keyboard_arrow_down

Karnapper, udestuer og vinterhaver

Gardiner til karnapper

Gardinløsninger til karnapper

Er dit hus eller din lejlighed bygget med karnapper, og er du i tvivl, om hvilke gardiner der passer til en karnap? Mange herskabslejligheder og villaer har karnapper og vinduer med runde vindueskarme. Med skræddersyede gardinløsninger fra botex kan du sagtens få kvalitetsgardiner til dit karnapvindue.

Hvad koster gardiner og solafskærmning til en karnap?

Det kan være svært at give en helt nøjagtig pris på gardiner eller solafskærmning til en karnap. Prisen ved skræddersyede gardinløsninger afhænger nemlig af størrelsen på vinduet eller karnappen og valget af gardiner og solafskærmning.

Du kan dog altid booke en gratis gardinbus hos os – så kommer vi og måler op til gardiner til din karnap, og derefter får du et uforpligtende tilbud på løsningen.

Book gardinbussen

Hvilke gardiner passer til karnapper?

Når det kommer til gardiner og solafskærmning til karnapper eller vinduer med buede karme, så er der mange muligheder. Det afhænger i stor grad af, hvilket udtryk du ønsker i din indretning. Du kan med fordel vælge plisségardiner med Up and Down-funktion, hvor du selv kan skærme af lige dér, hvor du har behov for det. Du kan også vælge rullegardiner eller stofgardiner, som giver et elegant udtryk i rummet. Mulighederne er mange, men fælles for dem er, at gardinerne bliver skræddersyet til din runde karnap.

botex-konsulenten vil altid kunne hjælpe dig på vej, når det kommer til at finde den bedst mulige løsning til din karnap – ud fra dine behov, ønsker og stil, samt hvor i boligen karnappen er placeret. Langt de fleste gardintyper fås både som mørklæggende og transparente, hvilket kan være en stor fordel, hvis din karnap f.eks. er i soveværelset, hvor du har brug for et mørklæggende gardin.

Der er også mange, der vælger en kombi-løsning, hvor der både monteres eksempelvis Duette®-gardiner i samspil med lange stofgardiner til karnapper.

Gardinstænger og –skinner til karnapvinduer

Når gardiner skal hænge i karnapvinduer, så kræver det ofte en buet gardinskinne. Hos botex leverer vi alt tilbehør til gardiner – også de buede gardinskinner. Disse monteres i en halvcirkel, hvorpå stofgardinerne hænges. Generelt er der faktisk en stor fleksibilitet, når det kommer til gardiner og solafskærmning til karnapper. Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning omkring gardinskinner og –stænger til karnapvinduer. Vi forklarer og viser dig mulighederne, så du kan træffe den rette beslutning for dig og dit hjem.

Book en gratis gardinbus

Har du brug for råd og vejleding i forhold til at finde den rette gardinløsning til din karnap, så kan du med fordel booke en gratis gardinbus hos os. Vi ringer dermed dig op, og sammen finder vi en dato for et uforpligtende besøg, hvor vi kigger forbi med gardinbussen. I fællesskab finder vi de rette gardiner til din karnap.

Book gardinbussen gratis

Gardiner til udestuer og vinterhaver

Så hyggelige som udestuer og vinterhaver er, ligeså problematiske kan de være i forhold til overophedning og kulde. Gardiner og solafskærmning kan afhjælpe dårligt indeklima, og med den rette løsning får du let kontrollen over både varme/kulde og lysindfaldet. 

Der findes et hav af populære gardinløsninger til udestuer og vinterhaver – blandt andet plissegardiner/Duette® med deres isolerende effekt kombineret med lange stofgardiner. Vi hjælper dig med at finde dén rette gardinløsning til din udestue eller vinterhave – en gardinløsning, der passer til dine behov og ønsker. På den måde kan du nyde godt af din udestue eller vinterhave hele året rundt.

Karnap_gardiner_solafskærmning_botex_gardinbussen_udestue_vinterhave_screen_rullegardiner

Karnap_gardiner_solafskærmning_botex_gardinbussen_planter_rullegardiner_udestue_vinterhave

Karnap_gardiner_solafskærmning_botex_gardinbussen_planter_udestue_vinterhave

Solafskærmning til planteliv i vinterhaver

Screen rullegardiner eller lette, transparente stofgardiner kan også med fordel monteres i vinterhaven, udestuen eller i store karnapper, hvis du har mange planter og blomster.

For megen sol og overophedning kan nemlig være en ulempe for plantelivet, men med den rette solafskærmning skaber du ikke kun et bedre indeklima for dig selv, men også for dine planter.

Skræddersyede gardiner til karnap

Hos botex vejleder vi dig i den rigtige løsning til dit karnapvindue. Uanset om du ønsker solafskærmning, stofgardiner eller en kombi-løsning, så kan du booke et gratis besøg af vores gardinbus og se et udvalg af vareprøver i dit eget hjem. Vi skræddersyer gardinløsningerne, så de passer perfekt til din karnap.

Book gardinbussen gratis

keyboard_arrow_up