keyboard_arrow_down

 

Skab stemning og hyggelige rammer

Stue

Få stilen frem i din indretning 

Vil du gerne sætte et mere personligt præg på din indretning, kan boligtekstiler være den rette løsning. Brug f.eks. duge, puder og plaider til at skabe stemning og personlighed i din stue. Sæt rammen for hygge med de bløde materialer, og få mere glæde af din stue.

Miks og match sofapuderne

I dag er det meget almindeligt at mikse sofapuderne på tværs af kvaliteter og mønstre. Skal din sofa være smart, så kan du sagtens have både skind, strik og stof på puderne i din sofa. Vores butikker bugner af sofapuder, så du har muligheden for selv at være kreativ og sætte dine puder sammen.

Sæt farver på dit hjem

Med den nordiske og minimalistiske stil, kan det være svært at få farver ind i hjemmet. Men med puder, duge og andre boligtekstiler kan du nemt sætte farver på dit hjem, og udskifte dem igen, når du trænger til forandring. Du kan med fordel f.eks. matche et tæppe med dine gardiner eller dine puder med din yndlingslænestol for holde den røde tråd.

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up