botex Nørre Nebel

Borgpladsen 3
6800 Varde
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Bemærk: den fysiske butik er flyttet til Varde. Se link nedenfor.
botex_nørre_nebel_varde_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Varde

Vores fysiske butik i Nørre Nebel er flyttet til Varde, dog kører vores gardinbus stadig ud til dig i Nørre Nebel. Besøg vores butiksside i Varde her.

Uanset om du skal bruge nye gardiner til dit sommerhus, dit private hjem eller din virksomhed, så står vi klar med gode råd og vejledning til dit næste gardinprojekt. Vi står klar til at hjælpe dig på vej uanset, hvad du ønsker. Ved hjemmebesøg kommer vores gardinkonsulent selvfølgelig hjem til dig i Nørre-Nebel og præsenterer de mange spændende muligheder, der findes til netop din drømmeløsning. 

Vi leverer også gardiner i Skjern, Tarm, Ringkøbing, Hvide Sande, Ølgod og en lang række andre byer i området.

På gensyn,
botex-teamet i Varde

Få besøg af vores gardinbus

hos botex går vi meget op i at du får de rigtige varer med hjem. Vi tilbyder derfor helt gratis og uforpligtende at komme på besøg med gardinbussen hjemme hos dig. Vi fylder bussen med spændende vareprøver, så du bedre kan förnemme hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud i dit hjem. Vores gardinspecialist rådgiver dig om de mange forskellige muligheder, gardintyper, farver, så du nemmere kan træffe den rigtige beslutning. Vi skræddersyer altid løsningen efter netop din bolig og dine ønsker, så du altid er sikret et perfekt og personligt resultat. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Nørre Nebel.


Trine Clausen

Indehaver

Trine Clausen

Trine

Butiksmedarbejder

 Trine

keyboard_arrow_up