Gardiner til den unge børnefamilie

Opdateret april 2022

Gardiner til den unge børnefamilie

Opdateret april 2022

Lækre løsninger hos Rikke og Simon

Den nystartede familie, bestående af kæresteparret Rikke og Simon og deres datter Hannah på 1 år, stod og manglede den helt rigtige gardinløsning til deres skønne rækkehus syd for Aarhus. Vi fik lov til at følge med i parrets proces omkring valget af nye gardiner - lige fra deres første møde med gardinkonsulenten til det færdige resultat.

Valget faldt på en professionel løsning fra botex med lamelgardiner til stuen og rullegardiner til resten af hjemmet, alt fra botex' eget kvalitetsmærke Highline®, der gav parret masser af mulighed for variation og kreativitet.

Læs mere om botex HIGHLINE® her

Det første besøg

Det var første gang Rikke og Simon fik professionel hjælp til vejledning og opsætning af gardiner i hjemmet. Således var det en ny og spændende oplevelse, hvor særligt Rikke, der altid har interesseret sig for boligindretning, satte pris på at kunne dele idéer og sparre med botex-konsulenten.

"Han var supersød og professionel, og gav os en masse informationer og idéer undervejs. Først lyttede han til hvad vi sagde, og så kom han også med nogle lidt vildere forslag, end vi selv havde tænkt i forvejen."

En anden ting parret satte stor pris på, var hjælpen til den praktiske del forbundet med opmåling og opsætning af de nye gardinløsninger.

"Efter vi har fået vores datter er der rigtig mange ting, der skal ordnes, og vi skal hele tiden have et øje på hende. Derfor var det dejligt, at konsulenten bare kom hjem til os. Han målte op, og ja - det var så rart, at vi ikke skulle stå for noget selv."

Farver i køkkenet

Et af gardinmontørens kreative forslag endte ud i et friskt pust til køkkenet. Eftersom parret allerede havde malet dele af væggen i køkkenet i en rosa farve, blev de enige med konsulten om at vælge en matchende løsning i form af rosa rullegardiner. Gardinerne er lys-transmitterende, så de giver rummet en let og rolig stemning. Om gardinvalget i køkkenet udtaler Rikke, at det var en uventet, men positiv forandring:

"Det er blevet vildt flot, men noget jeg slet ikke havde overvejet. Det er da herligt."

Rullegardiner

Opgradering til køkken-alrummet

Da parret flyttede ind var der smalle hvide lameller i de store køkken-alrum vinduer og i sofastuen. Den nye løsning bestod af brede grå lamelgardiner med bundvægte, så de hænger frit uden en samlende snor nederst.

"Vi er både overraskede og superglade for de farver, vi endte med at vælge. De er meget modigere, end vi selv forventede. Faktisk tænkte jeg, at vi skulle have lysere gardiner i stuen, men de mørke vi har fået nu er bare vildt flotte. Og så er det en langt bedre kvalitet, end de gamle var, og nemmere at trække for og fra."

Lamelgardiner

Blid stemning i børneværelset

Udover skønne farver i køkken, køkken-alrum og sofastue, vågner Lille Hannah også op til skønne farver. Rikke har været kreativ og malet kulørte trekanter på væggene i dyb bourgogne og rosa, der såvel som i køkkenet matcher rummets gardin's skønne rolige farver. Valget faldt nemlig på et mørklæggende rullegardin i en flot farve, der falder i med væggens dybe bourgogne.

Hannah's fine matchende rullegardin er nøje udvalgt blandt de mange specialtilpassede valgmuligheder fra botex Highline. Man kan vælge blandt en bred vifte af tilbehør, herunder lister, stropper, syninger m.m., så der er rig mulighed for at skabe et personlige udtryk som her.

botex_highline_rullegardin

Solide løsninger og nye erfaringer

De både praktiske og moderne løsninger parret fandt frem til i samarbejde med botex-konsulenten vakte stor tilfredsstillelse hos den unge børnefamilie.

Nu er familien på vej mod nye eventyr, da de rykker til Tønder tættere på deres øvrige familie, og det dejlige rækkehus er solgt. Den nye drøm er at finde og istandsætte et gammelt hus. Mon ikke de mange høstede erfaringer kommer i spil her, og at parret også til den tid booker botex til de nye gardinløsninger?

Se mere om indretning af såvel lejlighed som rækkehus på Rikke's Instagramprofil: @rikkeandersen.dk

Kunne du også godt tænke dig at få en gardinkonsulent fra botex ud til dig, til en gratis og uforpligtende snak om hvilke løsninger, der passer til dit hjem og dine behov?

Book gardinbussen her  

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

keyboard_arrow_up