Gardiner på mål

Hos botex skræddersyer vi gardiner til dit hjem. Vi er specialister i at montere gardiner på mål eksempelvis til specielle vinduespartier som store, runde og trekantede vinduer og kan også rådgive dig om den perfekte gardinløsning til eksempelvis døre, karnapper og nybyggede huse. Book en gratis gardinbus hos os, og lad os hjælpe dig med at skræddersy dine gardiner på mål.

Gardiner efter dine mål

Har dine vinduer specialmål, kan det blive svært at købe nye gardiner. Hos botex skræddersyer vi gardiner og solafskærmning efter dine mål, og processen er nem.

Når du booker en gratis gardinbus, kommer vi hjem til dig en dag, hvor det passer ind i din kalender. Sammen tager vi en dialog om, hvad den bedste gardinløsning og de bedste gardiner er efter dine mål. Vi måler op, så du er sikker på, at gardinerne passer og efter syning, kigger vi forbi igen for at montere dine nye gardiner på mål.

Vores gardiner er af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de holder mange år frem. Du kan vælge mellem en bred vifte af farver og mønstre og dermed finde gardiner, der matcher dine ønsker og behov. Vores dygtige eksperter hjælper dig med at vælge det perfekte materiale og design, som vil passe til din boligindretning og din personlighed.

Det bliver ikke nemmere, at få skræddersyede gardiner på mål. Alt, du skal gøre, er at booke en gardinbus – så hjælper vores gardinspecialister med det hårde arbejde. Det gælder både traditionelle og store vinduespartier, men også specielle vinduesformer som eksempelvis runde, trekantede og spidste vinduer samt karnapper.

Mange gardintyper er yderst fleksible, og det betyder også, at du i langt de fleste tilfælde frit kan vælge mellem f.eks. plisségardiner/Duette®rullegardiner og lamelgardiner samt stofgardiner, når du skal have gardiner på mål. Tag en dialog med vores gardinkonsulenter ved at booke en gratis gardinbus samt opmåling og få dine nye gardiner på mål.

Book en gardinbus her

keyboard_arrow_up