keyboard_arrow_down

Et klassisk valg

Persienner

Persienner på mål

En persienne er et fleksibelt gardin, som effektivt skærmer af for solen. Persienner er ikke en ny opfindelse, men har været på markedet i mange årtier og er faktisk en af de mest populære gardinløsninger i de danske hjem. Persiennerne giver dig nemlig mulighed for at afskærme, som du har behov for det. Vi leverer og monterer skræddersyede persienner i træ og alu efter mål. Book en gratis opmåling allerede i dag for at få persienner på mål hjem til dig.

Book et besøg her

Persienners pasform

Persienner er fleksible i deres pasform uanset om du vælger træ eller alu, hvilket betyder, at selv skrå vinduer kan prydes med persienner. Har dine vinduer en speciel vindueskonstruktion, og har du brug for gardiner på mål, så forhør dig endelig hos os, om hvorvidt persienner er den bedste løsning til dig. 

Persienner: Design og stil

Persienner fås i en bred farveskala, som inkluderer alle traditionelle og moderne farver. Hos Botex finder du alle tænkelige former for persienner: Den klassiske hvide, mønstrede, blanke, matte, tofarvede, og lakerede lameller i mange varianter. Derudover fås persiennerne også i træ for at få et naturligt look. Du kan derudover vælge både brede og smalle lameller.

Persienner_botex_gardinbussen_gardiner_gardinløsninger_smart_home_stila

Persienner_botex_gardinbussen_gardiner_gardinløsninger_smart_home_stila

Persienner_botex_gardinbussen_gardiner_gardinløsninger_smart_home_stila

Persienner_botex_gardinbussen_gardiner_gardinløsninger_smart_home_stila

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette persienner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book gardinbussen

Persienner_botex_gardinbussen_gardiner_gardinløsninger_smart_home_stila

Betjening af persienner

Der findes forskellige betjeningsmuligheder til persienner, og det hele afhænger af, hvad der er mest praktisk og bekvemmeligt for dig. Du kan vælge den traditionelle metode med snoretræk, eller LiteRise®-løsning, hvor et lille greb bliver tilføjet nederst på persiennen, så gardinet hæves og sænkes uden snore.  

Elektriske persienner

Ønsker du persienner med motor tilbyder vi enten en Somfy®-løsning eller en smart-løsning med PowerView®. Automatiske persienner gør det nemt for dig at betjene dine gardiner ved hjælp af enten en fjernbetjening eller f.eks. din smartphone. Smart-persienner bliver mere og mere populært i de danske hjem, og vi forstår godt hvorfor.

Sammen med dine andre smart-løsninger – f.eks. din elektriske carport eller Google Home – kan du tilkoble dine elektriske persienner, således du betjener alt fra én enhed. Bemærk, at motoriserede gardinløsninger er et tilkøb og kræver i nogle tilfælde særlige installationer.

Læs mere om elektriske gardiner her

Persienner_botex_gardinbussen_gardiner_gardinløsninger_smart_home_stila

Persienner: Kvalitet

Vores persienner bliver produceret af de bedste materialer på markedet, hvilket gør dem ekstra holdbare. Disse stærke materialer i samspil med det gode håndværk, giver persiennerne et ekstra element af kvalitet, som man ikke finder alle steder. Kvaliteten af Botex’ persienner gør lamellerne bøjelige, og du undgår dermed mærker i lamellerne.

Persienner_botex_gardinbussen_gardiner_gardinløsninger_smart_home_stila

Vedligeholdelse af persienner

Selvom vores persienner er af høj kvalitet, kan du selv være med til at forlænge holdbarheden. Ved grundig vedligeholdelse og rengøring vil du opleve, at dine persienner holder glansen i meget længere tid. Trænger dine persienner til ekstra forkælelse, tilbyder vi også rengøring af din gardinløsning, så du ikke skal tænke på andet end det smukke slutresultat. 

Persienner_botex_gardinbussen_gardiner_gardinløsninger_smart_home_stila

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning med persienner. Vi kigger forbi dit hjem med vareprøver, du får en bedre fornemmelse af, hvordan både kvaliteten og farverne er. 

Book gardinbussen

Stort udvalg af persienner på mål hos Botex

Det er ikke altid lige nemt at finde de rigtige gardinløsninger til boligen. Ikke desto mindre er gardiner helt essentielt i alle hjem, så man kan få skærmet af for lys både i løbet af dagen, men især også om aftenen, så det bliver nemmere at falde i søvn. Men det kan være svært at danne sig et overblik over de mange forskellige gardin løsninger, der findes. Hos Botex betragter vi gardiner som et vigtigt interiør, og derfor går vi også meget op i at gøre det nemt for dig at finde de gardiner, der passer bedst til dine vinduer i dit hjem. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af persienner. Persienner er en klassisk form for gardin, som i mange år har vundet stort indpas i de fleste hjem. Kig dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af det fine udvalg af persienner.

Persienner i et klassisk og stilrent look

Her på siden har vi samlet vores udvalg af persienner, som du kan lade dig inspirere af. Persienner er en yderst god og nem løsning i et hjem og er samtidig også en fleksibel og effektiv måde at skærme af for lyset. Med persienner får du en type gardin, som er lavet i et klassisk og stilrent look, og som heraf også nemt vil passe ind i dit hjem. Selve persiennerne og de lodrette snore fås i flere forskellige farver, så det behøver ikke nødvendigvis at være kedeligt at købe persienner. Hos botex giver vi dig nemlig muligheden for at lege med et væld af individuelle designmuligheder. Du kan få alt fra den klassiske hvide farve, eller du kan lade dig friste af sorte persienner, som vil give en fed kontrast i et rum med hvide vægge. Vores udvalg af persienner kan fremstilles efter mål, og hos botex er vi altid klar til at hjælpe dig med opmålingen. Vores udvalg af persienner her på siden byder på et hav af kombinations- og designmuligheder og uanset hvilken løsning, du vælger, så er du sikret et gardin af højeste kvalitet lavet i et flot og stilrent design.

Elektriske persienner

Du har mulighed for at tilvælge persienner med motor, således du kan styre dine gardiner automatisk. Smart Home-løsninger vinder mere og mere indpas i de danske hjem og det gælder også for automatiske persienner. El-persienner gør det nemt for dig at betjene dine gardiner uden brug af snore- /kædetræk.

Book gardinbussen hjem til dig

Er du i tvivl om, hvilken type persienne du vil have, så fortvivl ej. Hos Botex giver vi dig nemlig muligheden for at booke gardinbussen hjem til dig. Når du booker gardinbussen, kommer der en konsulent hjem til dig med en bus fyldt med vareprøver på gardiner. På den måde kan du i ro og mag finde de helt rigtige gardiner, og samtidig kan du søge råd og vejledning hos konsulenten. En booking af vores gardinbus er helt gratis og uforpligtende. På den måde har du også tid til at finde ud af om det er de rigtige persienner, du har valgt til dine vinduer.

Hos Botex har vi alt i boligtekstiler. og mangler du inspiration til indretning i dit hjem, så tag et kig i vores katalog her på siden. Bestil dine persienner allerede i dag. og nyd godt af det stilrene og flotte design. 

keyboard_arrow_up