Giv nybyggeri sjæl med elegant velour

Publiceret den 11. juli 2020

Giv nybyggeri sjæl med elegant velour

Publiceret den 11. juli 2020

Bryd med det traditionelle og skab personlighed

"Vær ikke bange for farver eller for at vælge noget utraditionelt! Vælg gode kvalitetsprodukter. Bryd med det traditionelle og få en masse personlighed. Det giver en kæmpe glæde i hverdagen.”

Det er hvad Katarina, der sammen med sin mand for nyligt har bygget nyt hus, siger om at bryde med nogle af de gængse karakteristika ved et nyt typehus. De havde et ønske om at give deres hus kant og stemning, og det måtte gerne afvige fra de traditionelle typehuse - dette ønske fik de i høj grad opfyldt gennem deres gardinvalg i samråd med en professionel botex-konsulent.

Vi er på besøg hos Katarina og hendes mand, Søren, som fortæller om deres overvejelser i forhold til indretningen i det nye hus, herunder hvilken betydning deres valg af smukke velourgardiner har haft for stemningen i deres nye hjem.

Få inspiration til indretning med stofgardiner her

Sæt et personligt præg

Der har på intet tidspunkt været tvivl om, at ægteparret fra start har ønsket at sætte deres helt eget unikke og personlige præg på det nye hjem. Dette både hvad angår specialløsninger og ændringer i planløsningen af typehuset fra Eurodan:

"Vi ville gerne have varme og personlighed i vores nye hjem. Derfor fik vi en smed til at fremstille specialbyggede døre med jernrammer som rumdeler/brusekabine/døre flere steder i huset. Derudover har vi altid drømt om et kæmpe køkken-alrum med plads til familie og venner, men samtidig et hus, der er indrettet, så man nemt kan trække sig tilbage og finde ro på værelserne.”

Det samme gør sig gældende i valget af gardiner til husets store vinduespartier. Hvor mange ofte ser lamelgardiner som et oplagt valg i nybyggeri, har Katarina og Søren valgt at gå andre veje med lange, klassiske gulv-til-loft gardiner:

”Jeg var fra starten sikker på, at vi skulle have velourgardiner, og det er en beslutning vi er utrolig glade for.”

Gulv-til-loft stofgardiner

Varme farvetoner og praktiske løsninger

I samråd med botex-konsulenten faldt valget på lange, smukke velourgardiner i stort set hele huset. I alle værelserne kombineret med mørklæggende rullegardiner, som giver en praktisk kombi-løsning. Således er der overalt en fin sammenhæng og balance.

”Vi har igennem hele forløbet været utrolig tilfredse med botex-konsulenten, lige fra vores besøg i butikken til den rådgivning vi fik under hans besøg. Vi fik en pris med det samme, og følte os helt trygge ved de løsninger han foreslog, så vi var aldrig i tvivl. Vi var desuden positivt overraskede over, at prisen ikke var højere. Vi føler, at vi fik sindssygt meget for pengene.”

Mørklæggende rullegardiner

Når snakken falder på gardinløsningen er Katarina ikke i tvivl:

”Det jeg er allermest glad for er, at gardinerne giver varme og personlighed til vores hjem. Den største overraskelse er, at de er meget flottere i virkeligheden, end vi havde forestillet os ud fra de små prøver, vi valgte ud fra. Det var en kæmpe wauw-oplevelse, da de blev hængt op!”

Og det forstår man godt - gardinerne i de forskellige dybe, varme nuancer skaber en utroligt hyggelig, rolig og samtidig stilstikker stemning, der passer perfekt til den nordiske stil, hjemmet bærer præg af.

Vær modig og følg dit hjerte

Katarina er ikke i tvivl om, at den valgte gardinløsning var helt rigtig for huset. De erfaringer, hun og Søren har gjort sig gør, at hun gerne vil råde andre, som står overfor at købe nye gardinger, til at være modige og vælge med hjertet.

Gardiner giver uden tvivl nye huse mere sjæl, især hvis man ikke er bange for at bryde lidt med normerne, og vælge en - vil nogle måske sige - mere utraditionel løsning med eksempelvis lange gulv-til-loft velourgardiner.

Vil du gerne høre mere om hvilke løsninger, botex kan tilbyde dig? Få mere information her

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

keyboard_arrow_up