3 Smart Home-produkter i 2024

Januar 2024

3 populære Smart Home-produkter i 2024

Januar 2024

Danskere og teknologi

Smart Home-produkter

I 2020 blev den første analyse og måling af udbredelsen af Smart Home-løsninger i EU foretaget. Danskerne indtog førstepladsen med hele 23% af befolkning mellem 16-74 år, der anvendte internetforbundne smart-produkter inden for seneste 3 måneder ifølge Danmarks Statistik

Og disse tal er kun stigende. I 2022 ejede ni ud af ti danske familier én eller flere smartphones, og Smart-TV’et er nu at finde i otte ud af ti hjem. For tre år siden var dette tal på seks, viser en nyere undersøgelse fra Danmarks Statistik om Elektronik i hjemmet 2022.

I dette blogindlæg kigger vi nærmere på 3 produkter til dit Smart Home, som stiger i popularitet i Danmark: Smart-gardiner, smart-belysning samt elektrisk styring af varme.

3 Smart Home-produkter

Der findes et hav af Smarthome-produkter i dag som eksempelvis stemmestyrede 'assistenter', overvågningssystemer, robot-støvsugere og el-cykler. Men særligt tre Smart-produkter har vundet danskernes hjerter – foruden espressomaskinerne – nemlig elektriske gardiner, smart-belysning og elektrisk styring af varme. 

Smart-home_gardinbussen_botex_smart_home_smart-gardiner_blog_somfy

1. Smart-gardiner

I takt med at Smart Home-produkter bliver mere og mere populære, stiger efterspørgslen også på smart-gardiner. Der er flere fordele ved at tilkøbe elektrisk betjening af dine gardiner og markise.

Læs mere om smart-gardiner

Smart-home_gardinbussen_botex_smart_home_smart-gardiner_blog_gardiner_led_belysning_Stilling

2. Smart-pærer/-lights

Smart-belysning har efterhånden været på listen over smart home 'must-haves' i Danmark og med god grund. Men vidste du, at du faktisk også kan få LED-lys i gardinskinnen til dine smart-gardiner?

Læs mere om smart-belysning

Smart-home_gardinbussen_botex_smart_home_smart-gardiner_blog_gardiner_solafskærmning_plissegardiner

3. Elektrisk styring af varme

Elektrisk styring af varmen i et Smart Home som eksempelvis radiator med wi-fi, smart-termostater eller vejrsensorer gør det nemmere for os at styre temperaturerne i hjemmet.

Læs mere om elstyring af varme

Smart-gardiner

Elektriske gardiner er en populær efterspørgsel af flere grunde. Med smart-gardiner har du mulighed for at styre dine gardiner via eksempelvis en fjernbetjening eller din smartphone og tablet. Dette gør det nemmere at betjene gardinerne – især f.eks. hvis dit hus har store vinduespartier, som ofte er at finde i nybyggerier. Men det stopper ikke her – du har nemlig også mulighed for at sammenkoble mange – hvis ikke alle – dine Smart Home-produkter i én enhed. Dvs. både dine elektriske gardiner, din carport og markise eller f.eks. din belysning. Smart ikke?

Tyverisikring med smart-gardiner

At vælge elektriske gardiner gør det ikke kun nemmere at betjene gardinerne – dine nye smart-gardiner kan nemlig anvendes som en form for tyverisikring, idet du kan fjernstyre eller indstille gardinerne til at køre op og ned – selv når du ikke er hjemme. På den måde kan du få dit hjem til at se beboeligt ud og muligvis undgå ubudne gæster. Dette kan være en stor fordel under ferie eller særlige højtider som juletiden.

Smart-home_gardinbussen_botex_smart-gardiner_blog_gardiner_led_stilling

Smart-pærer og LED-lys til smart-gardiner

Dette indebærer smart-løsninger designet til at gøre belysningen hjemme hos dig mere personligt. I dag kan man både tænde, slukke samt skrue op og ned for lysstyrken via en fjernbetjening eller din smartphone. 

Men vidste du, at du har faktisk også mulighed for at tilkøbe LED-lys i din gardinskinne til dine elektriske stofgardiner. På dén måde kan du justere både det elektriske lys og sollyset automatisk. Med LED-lys i gardinskinnen skabes der et smukt lysfald ned over stofgardinernes folder. Brug smart-lights til at sætte den helt rigtige stemning hjemme hos dig.

Mere om LED-lys til gardinskinner

 

Elektrisk varmestyring

Smart-termometre og radiatorer med Wi-Fi

Varmestyring via smart-produkter som smart-termostater og radiatorer med wi-fi gør det nemmere at styre varmen i dit hus. Dette kan gøres f.eks. via din smartphone eller en diskret enhed på væggen. Ifølge forbrugerrådet Tænk giver dette dig en meget mere præcis styring af, hvor meget energi du bruger, og du har faktisk også mulighed for at spare på varmeregningen. 

Vidste du, at du faktisk også kan spare på energien ved hjælp af den rette gardinløsning? Gardiner som Duette® eller lange, trykke stofgardiner kan være med til isolere indefra, så f.eks. kulden ikke trænger ind.

Læs mere om isolering med gardiner

 

 

Book en gratis gardinbus

Overvejer du elektriske gardiner eller gardiner med smart-LED? Book en gratis gardinbus hos os, og lad os guide dig til at finde den rette gardinløsning til dit Smart Home

Book gardinbussen gratis

keyboard_arrow_up