløsninger til skrå vinduer her på siden.

Gardiner til ovenlysvinduer

Mange vælger ovenlysvinduer for at sikre et optimalt lysindfald i boligen. Der findes mange forskellige muligheder, når du skal vælge gardiner til dine ovenlysvinduer og generelt dine skrå vinduer, og hos botex skræddersyer vi gardinerne, så de passer til netop dine vinduer. De forskellige gardintyper giver dig mulighed for forskellige former for regulering af lysindfaldet, så du kan vælge den helt rigtige løsning hjem til dig. 
 
 

Fordelene ved gardiner til skrå vinduer

Udover at de rette gardiner kan være med til at sætte et præg på indretningen, er der også nogle funktionelle fordele ved at montere solafskærmning i skrå vinduer som sidder højt oppe eller i loftet. Ved at vælge en god solafskærmning til dine skrå vinduer har du mulighed for at holde solen – og dermed også varmen – ude om dagen samt inde om natten. Har du ovenlysvinduer i dit soveværelse, kan du med fordel vælge mørklægningsgardiner for at holde lyset og varmen ude og dermed sikre dig en god nattesøvn. 

Gardiner_gardinløsninger_ovenlysvinduer_tagvinduer_skråvinduer_veluxvinduer_botex

Gardiner_gardinløsninger_ovenlysvinduer_tagvinduer_skråvinduer_veluxvinduer_botex

Gardiner_gardinløsninger_ovenlysvinduer_tagvinduer_skråvinduer_veluxvinduer_botex

Gardiner til Velux-vinduer

Velux-vinduer er populære ovenlysvinduer, der normalt har en specifik størrelse og form. Hos os skræddersyer vi gardiner og solafskærmning, så de tilpasses dine Velux-vinduer eller andre skråvinduer. Nogle af de mest populære gardinløsning til Velux-vinduer er blandt andet plisségardiner, Duette® samt rullegardiner.

Du kan læse mere om de forskellige gardintyper, vi tilbyder, via linket nedenfor.

Mere om gardintyperne 

 

Gardiner med motor til skrå vinduer

Selvom om dine skrå umiddelbart kan nås og betjenes, kan du med fordel vælge at tilkøbe eksempelvis rullegardiner med motor. Elektriske gardiner kan styres ved hjælp af en fjernbetjening, via tablet og smartphone, en kontakt på væggen. Det er også muligt at automatisere gardinet til dit skrå vindue, således det styres via en temperaturføler på dit vindue. 

Læs mere om elektriske gardiner her

Hvad koster gardiner til skråvinduer?

Prisen på skræddersyede gardiner hos os varierer fra gardintype til gardintype. Derudover er der en rækker andre faktorer, som også har indflydelse på den endelige pris. Derfor er det svært at sige på forhånd, hvad gardiner til dit skråvindue eller Velux-vindue vil koste. Du kan dog med fordel booke en gratis gardinbus hjem til dig. Så får du et uforpligtende tilbud på den løsning, du ønsker.

Book et gratis møde her

Brug for hjælp? Book gardinbussen gratis her

Har du ovenlysvinduer, skrå vinduer eller Velux-vinduer, og mangler du hjælp til råd og vejledning til gardiner, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi pakker bussen med spændende vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Book en gardinbus her

Køb gardiner til skråvinduer hos botex

Har du skråvinduer eller Velux-vinduer i dit hjem? Mange vælger ovenlysvinduer eller skråvinduer til deres bolig, for at sikre et optimalt og naturligt lysindfald i deres hjem. Det kan dog være rart at have muligheden for at styre, hvor meget lys der kommer ind i dit hjem, og derfor kan du hos botex finde et godt udvalg af gardiner til skråvinduer.  

Hos botex får du skræddersyet dine gardiner, så de passer perfekt til dine tagvinduer. Du kan vælge mellem mange forskellige materialer, så du kan få lige præcis den mængde lys ind i din bolig, som du ønsker. 

Du kan få ovenlysgardiner i flere forskellige farver, så du kan finde de gardiner, der matcher dit hjem bedst. Hos botex får du mange muligheder, så du kan kontrollere dit lysindfald på bedste vis og skabe et sundt indeklima i dit hjem. 

Gardiner til dine ovenlysvinduer har den vigtige funktionelle fordel, at du har muligheden for at holde solen ude om dagen. Dermed kan du også undgå, at der bliver for varmt i din bolig. Gardiner til skråvinduer er især smarte om sommeren, når du måske går i seng inden solen er gået ned. Med mørklægningsgardiner til skråvinduer kan du holde sommerens aftensol ude og sikre dig en god nattesøvn. 

Hvis du ønsker gardiner med motor til skråvinduer

På trods af at dine ovenlysvinduer fint kan nås og styres med manuel betjening, så kan du opgradere dine gardiner ved at montere motorstyring. Motorstyringen kan betjenes på op til flere måder. Du kan enten styre dine gardiner ved hjælp af en fjernbetjening, via din tablet eller smartphone, en kontakt på væggen eller via en temperaturføler på dit vindue. 

Med elektriske gardiner, kan du få mest muligt ud af din solafskærmning. Med elstyring kan du blandt andet indstille dine gardiner til at rulle fra eller for på et bestemt tidspunkt, eller du kan få gardinerne til at rulle for, hvis temperaturen i rummet ændrer sig. Det kan for eksempel være smart til soveværelset, så du kan sove i det indeklima, som passer dig bedst. 

Elstyring kan tilpasses næsten alle typer af gardiner fra botex – også dine markiser eller screens. Du kan få installeret motorstyring uanset dine gardiners facon eller form. Du kan få hjælp i vores butikker til at vælge netop den motoriserede løsning, som passer til dine gardiner. Her vil vores dygtige personale hjælpe dig med at finde den rette elstyring til dit hjem samt hjælpe dig med at få systemet op at køre hjemme hos dig. 

Find gardiner til hele hjemmet 

Hos botex finder du mange forskellige gardintyper til Velux-vinduer og skrå vinduer. Vi har både foldegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, plisségardiner, persienner, mørklægningsgardiner m.m. Alt efter hvor meget lys du ønsker i din bolig og hvilket rum, du ønsker gardiner til, så kan du vælge tungere eller lettere gardiner. Med gardiner fra botex kan du nemt og elegant styre lysindfaldet i dit hjem. 

Besøg os i dag, så du kan finde den rette solafskærmning til dit hjem.

keyboard_arrow_up