keyboard_arrow_down

Et klassisk valg

Persienner

Hvad er persienner?

En persienne er et fleksibelt gardin, som effektivt skærmer af for solen. Persienner er ikke en ny opfindelse, men har været på markedet i mange årtier, og er faktisk en af de mest populære gardinløsninger i de danske hjem. Persiennerne giver dig nemlig mulighed for at afskærme, som du har behov for. 

Pasform

Persienner er fleksible i deres pasform, hvilket betyder, at selv skrå vinduer kan prydes med persienner. Har dine vinduer en speciel vindueskonstruktion, så forhør dig endelig hos os, om hvorvidt persienner er den bedste løsning til dig. 

Design

Persienner fås i en bred farveskala, som inkluderer alle traditionelle og moderne farver. I botex finder du alle tænkelige former for persienner: den klassiske hvide, mønstrede, blanke, matte, tofarvede, og lakerede lameller i mange varianter. Derudover fås persiennerne også i træ for at få et naturligt look. Du kan derudover vælge både brede og smalle lameller.

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette plisségardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book Gardinbussen

Kvalitet

Vores persienner bliver produceret af de bedste materialer på markedet, hvilket gør dem ekstra holdbare. Disse stærke materialer i samspil med det gode håndværk, giver persiennerne et ekstra element af kvalitet, som man ikke finder alle steder. Kvaliteten af botex’ persienner gør lamellerne bøjelige, og du undgår dermed mærker i lamellerne.

Persienner_kvalitet_stila

Vedligeholdelse

Selvom vores persienner er af høj kvalitet, kan du selv være med til at forlænge holdbarheden. Ved grundig vedligeholdelse og rengøring vil du opleve, at dine persienner holder glansen i meget længere tid. Trænger dine persienner til ekstra forkælelse, tilbyder vi også rengøring af gardiner, så du ikke skal tænke på andet end det smukke slutresultat. 

Persienner_vedligeholdelse_stila

Betjening af persienner

Der findes forskellige betjeningsmuligheder til persienner, og det hele afhænger af, hvad der er mest praktisk og bekvemmeligt for dig. Du kan vælge den traditionelle metode med snoretræk, eller LiteRise®-løsning, hvor et lille greb bliver tilføjet nederst på persiennen, så gardinet hæves og sænkes uden snore.  

Bæredygtige persienner

Hos botex har vi allieret os med brands, som tænker på miljøet og som forhandler miljøvenlige produkter. Særligt Luxaflex® og Stila overvejer nøje deres materialer, og benytter sig af genanvendelige materialer, så der spares på naturens egne ressourcer. Det kan vi lide – og derfor har vi også fokus på netop disse produkter.

Læs mere om bæredygtige gardiner her

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

Stort udvalg af persienner med botex.dk

Det er ikke altid lige nemt at finde de rigtige gardinløsninger til boligen. Ikke desto mindre er gardiner helt essentielt i alle hjem, så man kan få skærmet af for lys både i løbet af dagen, men især også om aftenen, så det bliver nemmere at falde i søvn. Men det kan være svært at danne sig et overblik over de mange forskellige gardin løsninger der findes. Hos botex betragter vi gardiner som en vigtig boligtekstil og derfor går vi også meget op i at gøre det nemt for dig at finde de gardiner, der passer bedst til dine vinduer i dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af persienner. Persienner er en klassisk form for gardin, som i mange år har vundet stort indpas i de fleste hjem. Kig dig omkring her på siden og lad dig inspirere af det fine udvalg af persienner.

Persienner i et klassisk og stilrent look

Her på siden har vi samlet vores udvalg af persienner, som du kan lade dig friste af. Persienner er en yderst god og nem løsning i et hjem og er samtidig også en fleksibel og effektiv måde at skærme af for lyset. Med persienner får du en type gardin, som er lavet i et klassisk og stilrent look og som heraf også nemt vil passe ind i dit hjem. Selve persiennerne og de lodrette snore kan fås i flere forskellige farver, så det behøver ikke nødvendigvis at være kedeligt at handle persienne gardiner. Hos botex giver vi dig nemlig muligheden for at lege med et væld af individuelle designmuligheder. Du kan få alt fra den klassiske hvide farve eller du kan lade dig friste af sorte persienner, som vil give en fed kontrast i et rum med hvide vægge. Vores udvalg af persienner kan fremstilles efter mål og hos botex er vi altid klar til at hjælpe dig med opmålingen. Vores udvalg af persienner her på siden byder på et hav af kombinations- og designmuligheder og uanset hvilken løsning, du vælger så er du sikret et gardin af højeste kvalitet lavet i et flot og stilrent design.

Book botex-bussen hjem til dig

Hos botex går vi meget op i altid at gøre det nemt for vores kunder at handle de rigtige boligtekstiler til hjemmet. Derfor sørger vi altid for at vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde det, du leder efter. Om det så er gardiner eller boligtekstiler til badeværelset eller køkkenet. Er du i tvivl om hvilken type af persienne, du vil have, så fortvivl ej. Hos botex giver vi dig nemlig muligheden for at booke botex-bussen hjem til dig. Når du booker botex-bussen kommer der en konsulent hjem til dig med en bus fyldt med gardiner. På den måde kan du i ro og mag finde de helt rigtige gardiner og samtidig kan du søge råd og vejledning hos konsulenten. En booking af botex-bussen er helt gratis og uforpligtende. Ved bestilling af persienner på botex.dk tilbyder vi levering lige til døren og ved bestilling for mere end 400 kr. leverer vi fragtfrit uden omdeling. Ydermere tilbyder vi dig 14 dages fuld returret, når du bestiller over vores webshop. På den måde har du også tid til at finde ud af om det er de rigtige persienner, du har valgt til dine vinduer.

Hos botex har vi alt i boligtekstiler og mangler du inspiration til indretning i dit hjem, så tag et kig i vores katalog her på siden. Bestil dine persienner allerede i dag og nyd godt af det stilrene og flotte design. 

keyboard_arrow_up