Byttefrist for julegaver er lørdag d. 13. jan. 2024

botex Lyngby

Engelsborgvej 29
2800 Lyngby

Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Butikken holder lukket fra d. 21/12 t.o.m. 02/01
botex_rungsted_kyst_butik_gardiner_solafskærmning_book_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Lyngby

Vi har netop budt House of Blinds med i botex-kæden, hvilket betyder, at du nu også kan booke vores gardinbus hos botex Lyngby. Det fine showroom fører det store gardinprogram med gardiner, markiser og solafskærmning. Du kan trygt booke et uforpligtende møde, hvor vi tager en dialog om dine gardindrømme og måler op til din nye gardinløsning. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores formular. Så ringer vi dig op, og sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer forbi med gardinbussen fyldt med vareprøver. 

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg ved hele processen. Vi ved, at det ikke er let at finde rundt i de mange forskellige typer af gardiner. Derfor tager vi vareprøver med hjem til dig, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem.

Vi vejleder dig gerne og kommer med forslag til den bedste løsning, men i sidste ende dig, er det dig, der er specialist på dine behov og din beslutning. Vi giver dig et tilbud på den løsning, du ønsker, som er ganske uforpligtende. botex Lyngby monterer også gardinerne, markiserne og solafskærmningen professionelt, så den del behøver du ikke at tænke på.

hos botex Lyngby kigger vi ikke kun forbi Lyngby – vores gardinbusser kører også til gerne til Hørsholm, Værløse, Sorgenfri, Gentofte, Jægersborg, Farum, Vedbæk og sågar Hellerup blot for at nævne nogle få byer.

På gensyn hos botex Lyngby (House of Blinds).

Eksempler på

Gardinløsninger

botex_duette_luxaflex_gardinløsninger_solafskærmning_gardiner_rullegardiner

botex_plissegardiner_solafskærmning_gardiner_gardinløsninger

botex_stofgardiner_babyfløjl_pagunette_katrinefv_Case

Få besøg af vores gardinbus

Vi forstår, at det gardinverdenen kan være lidt af en jungle at finde rundt i med alle de farver, varianter og muligheder, der er i dag. Vores gardinbus er gratis at booke og tilbuddet er uforpligtende. Dermed kan du give dig god tid til at vælge det helt rigtige for dig og dit hjem. Køber du gardiner eller solafskærmning hos os, er du sikker på at få en skræddersyet kvalitetsløsning. 

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up