keyboard_arrow_down

 

Gardiner til døre

Gardinløsninger til døre

Gardiner kan tilføje et dekorativt element og samtidig give mulighed for at regulere lysindfaldet – og dermed opnå et mere optimalt indeklima – samt skabe privatliv – også når det kommer til døre. Her på siden kan du læse mere om forskellige typer gardiner, der er velegnede til døre og finde den perfekte gardinløsning til din dørtype.

Gardiner_døre_botex_plissegardiner_duette_gardinbus_highline

Gardiner_døre_botex_plissegardiner_duette_gardinbus_highline_solafskærmning

Gardiner_døre_botex_plissegardiner_duette_gardinbus_highline_solafskærmning

Kan man få gardiner til døre?

Det korte svar er, ja, men der findes mange forskellige dørtyper, og det er derfor vigtigt at tage stilling til, hvilken dør du har, når du skal have lavet dine gardiner på mål. Med andre ord så handler det om åbningsretningen og monteringspladsen på døren eller omkring døråbningen.

Det er derfor en god idé at tage stilling til:

check Monteringssystemet og pladsen på/omkring døren

check Åbner den indad eller udad

check Er der tale om en skydedør

check Er der tale om en foldedør

Det kan godt betale sig at få besøg af en gardinbus og en af vores kompetente gardineksperter, som hurtigt vil kunne finde det matchende gardin og monteringssystem til døren. Hos botex tilbyder vi skræddersyede gardinløsninger, der passer til dine døre samt dine ønsker og behov.

Book gardinbussen

Hvilken type gardin passer bedst til døre?

Der er flere forskellige gardintyper, som kan bruges til døre. Rullegardiner, plisségardinerpersienner og sågar lange stofgardiner er nogle af de mulige gardintyper, der kan tilpasses til forskellige dørmål. Dertil kan vælge en Top Down/Bottom Up-løsning til nogle gardintyper – f.eks. plisségardiner. Dette kan være en fordel, hvis døren vender ud mod en gade. En løsning med stofgardiner vil dog være en smule anderledes og typisk gå fra én ende af væggen til den anden. Dermed trækkes gardiner for døren og monteres ikke f.eks. direkte i dørkarmen. Alle gardintyper giver dig mulighed for at regulere lysindfaldet og skabe privatliv samtidig med, at de føjer et flot og stilfuldt element til dit hjem.

Hvad koster gardiner til døre?

Prisen på gardiner til døre afhænger naturligvis af flere faktorer, herunder størrelsen på døren, valg af gardintype og selve materialet. Derfor er det svært at give en pris på forhånd. Vi tilbyder skræddersyede gardinløsninger, der passer perfekt til dine døre. Du kan derfor med fordel booke en gardinbus, hvor en af vores dygtige gardinspecialister kan besøge dig og foretage en opmåling af dine døre og give dig et uforpligtende tilbud på gardinløsningen. Kontakt os i dag for at booke en gratis gardinbus og finde den perfekte gardinløsning til dine døre.

Book en gardinbus

Dét får du, når du booker en gardinbus

Når du bestiller vores gardinbus, får du mere end blot en mulighed for at købe gardiner. Vi tilbyder personlig og kvalificeret rådgivning, der hjælper dig med at træffe det bedste valg til dit hjem. Vores team medbringer vareprøver og sammen med dig som eksperten på dine behov, finder vi den rette gardinløsning. Vi prioriterer at forstå dine specifikke behov og ønsker og bruger vores faglige ekspertise til at finde den perfekte løsning til dig.

Book gardinbussen

Det er gratis og uforpligtende
 

Book gardinbussen her

keyboard_arrow_up