keyboard_arrow_down

 

Gardiner til store vinduer

Gardiner til store vinduespartier

Har dit hus mange store vinduer? I dag er det in med store vinduespartier, og store vinduer har bestemt også sine fordele – blandt andet får du et stort, naturligt lysindfald i rummet. Men det betyder også, at du nok i højere grad har behov for gardiner til de store vinduer, så du selv kan styre lysindfaldet og dermed også indeklimaet.

Hvad koster gardiner til store vinduer?

Hos botex skræddersyer vi gardinerne til store vinduespartier, og derfor varierer prisen også. Prisen på gardinløsninger til store vinduer afhænger i høj grad af målene på vinduerne samt materiale med mere. Derfor er det svært at sige helt nøjagtigt, hvad gardiner til store vinduer koster. Du kan med fordel booke en gardinbus gennem os – så måler vi op ganske gratis og giver dig en pris på gardiner til dine store vinduer.

Book gardinbussen

Hvilke gardiner passer til store vinduespartier?

Når det kommer til gardiner til store og høje vinduer, er det dig selv, der sætter grænsen for, hvordan du ønsker, udtrykket skal være i dit hjem. Nogle af de mest populære gardinløsninger til store vinduespartier er eksempelvis plissegardiner – også Duette®rullegardiner og så selvfølgelig de fine stofgardiner

Kombi-løsningen

Du kan også vælge en kombi-løsning, hvilket i særdeleshed kommer til sin ret ved store vinduer. Her kan du kombinere f.eks. plissegardiner med lette, transparente stofgardiner. Du kan også vælge en gardinløsning med Up and Down-funktion. Dermed kan du med stor fleksibilitet skærme af lige dér, hvor solen generer, eller hvor du ønsker mere privatliv.

Book gardinbussen

En bookning af gardinbussen hos os er ikke kun en gardinbestilling. Vi kommer med vareprøver og giver dig den nødvendige rådgivning, der skal til, for at du kan træffe det helt rigtige valg for dig og dit hjem. Vi fortæller dig ikke bare, hvad du gerne vil høre – vi kommer med kvalificerede bud på gardinløsninger med dig som eksperten på dine behov og os som specialister i at opfylde dem.

Book en gardinbus

Elektriske gardiner til store vinduer

Elektriske gardiner til store vinduespartier kan være en stor fordel. Du kan nemlig skærme af for solen ved hjælp af enten en fjernbetjening eller din smartphone. Elektriske gardiner, som kan fjernstyres, er bestemt også en fordel, når det kommer til at tyverisikre dit hjem. Med store vinduer er der nemlig også større chance for indkig udefra. Med elektriske gardiner kan du da selv vælge, hvor og hvornår gardinerne til dine store vinduer trækkes for og fra – også når du ikke er hjemme.

Vær opmærksom på, at dette er en specialløsning, som kræver en såkaldt TaHoma-boks for, at du kan styre dine elektriske gardiner med din smartphone, eller en Somfy-stikkontakt.

gardiner_solafskærmning_plissegardiner_duette_plissegardiner_store_vinduer_botex

Bedre indeklima med gardiner til store vinduer

Store vinduespartier betyder automatisk mere sollys, hvilket har indflydelse på indeklimaet i dit hjem. Med gardiner til store vinduer kan du forbedre dit indeklima markant.

Ikke nok med at du får en bedre atmosfære i rummet, du kan også undgå, at solen ødelægger møblerne, så de falmer, samt gør det svært for noget planteliv at overleve.

gardiner_solafskærmning_plissegardiner_duette_luxaflex_store_vinduer_isolering_botex

Isolér med gardiner til store vinduer

En anden god egenskab, den rette gardinløsning har, er, at den hjælper med at isolere mod kulden. Det gælder også modsat, at den kan medvirke til at holde varmen ude på en solrig sommerdag. Store vinduespartier medvirker til, at kulden har nemmere ved at trænge ind. Duette®-gardinet er en af de effektive gardinløsninger, som kan medvirke til at afhjælpe dette problem. De er nemlig designet med en såkaldt ”lomme” – et dobbeltvæv – der holder på luften, så den ikke trænger ind i rummet. Med den rigtige gardinløsning til dine store vinduespartier kan du hermed ikke blot forbedre indeklimaet, men også spare lidt på energiregningen.

Skræddersyede gardiner til store vinduer

Hos botex rådgiver vi dig i den rigtige gardinløsning til store vinduer ud fra dine ønsker og behov. Når det kommer til gardiner til store vinduer, så er der stor fleksibilitet i forhold til valget af gardiner og solafskærmning.  Book gardinbussen hos os – så tager vi en dialog sammen, og vi måler op til den gardinløsning, du ønsker, til dine store vinduespartier.

Book en gratis opmåling

keyboard_arrow_up