Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

Gardiner til den unge børnefamilie

Opdateret Juni 2022 • Gardiner leveret af botex® Highline • Monteret af botex Aarhus

Gardiner til den unge børnefamilie

Opdateret Juni 2022 • Gardiner leveret af botex® Highline • Monteret af botex Aarhus

Lækre gardinløsninger hos Rikke og Simon

Den nystartede familie – bestående af kæresteparret Rikke og Simon og deres datter Hannah på 1 år – stod og manglede den helt rigtige gardinløsning til deres skønne rækkehus syd for Aarhus. Vi fik lov til at følge med i parrets proces omkring valget af nye gardiner – lige fra deres første møde med gardinkonsulenten til det færdige resultat.

Valget faldt på en professionel gardinløsning fra botex med lamelgardiner til stuen og rullegardiner til resten af hjemmet – alt sammen fra botex' eget kvalitetsmærke Highline®, der gav parret masser af mulighed for variation og kreativitet.

Professionel rådgivning 

Det var første gang Rikke og Simon fik professionel hjælp til vejledning og opsætning af gardiner i hjemmet. Således var det en ny og spændende oplevelse, hvor særligt Rikke, der altid har interesseret sig for boligindretning med sin profil på Instagram under navnet @rikkeandersen.dk, satte pris på at kunne dele idéer og sparre med botex-konsulenten.

"Han var supersød og professionel og gav os en masse informationer og idéer undervejs. Først lyttede han til, hvad vi sagde, og så kom han også med nogle lidt vildere forslag, end vi selv havde tænkt i forvejen."

En anden ting, parret satte stor pris på, var hjælpen til den praktiske del forbundet med opmåling og opsætning af de nye gardinløsninger.

"Efter vi har fået vores datter, er der rigtig mange ting, der skal ordnes, og vi skal hele tiden have et øje på hende. Derfor var det dejligt, at konsulenten bare kom hjem til os. Han målte op, og ja – det var så rart, at vi ikke skulle stå for noget selv.", fortæller Rikke.

Gardiner i farver

Et af gardinmontørens kreative forslag endte ud i et friskt pust til køkkenet. Eftersom parret allerede havde malet dele af væggen i køkkenet i en rosa farve, blev de enige med konsulten om at vælge en matchende løsning i form af rosa rullegardiner. Gardinerne er lys-transmitterende, så de giver rummet en let og rolig stemning. Om gardinvalget i køkkenet udtaler Rikke, at det var en uventet, men positiv forandring:

"Det er blevet vildt flot, men noget jeg slet ikke havde overvejet, og derfor er det fedt med professionel vejledning. Det er da herligt."

Du kan altid book en gratis gardinbus hos os. Vi hjælper dig med at se mulighederne i dit eget hjem og viser dig, at gardiner i flotte farver kan være med til at sætte stemningen og rammen i rummene. 

Book en gardinbus i dag

Opgradering til køkken-alrummet

Da parret flyttede ind, var der smalle, hvide lameller i de store vinduer i køkken-alrummet samt i sofastuen. Den nye gardinløsning bestod af brede, grå lamelgardiner med bundvægte, så de hænger frit uden en samlende snor nederst.

"Vi er både overraskede og superglade for de farver, vi endte med at vælge. De er meget modigere, end vi selv forventede. Faktisk tænkte jeg, at vi skulle have lysere gardiner i stuen, men de mørke, vi har fået nu, er bare vildt flotte. Og så er det en langt bedre kvalitet, end de gamle var, og nemmere at trække for og fra."

Blid stemning i børneværelset

Udover skønne farver i køkken, køkken-alrum og sofastue vågner Lille Hannah også op til skønne farver på børneværelset. Rikke har været kreativ og malet kulørte trekanter på væggene i dyb bourgogne og rosa, der såvel som i køkkenet matcher gardinets rolige farver. Valget faldt nemlig på et mørklæggende rullegardin i en flot farve, der falder i med væggens dybe bourgogne.

Hannahs fine, matchende rullegardin er nøje udvalgt blandt de mange specialtilpassede valgmuligheder fra botex Highline®. Man kan vælge blandt en bred vifte af tilbehør – herunder lister, stropper, syninger m.m., så der er rig mulighed for at skabe et personlige udtryk, som gjort her.

botex_highline_rullegardin_børneværelset_gardinbussen_farverige_gardiner_mørklægning

Solide løsninger og nye erfaringer

De både praktiske og moderne løsninger, parret fandt frem til i samarbejde med botex-konsulenten, vakte stor tilfredsstillelse hos den unge børnefamilie.

Nu er familien på vej mod nye eventyr, da de rykker til Tønder og tættere på deres øvrige familie, og det dejlige rækkehus er solgt. Den nye drøm er at finde og istandsætte et gammelt hus. Mon ikke de mange høstede erfaringer kommer i spil her, og at parret også til den tid booker botex til de nye gardinløsninger?

Kunne du også godt tænke dig at få en gardinkonsulent fra botex ud til dig, til en gratis og uforpligtende snak om hvilke løsninger, der passer til dit hjem og dine behov?

Book gardinbussen her  

keyboard_arrow_up