Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

 

Gardiner til runde og buede vinduer

Gardiner på mål til buede og runde vinduer

Mangler du gardiner til dine buede eller runde vinduer? Solafskærmning til et rundt eller buet vindue er en smuk, æstetisk løsning. Her på siden kan du læse mere om, hvilken gardintype der er bedst, og hvilken gardinløsning du bør overveje til dine buede og runde vinduer. 

Gardiner_runde_buede_vinduer_botex_plissegardiner_duette_gardinbus_stila

Kan man få gardiner til buede vinduer?

Man skulle tro, at det måske hverken var nødvendigt eller muligt at montere gardiner i runde og buede vinduer. Men det korte svar er naturligvis ja. Dog skal man være opmærksom på, at gardinerne er statiske. Dvs. gardinerne kan ikke betjenes som ved andre vinduestyper. De er fastmonteret og vil altid være trukket for. Derfor er gardinløsninger til runde og buede vinduer ofte mere en æstetisk og praktisk løsning fremfor funktionel.

Vi tilbyder også skræddersyede gardiner til dine buede eller runde vinduer. Vores gardinbusser kører i hele landet, og vi står klar til at tilpasse dine nye gardiner til den specifikke form og størrelse på dine vinduer, så du kan få gardiner efter de præcise mål. Det er gratis at booke vores gardinbus, og du får et uforpligtende tilbud på gardinløsningen. 

Book en gardinbus her 

 

Hvilken type gardin passer bedst til buede- og runde vinduer?

Plisségardiner og Duette®-gardiner er to af de mest populære gardintyper til buede/runde vinduer. Disse gardintyper kan nemlig tilpasses til enhver form og størrelse på vinduet og er desuden tilgængelige i forskellige farver og mønstre og endda med print. Duette®-gardiner er desuden også kendte for deres isolerende egenskaber og har en cellestruktur, der gør Duette® energieffektive. Uanset hvilken type gardin du vælger, står vores dygtige gardinspecialister klar til at hjælpe dig.

Gardiner_runde_buede_vinduer_botex_plissegardiner_duette_gardinbus

Hvad koster gardiner til buede vinduer?

Prisen på gardinerne afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen på vinduet, men også valg af gardintype og materiale. Derfor kan du med fordel booke en gardinbus, hvor en af vores kompetente gardinspecialister kan give dig et uforpligtende tilbud på gardinløsningen. Kontakt os i dag for at booke et møde og find den perfekte gardinløsning til dine buede vinduer.

Book et gratis møde her

Gardiner_runde_buede_vinduer_botex_plissegardiner_duette_gardinbus

keyboard_arrow_up