Før du tager dine håndklæder og viskestykker i brug

For at få det bedste ud af dine nye håndklæder og viskestykker anbefaler vi, at du starter med at lægge dem i blød i koldt vand i cirka et døgn. Derefter bør du vaske dem i maskinen ved 60 grader – eller dét antal grader, står på mærket. Tjek altid mærket inden vask. 

Ved at væde nye håndklæder og viskestykker forbedrer du produkternes evne til at suge, og du vil allerede efter første vask have glæde af dine håndklæder og viskestykker.

Måske du nemlig har oplevet, at det tager nogle vaske, før dine nye håndklæder og viskestykker rent faktisk tørrer ordentligt. Dette er fordi, disse produkter oftest bliver produceret med en speciel coating på som beskyttende lag under oplagring og transport m.m. Netop derfor anbefaler vi og vores leverandører, at du altid lader dine nye håndklæder og viskestykker ligge i vand.

Har du købt håndklæder og viskestykker online på vores webshop eller i en af vores udvalgte butikker med boligtekstiler, og har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Husk dog altid at følge vaskeanvisningerne på mærket, der sidder på produktet.

keyboard_arrow_up