Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

12345 Butikken og gardinbussen holder ferielukket uge 28+29+30.

botex Lyngby

Engelsborgvej 29
2800 Lyngby

Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Butikken og gardinbussen holder ferielukket uge 28+29+30.
botex_rungsted_kyst_butik_gardiner_solafskærmning_book_gardinbus

Book en gratis gardinbus hos Botex Lyngby

House of Blinds er blevet en del af Botex-kæden, hvilket betyder, at du nu også kan booke vores gardinbus hos Botex i Lyngby / Dyssegaard. Det fine showroom fører det store gardinprogram med gardiner, markiser og solafskærmning. Du kan trygt booke et uforpligtende møde, hvor vi tager en dialog om dine gardindrømme og måler op til din nye gardinløsning. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores formular. Så ringer vi dig op, og sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer forbi med gardinbussen fyldt med stofprøver. 

Hos Botex Lyngby kigger vi ikke kun forbi Lyngby – vores gardinbusser kører også til gerne til i Dyssegaard-området, Hørsholm, Værløse, Sorgenfri, Gentofte, Jægersborg, Farum, Vedbæk og sågar Hellerup blot for at nævne nogle få byer.

På gensyn hos Botex Lyngby (House of Blinds).

Gardinbus fra Botex i Lyngby og omegn

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg ved hele processen. Vi ved, at det ikke er let at finde rundt i de mange forskellige typer af gardiner. Derfor tager vi vareprøver med hjem til dig, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem.

Vi vejleder dig gerne og kommer med forslag til den bedste løsning, men i sidste ende dig, er det dig, der er specialist på dine behov og derfor din beslutning. Vi giver dig et tilbud på den løsning, du ønsker, som er ganske uforpligtende. Botex Lyngby monterer også gardinerne, markiserne og solafskærmningen professionelt, så den del behøver du ikke at tænke på.

Book et besøg til opmåling her

botex_duette_luxaflex_gardinløsninger_solafskærmning_gardiner_rullegardiner

botex_plissegardiner_solafskærmning_gardiner_gardinløsninger

botex_stofgardiner_babyfløjl_pagunette_katrinefv_Case

keyboard_arrow_up