Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

ElektriskeGardiner.dk: Nem bestilling af elektriske gardiner til dit Smart Home

gør-det-selv

Elektriskegardiner.dk

Januar 2024

ElektriskeGardiner.dk: Nem bestilling af elektriske gardiner til dit Smart Home

gør-det-sev

Elektriskegardiner.dk

Januar 2024

Elektriske gardiner til dit Smart Home

Smart-produkter vinder mere og mere indpas i danskernes hjem – og smart-gardiner er bestemt ingen undtagelse i denne gruppe. Smart-gardiner gør det lettere for dig at betjene dine gardiner fra f.eks. en fjernbetjening, din smartphone eller sågar via stemmestyring. Med en Tahoma Switch eller et andet centraliseringssystem kan du koble dine elektriske gardiner op til resten af dit Smart Home, så alt styres fra én enhed. Du har også mulighed for at forudindstille dine elektriske gardiner, så de kører op eller ned på et specifikt tidspunkt – eksempelvis når du er på ferie – for at simulere en tilstedeværelse. Smartere bliver det ikke.

elektriske_gardiner_smart_home_somfy

Sådan bestiller du på Elektriskegardiner.dk:

  1. Først skal du gøre op med dig selv, hvilken gardintype du ønsker dig. Du finder elektriske rullegardiner, duo rullegardiner, dobbelt plisségardiner og foldegardiner.
  2. Når du har valgt en gardintype, skal du måle dine vinduer. Ved alle gardiner finder du et link med en guide til opmåling. Følg guiden, og indtast derefter målene. Klik på ”Konfigurer”.
  3. Du færdiggør derefter konfigurationen ved at følge trinene. Her vil du blive bedt om at vælge diverse funktioner samt tilvalgsprodukter.
  4. Herefter er gardiner klar til at blive lagt i kurven, hvorefter du følger siden med betaling.

Køb Smart-gardiner online

Gør-det-selv

På ElektriskeGardiner.dk kan du købe skræddersyede elektriske gardiner til dit Smart Home – hvor du selv står for opmåling samt montering ved hjælp af grundige vejledninger samt videoer.

Du har mulighed for at bestille gratis farveprøver af alle gardintyperne. Det har vi gjort for at gøre det nemmere for dig at træffe det helt rigtig valg hjemme hos dig. Udover farveprøverne og de skræddersyede gardiner på mål finder du også et udvalg af fjernbetjeninger samt andet tilbehør til elektriske gardiner. Altid med gratis fragt.

elektriske_gardiner_smart_home_somfy

Gør-det-selv

På Elektriskegardiner.dk står du selv for opmålingen af dine vinduer. Der er grundige vejledninger til hver gardintype, så du er sikker på at gøre det helt rigtigt. Det samme gælder monteringen – som du også selv sørger for. Du får tilsendt en monteringsvejledning med din bestilling, og du kan også finde installationsguides i form af videoer på websitet.

 

Kundeservice

Har du spørgsmål til produkterne eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte kundeserviceafdelingen. Det foregår på dansk – medmindre der er ferie eller sygdom, hvor vores engelsktalende servicemedarbejdere vil er behjælpelige. Kundeservice hjælper dig trygt videre, så du ikke skal bekymre dig om noget. Du finder oplysningerne til kundeservice her.

keyboard_arrow_up