bæredygtige_gardiner_botex
keyboard_arrow_down

Bæredygtige gardiner

Recycle

Vi samarbejder med leverandører som passer godt på vores miljø, så vi kan tilbyde dig gardiner fremstilllet i bæredygtige materialer.

Grønnere gardiner

Ikke alle tænker over det, men når du vælger dine nye gardiner, kan du samtidig gøre noget godt for miljøet. I f.eks. Luxaflex' og Stilas kollektioner finder du flere typer solafskærmning, der er designet til at skåne miljøet mest muligt; herunder gardiner lavet af enten de er grønnere end andre alternativer eller genanvendte materialer. 

Træpersienner

 

bæredygtig_træpersienne_botex

Plisségardin i 100% genanvendt polyester

Bæredygtigt_plisségardin_botex

Alupersienne i 98% genanvendt aluminium

 

Bæredygtigt_alupersienne_botex

Lamelgardiner der kan genanvendes

Luxaflex har en lamel-serie af 6 klassiske farver fra der blandt andet er certificeret med GreenGuard og Cradle to Cradle. Certificeringerne skyldes at materialet kan genanvendes, da det er PVC fri. Samtidig betyder materialevalget og certificeringerne at lamelgardinet udleder begrænset lugt, og giver dig derfor et bedre indeklima. 

Gardiner der sparer på energien

Med et Duette® plisségardin kan du både holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Duette® gardinets isolerende effekt sørger for et sundt indeklima, samtidig med at du kan spare på varmeregningen.
Du kan læse mere om Duette® plissegardinet her

Få besøg af vores gardinbus – helt gratis

Har du brug for råd og vejledning, kan du booke gardinbus gratis hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up