Sådan booker du en gardinbus

Gardiner er en væsentlig del af indretningen, så derfor er det vigtigt at få en løsning, du bliver glad for dag efter dag. Vi sørger for, at du får en personlig løsning, der lever op til dine krav og forventninger. Det er ikke hver dag, man køber nye gardiner, og derfor kan der nemt opstå spørgsmål. Hvordan foregår processen egentlig? Er der noget jeg skal være opmærksom på? Skal jeg selv måle op, og hvad koster det at få en gardinkonsulent ud? Der er meget at tage stilling til, og for at gøre det mere overskueligt har vi nedenfor skitseret de forskellige trin, når du booker en gardinbus hos os.

Sådan bestiller du gardiner hos os

1.  Har du behov for at få en gardinløsning i dit hjem, eller trænger de gamle gardiner til en udskiftning? Du har måske indsamlet lidt inspiration/kigget på internettet, måske har du hørt fra venner og familie, hvilke gardiner de har? Hos os kan du helt uforpligtende og gratis booke et besøg af en gardinkonsulent.

2. Hele processen starter med, at du booker et besøg af vores gardinbus på vores website under book gardinbussen. 

3. Du modtager en bekræftelse på, at din bookning er gået igennem. Benærk, at der kan gå et øjeblik, før bookingen går igennem. Herefter kontakter den valgte butik dig hurtigst muligt, så I sammen kan aftale en dag for besøget.

(Se trin 4 og 5 nedenfor)

4.  Gardinkonsulenten kommer hjem til dig med vareprøver i form af stoffer og farver. Samtidig får du råd og vejledning om alle de vigtige ting, som du bør tage med i overvejelserne, og om de fordele der er ved de forskellige gardintyper. Konsulenten måler op, og du får et uforpligtende tilbud på den løsning, I har aftalt. 

5. Hvis du takker ja til tilbuddet, sættes din bestilling i produktion. Leveringstiden vil variere efter produktvalg m.v. Gardinkonsulenten kommer herefter med dine nye gardiner og monterer dem professionelt i dit hjem. Du får instruktion i betjening og andet omkring gardinerne.

Hvad hvis jeg ønsker andet end gardiner?

I guiden ovenfor har vi skrevet om gardinløsninger, men vores butikker er eksperter inden for alle former for solsfskærmning herunder også markiser, screens, parasoller og læsejl. Bestillingsprocessen er den samme, så uanset hvilke produkter du er interesseret i, booker du blot en gardinbus.

Få besøg af vores gardinbus

Vil du gerne have en pris på hvad nye specialtilpassede gardiner til dit hus koster, så kan du booke vores gardinbus til at komme forbi. Så kommer vi hjem til dig med råd og vejledning, og hjælper dig med at træffe det rette valg og giver dig et tilbud.

Med gardinbussen, sikrer du dig:

  • check Et gratis og uforpligtende besøg når det passer dig
  • check Ekspertrådgivning med høj faglighed
  • check God kundeservice og inspiration
  • check Gratis opmåling
  • check Montering af dine nye gardiner

Book gardinbussen

Få inspiration i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up