Gardiner fra Almedahls

Almedahls er en af Skandinaviens førende leverandører af gardinstoffer og arbejder ud fra mottoet: A better place to be. Almedahls' produkter tager afsæt i funktionalitet og nordisk design.

Almedahls' leverer gardinstoffer og andre tekstiler til både private og erhverv og startede helt tilbage i 1846 i Sverige. Almedahls er dermed en af Skandinaviens ældste tekstilproducenter og -forhandlere. Fokusset har ændret sig fra at starte med vævede hørstoffer til også at inkludere bomuld samt polyester med stor vægt på farvning, trykning og belægningsteknikker. 

Langt de fleste køber Almedahls stofgardiner, men leverandøren tilbyder også plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner.

Piet Hein

I 2022 startede Almedahls et samarbejde med Piet Hein og har produceret gardinet 'Inspiro' samt andre interiørelementer som f.eks. tæpper, hvor der er taget udgangspunkt i klassisk dansk design og Piet Heins Superellipse®-form.

 

Book gardinbussen 

Mangler du hjælp til at få den smukkeste gardinløsning fra Almedahls? Når du booker gardinbussen, kommer vi hjem til dig med vareprøver og sammen tager vi en dialog om stofgardiner og andre gardinløsninger. Det er gratis og uforpligtende.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up