keyboard_arrow_down

Top down Bottom up-løsninger

Up and down-gardiner

De populære up and down-gardiner 

De mange muligheder, som up and down-gardiner tilbyder, er nogle af grundene til, hvorfor netop denne funktion til gardiner er så populær. Med up and down-gardiner er det muligt selv at vælge, hvor meget lys du vil lukke ind, og du kan gøre det på et hav af forskellige måder.

Fleksibilitet med up and down-gardiner

Gardiner med top down/bottom up-funktion tillader en stor fleksibilitet i lysindfald og privatliv. Up and down-gardinerne kan skærme for lyset for oven, for neden eller midt på vinduet. Det kan dække hele vinduet eller kun en smal stribe på midten. Fordelen er derfor, at uanset hvad dit behov er, og hvornår på dagen du har brug for det, kan du bruge up and down-gardinerne til at skærme.  

Derudover er gardinerne stilfulde og elegante. De fås i et bredt udvalg af farver og materialer, så du kan vælge den stil, der passer bedst til dit hjem.

Hvilke gardintyper kan monteres med up and down-funktion?  

Du kan få up and down-funktion til de klassiske plisségardiner og Duette® samt foldegardiner og persienner. Duette®-gardiner har – udover up and down-funktionen – også andre smarte funktioner. De to lag gardinstoffer giver en isolerende effekt, hvilket kan hjælpe med at spare på varmeregningen. Samtidig kan Duette® også forbedre akustikken i rummet, da det luftlommerne opsamler lyden i rummet. Duette® er derfor ofte en favorit, når der skal vælges nye gardiner til hjemmet og ønsket samt behovet for up and down-funktionen er der.

Book gardinbussen gratis

up and down-løsninger
 

En bookning af gardinbussen hos os er ikke kun en gardinbestilling. Vi giver dig den nødvendige rådgivning i forhold til gardiner med up and down-funktion og kommer med kvalificerede bud på færdige løsninger med dig som eksperten på dine behov og os som specialister i at opfylde dem.

Book en gardinbus

up_and_down_gardiner_botex_gardinbussen_smartløsninger_stila

Mørklægning 

Gardiner med mørklægning fås også med up and down-funktion, så længe der stadig er tale om plisségardiner, Duette® samt foldegardiner og persienner. Dette gør up and down-gardinerne egnet til alle rum – særligt også soveværelset – hvor det er rart at kunne skærme for lyset om sommeren, hvor solen kan vække os tidligere og forstyrre vores nattesøvn.  

up_and_down_gardiner_botex_gardinbussen_smartløsninger_stila

Værn om privatlivet

Up and down-løsninger er især populære i rum som soveværelser og badeværelser, hvor man måske i større grad ønsker at værne om privatlivet. Bor du i stuen ud til gaden, omkring høje bygninger eller tæt på dine naboer, er det også rart at have fleksibiliteten til at kunne skærme for nysgerrige blikke.

Betjening med eller uden snore

Du kan ved hjælp af en snor enten at løfte toppen af gardinet op i vinduet, eller du kan løfte eller sænke bunden af gardinet for at få det til at dække, hvor du gerne vil skærme i vinduet. I Botex Highline®-kollektionen kan du tilmed også få monteret up and down-gardiner, hvor du slipper for snorene helt. Gennem et patenteret system er vi de eneste på markedet der tilbyder gardinstænger op til 180 cm, hvor du undgår snore, og derfor blot betjener gardinerne via bundlisten. 

Hos Botex tilbyder vi forskellige betjeningsmuligheder, når det kommer til gardiner og solafskærmning. Kontakt din nærmere forhandler via knappen nedenfor, for at høre mere om dine muligheder.

Book gardinbussen

Betjening via motor

Alt efter hvilken model du vælger, kan du betjene dine up and down-gardiner enten med snor eller med fjernbetjening/app. Du kan nemlig vælger elektriske gardiner. Bemærk dog, at dette er et tilvalg. Kontakt din nærmere forhandler via knappen nedenfor, for at høre mere om diverse betjeningsmuligheder.

Book gardinbussen

Hvad koster up and down-gardiner? 

Prisen for up and down-gardiner svinger meget alt efter f.eks. størrelsen på vinduet, gardinstoffet og den valgte betjeningsmetode. Vil du gerne have en idé om en pris, inden du investerer, kan du bestille vores gardinbus, som helt gratis kommer ud til dig og hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Det inkluderer også rådgivning om indeklima, mørklægning, isolering, opmåling og meget mere. Vores gardinkonsulenter måler op til den løsning, I har snakket om, og giver dig derefter et uforpligtende tilbud på gardinløsningen. Takker du ja, bestiller konsulenten gardinet. Når gardinerne er færdigproducerede, vil vores gardinkonsulent igen komme hjem til dig og montere dine nye gardiner helt professionelt, så du er sikker på, at de sidder som de skal, og du slipper for selv at bruge tid på at montere dem.  

Kært barn har mange navne… 

Up and down-funktion kaldes faktisk også top down/bottom up. Du kan dog være sikker på, at der er tale om den samme funktion uanset, hvilket navn du bruger og uanset, hvilken forhandler du besøger.  

Book et møde

Book gardinbussen i dag, og få råd og vejledning til en gardinløsning, der passer ind i dit hjem. Det er gratis, og tilbuddet er uforpligtende.

Book en gardinbus

keyboard_arrow_up