keyboard_arrow_down

Et klassisk valg

Persienner

Hvad er persienner?

En persienne er et fleksibelt gardin, som effektivt skærmer af for solen. Persienner er ikke en ny opfindelse, men har været på markedet i mange årtier, og er faktisk en af de mest populære gardinløsninger i de danske hjem. Persiennerne giver dig nemlig mulighed for at afskærme, som du har behov for. 

Pasform

Persienner er fleksible i deres pasform, hvilket betyder, at selv skrå vinduer kan prydes med persienner. Har dine vinduer en speciel vindueskonstruktion, så forhør dig endelig hos os, om hvorvidt persienner er den bedste løsning til dig. 

Design

Persienner fås i en bred farveskala, som inkluderer alle traditionelle og moderne farver. I botex finder du alle tænkelige former for persienner: den klassiske hvide, mønstrede, blanke, matte, tofarvede, og lakerede lameller i mange varianter. Derudover fås persiennerne også i træ for at få et naturligt look. Du kan derudover vælge både brede og smalle lameller.

Kompetent vejledning

Er du i tvivl om, hvorvidt persienner er den rigtige løsning til dine vinduer, er du altid velkommen til at kigge forbi i din lokale botex-butik. Vores kompetente konsulenter står klar med god vejledning og konkrete idéer til din boligindretning.

Find lokal butik

Kvalitet

Vores persienner bliver produceret af de bedste materialer på markedet, hvilket gør dem ekstra holdbare. Disse stærke materialer i samspil med det gode håndværk, giver persiennerne et ekstra element af kvalitet, som man ikke finder alle steder. Kvaliteten af botex’ persienner gør lamellerne bøjelige, og du undgår dermed mærker i lamellerne.

Persienner_kvalitet_stila

Vedligeholdelse

Selvom vores persienner er af høj kvalitet, kan du selv være med til at forlænge holdbarheden. Ved grundig vedligeholdelse og rengøring vil du opleve, at dine persienner holder glansen i meget længere tid. Trænger dine persienner til ekstra forkælelse, tilbyder vi også rengøring af gardiner, så du ikke skal tænke på andet end det smukke slutresultat. 

Persienner_vedligeholdelse_stila

Betjening af persienner

Der findes forskellige betjeningsmuligheder til persienner, og det hele afhænger af, hvad der er mest praktisk og bekvemmeligt for dig. Du kan vælge den traditionelle metode med snoretræk, eller LiteRise®-løsning, hvor et lille greb bliver tilføjet nederst på persiennen, så gardinet hæves og sænkes uden snore.  

Bæredygtige persienner

Hos botex har vi allieret os med brands, som tænker på miljøet og som forhandler miljøvenlige produkter. Særligt Luxaflex® og Stila overvejer nøje deres materialer, og benytter sig af genanvendelige materialer, så der spares på naturens egne ressourcer. Det kan vi lide – og derfor har vi også fokus på netop disse produkter.

Læs mere om bæredygtige gardiner her

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering af persienner?

Som udgangspunkt vil montering af persienner i et helt hus koste ca. 1.500 kr. Prisen afhænger dog meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Ved vores gratis opmåling, modtager du en reél pris på gardnerne inkl. montering.

keyboard_arrow_up