Botex Randers

Den fysiske butik åbner til foråret
8920 Randers

Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Butikken åbner til foråret. Gardinbussen kan bookes allerede nu.
botex_ballerup_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus hos Botex Randers 

Til foråret åbner vi en Botex-butik i Randers, men du kan allerede nu booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi glæder os til at kigge forbi dit hjem og fuldende det med smukke gardinløsninger.

Hos Botex i Randers tilbyder vi professionel vejledning og rådgivning om gardiner og markiser i Randers-Hobro-området. Vi følger dig hele vejen igennem processen og leverer en gardin- eller markiseløsning, du helt sikkert bliver glad for i mange år frem.

Vores gardinbus kommer glædeligt forbi i Randers og byerne omkring som f.eks. Hobro, Hadsund, Bjerringbro, Grenå og Hadsund m.fl., men du er mere end velkommen til at kigge forbi butikken, når den engang åbner til foråret. Her kan vi vise dig de mange forskellige gardintyper – som f.eks. plissegardiner, Duette og rullegardiner, du kan vælge imellem, og du kan se og mærke kvaliteterne – også på vores fine gardinstoffer til lange, smukke gardiner. Vi tilbyder også et lille udvalg af boligtekstiler til at fuldende udtrykket i dit hjem.

På gensyn hos Botex Randers.

Book vores gardinbus i Randers-Hobro

Det kan være svært at finde de helt rigtige gardiner til din bolig. Derfor kommer vi gerne ud og besøger dig i vores gardinbus – det er altid gratis og uforpligtende. Vi tager en masse spændende gardinprøver med, så du kan få en fornemmelse af kvaliteten, farver og teksturer. Vores gardinspecialister rådgiver dig om, hvilke gardintyper der er de rigtige til netop dine behov samt viser farver og trends. Med et besøg fra vores gardinbus får du en gardinløsning, der er skræddersyet efter dine behov, og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

 

keyboard_arrow_up