botex Rødovre

Rødovre Centrum 159
2610 Rødovre

Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: Lukket
botex_Frederiksberg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gratis gardinbus hos Botex Rødovre

Botex Rødovre ligger midt inde i det populære storcenter Rødovre Center. Har kan du få professionelt råd og vejledning i alle typer af gardinløsninger samt skønne boligtekstiler og tæpper. Fra gardinverdenen finder du alt lige fra de fine stofgardiner, som hænger fra gulv-til-loft, til de populære plisségardiner og Duette®. Botex Rødovre tilbyder også udendørsløsninger som markiser, pergolaer og skræddersyede parasoller til terrasse og altaner. 

En danskejet gardinkæde i ryggen

Du kan trygt booke en gratis gardinbus hos Botex Rødovre. Sammen tager vi en dialog om dine ønsker og behov for en ny gardin- eller markiseløsning eller om indretningen af dit hjem med boligtekstiler i lækre kvaliteter. Du kan både booke en gratis gardinbus online, eller du kan ringe direkte til os – vi sidder altid klar til at tage imod dit opkald. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge ned i butikken, hvor vi med et smil vil hjælpe dig med alt lige fra gardiner til sengesæt, håndklæder og andet boligudstyr.

Udover Rødovre kører vores gardinbus også i Vanløse, Harrestrup, Skovlunde, Brønshøj og Brøndbyøster. Sammen med vores anden butik i Egedal-Frederikssund og Botex som kæde i ryggen løser vi store såvel som små opgaver inden for gardiner og markiser.

På gensyn hos Botex Rødovre!

Eksempler på

Løsninger

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

Stila_persienne_botex_gardinløsninger_gardinbus

Vores gardinbus i Rødovre og omegn

Det kan være en udfordring at finde de rigtige gardiner til dit hjem, og derfor står vi klar med vejledning og erfaring. Der er mange muligheder, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at træffe de gode valg omkring den gardinløsning, du vælger. Vores gardinbus er ganske gratis, og tilbuddet er uforpligtende.

Du kan være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. Book en gardinbus enten via knappen forneden eller ring til os direkte på  2462 2739. Vi tager også godt imod dig i butikken.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up