botex Nørre Nebel

Bredgade 35
6830 Nørre Nebel
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag10.00 - 17.30
Torsdag:10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:09.30 - 13.00
Søndag:Lukket
botex Nørre Nebel

Køb dine gardiner i Nørre Nebel
hos botex

Uanset om du skal bruge nye gardiner til dit sommerhus, dit private hjem eller din virksomhed, så står vi klar med gode råd og vejledning til dit næste gardinprojekt. Vil du vil starte med et besøg i vores butik, for at skabe dig et overblik over mulighederne, eller have besøg af vores gardinbus hjemme hos dig? Det er helt op til dig, vi er klar til at hjælpe dig på vej uanset, hvad du ønsker. Ved hjemmebesøg kommer vores gardinkonsulent hjem til dig og præsenterer de mange spændende muligheder, der findes til netop din drømmeløsning.

Vi leverer også gardiner i Skjern, Tarm, Ringkøbing, Hvide Sande, Ølgod og en lang række andre byer i området.

På gensyn,
botex teamet i Nørre Nebel.

Få besøg af vores gardinbus

hos botex går vi meget op i at du får de rigtige varer med hjem. Vi tilbyder derfor helt gratis og uforpligtende at komme på besøg med gardinbussen hjemme hos dig. Vi fylder bussen med spændende vareprøver, så du bedre kan förnemme hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud i dit hjem. Vores gardinspecialist rådgiver dig om de mange forskellige muligheder, gardintyper, farver, så du nemmere kan træffe den rigtige beslutning. Vi skræddersyer altid løsningen efter netop din bolig og dine ønsker, så du altd er sikret et perfekt og personligt resultat. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Nørre Nebel.


Trine Clausen

Indehaver

Trine Clausen

Butiksmedarbejder

keyboard_arrow_up